Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama23lata

ciesze sie ze

Polecane posty

Gość oleander21
Tak szatynka włosy po ramiona , mnie dziwi fakt ze pokazała się z twarzy i nie boi się teraz wyjśc np. na spacer z dzieckiem przecież tu każdy moze siedzieć

Gość no wstawiła
faktycznie chyab musi mieć nierówno pod sufitem....... http://img836.imageshack.us/i/20100730545.jpg / a swoja drogą ..szkoda mi takich ludzi...bo jak dla takiej niuni tylko kasa się liczy to jaka to musi być prostaczka....

Gość ja mam 25 lat_
jezeli to kobieta chora na schizofremie to skad ma tyle pieniedzy, nawet falszywych ?;)

Gość Pseudonim dla mnie
Nie otwieraja mi sie te zdjecia:(

Przeciez takie "banknoty " to mozna sobie na drukarce wydrukowac. Nawet w tle , gdzie widac to jej bogactwo??? deska do prasowania i poslana wersalka :O Mieszka w jednorodzinnym domu z tesciowa , ma dziecko maz zagranica a ona szleje :D ostatnio np zaczela w kosciele glosno spiewac tak ze wszystkich zakrzyczala. A jak sie ubiera pelo bizuterii + jakies oczojebne wdzianko. Nie chcecie wierzyc to nie ale pomyslcie... ktora osba z takimi zarobkami o jakich pisze wstwiala by swoje zdjecie z pieniedzmi?

Marysiu , wczoraj widzialm jak jakis pan cie odwozil :D ty to masz dobrze... ja musze na nogach chodzic :(

CZEMU UCIEKLAS? wydrukowalam sobie to pierwsze zdjecie ktore wkleilas i wszystkim pokaze.

Gość ja mam 25 lat_
jagoda, skoro ta kobieta jest chora, ty ja znasz i ona moze ciebie tez, podalas swoje imie(chyba Jagoda) i imie dziecka oraz date urodzin to ja bym tez uwazala ;);)

Gość starsznie mnie autorka bawi
Wydaje mi się, że autorka pisze o swoim bogactwie już kolejny raz. Chyba było coś o tym w temacie o zarobkach i bogactwie. Tylko zupełnie nie wiem, czemu ma to służyć. Chwali się? Chce wzbudzić zazdrośc? Tylko czym? Przecież bogatych ludzi jest wielu. Mają jachty, samoloty, wyspy, wspaniałe rezydencje itp. Każdy chyba sobie z tego zdaje sprawę. Czytamy o nich, słyszymy w telewizji, moze ktoś zna milionera osobiscie. Co z tego? Zupełnie im nie zazdroszcze, choć mam dużo mniej - także od autorki, o ile ona pisze prawdę. Wiadomo, że jak więszkość, marzę o stabilizacji finansowej, pięknym domu... ale to, że ktoś już osiągnął to, o czym ja jeszcze marzę, nie boli mnie, nie powoduje to cierpienia. Wypowiedzi autorki brzmią tak, jakby chciała nam na siłę pokazać, jakie ma wspaniałe życie. Może wyrwała z biedy i teraz chce pokazać, kim to nie jest i ile nie ma. Jak dla mnie to próba dowartościowania się, albo prowokacja. Człowiek bogaty raczej nie widzi potrzeby rozpowiadania o tym na lewo i prawo, pisania na forum itp. Znam osobiście osoby, które są bogate (na pewno bardziej niż autorka) i zupełnie się z tym nie obnoszą. Po prostu nie mają takiej potrzeby. Nikt Cię tu autorko nie zna i naprawdę wątpie, żebyś w kimś wzbudziła zazdrość. Mądrego człowieka naprawdę nie obchodzi, ile Twój mąż wczoraj zarobił. Każdy moze tu napiasać, co chce. Takie na siłe udawadnianie, ile się ma, może budzić raczej politowanie niż zazdrość. Ja mam dużo mniej niż Ty i nie czuję się nieszczęśliwa. Wystarcza mi, co nie oznacza, że nie mam planów na przyszłość i nie staram się poprawic swojej sytuacji. Nie boli mnie, że ktoś ma więcej. Nie mam potrzeby dowartościowywania się. Pozdrawiam.

przeciez ja nie ma na imie jagoda, no daj spokoj jeszcze na glowe nie upadlam zeby swoje dane albo nie daj boze zdjecia wklejac. nie boje sie bo ona sie nie domysli ze to ja jestem . w naszej okolicy jest bardzo duzo malych dzieci. chociaz ona jest niebezpieczna, kiedys pomidorami do policjantow rzucala, samochod mojemu koledze porysowala. Ona nie wyglada na slodka niunie ale jest niebezpieczna kobieta i na dodatek mysli ze jest niekaralna. Ale ja mam ja gdzies gdyby cos mi mowila to opierdol albo lisc.

Gość bez nicka i podszywów
jagoda369 - hehehe znasz ją ?:D od razu czułam tu smród na tym topie a laska nieźle wpadła :P

Jak checie to moge ja znalezc na naszej klasie tylko nie wie ja zrobic zeby nie bylo widac imienia i nazwiska :O

Gość gfgf
jagoda kolejno zakładka : profil u samej góry - edycja profilu - prywatnosci- i tam masz opcje odznaczyc: Nie pokazuj innym, że oglądałem ich profil (jednocześnie nie będziesz widzieć kto oglądał Twój profil). i tyle :P

Gość dffd
no jagoda dawaj ciekawe ile prawdy w tym co pisalas

Gość Oleander21
Ja też czekam z niecierpliwością :D

Gość oleander21
Podnoszę :D

Gość Kkkasik
dziewczyny a co bylo na tych zdjeciach? bo mnie topik zaciekawil, aniestety nie moge ich otworzyc...

Gość oleander21
Leżała dziewczyna na wersalce a w rękach miała pliki banknotów- i to w pelni pokazana twarz --- kretynka-teraz pewnie trzęsie dupą o swoje bezpieczeństwo bo złodzieji nie brakuje

Gość Kkkasik
a, to zeczywiscie zalosne. bardzo nawet. Chyba ze nie swoje zdjecie wstawila... No ale jak swoje, to faktycznie musi byc tak durna, jak jej wypowiedzi. beda te linki do NK?

Gość dasdsdf
jagoda to skopiuj jej zdjecie z nk, wklej na jakis fotosik itp. i chociaz udowodnij ze mowisz prawde, ja mam jej zdjecie zapisane wiec sobie porownam, zobacyzmy ile prawdy mowisz

Szukalam jej profilu juz po poludniu, ale musialam sie zajac synem teraz znalazlam, ze usuniety jest :O Dajcie jej juz spokoj.

Gość taaaa usuniety
:D:D jak zwykle klamalas i tyle :P

Gość dsfgfdf
jagoda zawsze mialam o tobie w miare zdanie, ale jednak widac ze wszystkie opinie sa prawdziwe, klamczuszka z ciebie, jasneeeeeee usunietyyyyyyyy

Gość ktoś tam mało ważny
A moze Jagoda wymysliła ten topik:D Zawsze lubiła jeździć po ludziach ,a tu nagle broni autorki :O:O

Gość do autorkII
nareszcie trafil swoj na swego :) ciesze sie, ze spotkalam dziewczyne, ktorej zycie podobnie sie uklada jak mi :) Mam 26 lat, ukonczylam studia na wydziale filologii angielskiej, mialam praktyki w Anglii w jednym z najlepszych hoteli i tam poznalam swego meza, On jest Polakiem ale mieszkal wiele lat w Szwecji a takze w Anglii gdzie prowadzil interesy. Od roku mieszkamy razem w Polsce z naszym 11 m-cznym synkiem i tu maz prowadzi biznes a ja siedze w domku :) Mam gosposie, opiekunka przychodzi na 4-5 godz do dziecka podczas gdy ja sie relaksuje, 2 razy w tyg przychodzi ogrodnik, fryzjerka do mnie przyjezdza bo nie chce mi sie w upaly nigdzie wyjezdzac, wole siedziec przy basenie lub chustac sie na hamaku. Jedyne co obecnie robie zwiazanego z kariera- to tlumaczenia e-maili firmowych meza- bo chce goczasem zastapic a on mi wowczas kupuje bizuterie, firmowe kosmetyki lub zabiera na kolacje do Berlina, Wiednia. niestety loty raczej nam niedlugo odpadna gdyz znowu jestem w ciazy - dobrze, ze masazysta przychodzi do domku bo odrobine boli mnie kregoslup... Ale mam takie wspaniale zycie! Moze sie poznamy? W nastepny weekend jedziemy na Mazury poplywac naszym mini jachtem (na wiekszy jeszczenie mamy kasy) ale pomiesci 8 osób :)

Gość Oleander21
Taaaaaaaaaaa 😴 terazto topik dla Bogaczy😴 nuda...........

Gość olenander21
podnosze💤 szukam dalszych bogaczy z jachtami i sprzataczkami i ogrodnikami :D:D:D :O

ja pierdziele, ale glupie tematy, co kogo obchodzi ile kto ma kasy.... jak zesz taka bogata to powinnas pomagac biednym dzieciom, albo ludziom ktorych nie stac na chleb a nie siedziec i sie chwalic, moglabys sie chwalic jakbys sama doszla do tego wszystkiego, znalezc sobie chlopa ktory ma duzo kasy i dawac mu d..py to nie jest tak trudno....

Gość puywert
podnosze