Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sposób na ładny brzuch

Dziewczyny pomóżcie. Powiedzcie co mam zrobić z takim brzuchem.Jak zrzucić sadło

Polecane posty

To jest moja największa zmora. Ile żyję, to pamiętam, że ciągle się tym dręczyłam. Próbowałam mnóstwo sposobów, ale nic nie pomagało. Może jednak wy będziecie w stanie coś doradzić. Wklejam zdjęcie, żebyście zobaczyły, że ten brzuch wcale nie jest normalny tylko jakiś zdeformowany :O Dodam jeszcze, że jak leżę to on wcale nie jest mniejszy. Ciągle jest taki sam i ciągle widać ten obleśny pagórek :O http://www.voila.pl/008/bexs6/?1

Gość a ja ci powi
em ze taki''pagorek'' ma wiele dziewczyn, a tylko brzuch masz taki czy i nogi np?

Gość fajki zacznij palić

Naprawdę ten pagórek ma wiele dziewczyn? Myslałam, że tylko ja :O Co do nóg, to mam je szczupłe. Ogólnie do reszty ciała nie mam jakiś szczególnych zastrzeżeń. Jedynie ten brzuch mi spędza sen z powiek :(

Gość ja bym chciała taki brzuch
mam o wiele większy i gorszy nieznajomi pytają mnie, czy jestem w ciązy, bo znajomi juz sie przyzwyczaili

U mnie znajomi myślą, że mam płaski brzuch, bo jak mam zapięte spodnie to nic nie widać. Ten pagórek to taka moja tajemnica :P :O

Gość a ja ci powi
no wiele ja sama mam he he i sporo moich znajomych tak ma. I ja sie staram tym nie przejmowac, chociaz nie powiem, ze czasem i mi to przeszkadza

Zazdroszczę Ci, że jesteś w stanie się tym nie przejmować. Ja niestety nie potrafię... Dodam jeszcze, że teraz ćwiczę a6w, ale nie widać żadnych efektów :(

też miałam taki brzuch, i w którym dniu a6w zaczęłaś widzieć jakieś efekty?

Gość bo masz źle pod sufitem
...ludzie nie takie maja problemy i żyją:P

Gość a ja ci powi
a moze powinnas zmienic diete tzn jesc mniej weglowodanow bo ten pagorek to nic innego jak tkanka tluszczowa....same cw nie pomoga

Gość tez mialam taki brzuch
efekty widac, ale musialam przerwac, bo za bardzo forsowalam brzuch iwyladowalam w szpitalu z krwotokiem, bo nie przestawalam trenowac podczas okresu

Faktycznie z dietą byłby to dobry pomysł. Ogólnie moje nawyki żywieniowe są tragiczne : Tylko z tą dietą to jednak chyba najtrudniejszy ze wszystkich możliwych pomysłów :P Poza tym zawsze jak chudnę, to mi wszystko schodzi z nóg, tyłka itd, a brzuch nadal pozostaje taki sam :(

tez miałam taki brzuch, ja już ćwiczę 16 dzień a6w i nie zauważyłam żadnej poprawy :( Jedynie ten brzuch robi się twardszy tak jakby pod spodem, a tłuszcz na górze pozostaje.

Gość a ja ci powi
a ile masz lat bo to tez jest istotne. A z doswiadczenia wiem, ze jak czlowiek lubi sobie duzo jesc to potem takie diety cud nic nie daja, bo po paru dniach takiej diety czlowiek znow wraca do swoich nawykow. Najlepiej stopniowo:)

mam 20 lat Ja np nie jem dużo, ale za to jem bardzo dużo niezdrowych rzeczy. Gdybym opisała swój cykl żywieniowy, to inni dostaliby prawie zawału :D Poza tym nie chcę za bardzo schudnąć z reszty ciała. Mój wzrost to 166 i ważę przy tym 52 kg... Jakbym za dużo schudła to wyglądałabym jak dziecko z Afryki :O

....