Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama23lata

ciesze sie ze

Polecane posty

Gość cma cme goni
Ależ ja nie pisałam że Ci nie zazdroszcze :) Tylko dziwie się Twojej głupocie że pokazujesz się z taką gotówką Uważaj jak bedziesz spacerowac z dzieckiem byś w łeb nie dostala bo na tym forum siedzą nie tylko MATKI ostrzegam ,a nie groże .....

Gość gfdf
taaa zato ty jestes zaradna .. siedzisz w domu i nic nie robisz ..zobaczysz jak na starosc sie wszystko odwróci teraz macie pieniadze ale pozniej mozecie ich nie miec bo tak zazwyczaj bywa.. i nawet dla rzyjemnosci poszukałabym jakiejs pracy dla siebie zeby nie siedziec w domu i uwazac sie za ksiezniczke jakas.. bo jak sie przyzwyczaisz do takiego obijania to pozniej moze byc ci ciezko ..zrozumiez to jak za jakies kilka kilkanasie lat zaczniesz ledwo koniec z koncem wiazac

mlodama23lata nie ciesz sie za wszasu kolezanko znam takie sobty ktore mialy sie tak dobrze jak ty i juz niestety nie mają wiec nie ciesz sie za wczasu ,albo sie ciesz poki mozesz bo jednego dnia piniadze sa ,a jednego mozna wszystko stracic a piniadze to nie wszystko sa potrzeba ale to nie jest najwzniesze w zyciu

Gość spoko babeczka
nie karmcie trolla ten topik zgłaszam do usunięcia zwłaszcza na te zdjęcia, nienormalne jest wklejanie tutaj takiego czegoś ze względu na bezpieczeństwo

Gość Olenader 21
Na spacery bedziesz chodziła chyba z ochroniarzem po tych zdjęciach :O

mlodama23latato ciesz sie poki mozesz dziewczyno!!!!pieprzysz jak jakas potrzepana której widac ze woda sodowa uderzyła do głowy!!A chwalic sie nie masz czym bo pieniądze szczęscia nie daja nie za wszelka cenę wole zarabiac marne2-3 tysiące tak jak ty piszesz ale bynajmniej jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!

Gość mlodama23lata
walcie sie biedaki

Gość spoko babeczka
nie odpisujcie jej może ktoś sobie żarty z kogoś robi z takimi zdjęciami zgłosiłam to do usunięcia bo to nie są normalne zdjęcia na forum publicznym

Gość Olenader 21
Czemu się mamy walić taka jesteś chetna do pokazywania się z kasą więc pokaż gdzie mieszkasz ....Cwaniaro

Gość gfdf
i co ty tymi zdjeciami chcesz udowodnic? masz pieniadze to masz ciesz sie poki masz co wydawac.. ty jestes leniem twój maz zarabia 30 tys a inny zarobi 100 tys i takie zycie.. załoze sie ze jestes chytra ..napisałas ze nie chcesz drugiego dziecka bo co niektórzy narobia sobie dzieci i pozniej nie maja ich za co wykształcic.. skoro masz tyle pieniedzy to na własne dziecko załujesz? chore ;/

Gość lykacie wszyststko jak rekiny
malineczka, ty to masz jakis problem ze soba :O jedna pisze, ze jej ciazko, to zle druga sie chawali, to tez zle. Swoja droga to autorko po co to piszesz? Zeby innym sie zrobilo glupio o przykro, ze tego nie maja? Zeby mogli sie na tobie uwiesic? zeby sie dowartosciowac? czy po prostu nudzi ci sie i piszesz co ci przychodzi go glowy (chyba jabardziej proawdopodobne :P)

Gość mlodama23lata
chce udowodnic ze jstescie biadki i tyle cieszcie sie sowim wegetowaniem:)

Gość Olenader 21
ZAJMIJ SIĘ DZIECKIEM LEPIEJ BIDOKU!!!!

Gość gfdf
nie dosc ze pusta to jeszcze tepa szmata ..wyzej srasz jak d.upe masz ..ale do czasu

Gość bez nicka i podszywów
łeee 0/10 nic ciekawego się nie dzieje 😴

Gość ja mam 25 lat_
nie macie konta w banku ? jw pokoik niczego sobie;))

Gość cma cme goni
-Mogę wtrącić słówko- brawo ,brawo,brawo :D ale się usmiałam :D Trafne podsumowanie :)I mysle by na tym zakończyc Topik

Gość ssdddsas
a ta kasa z kredytu? uwazaj kobieto twoje IP namierzyć to nie problem, niewiem czy wiesz o czym piszę bo ortografią też nie grzeszysz, namierzyć cię to nie problem.

Gość gualiarose
interesuje sie wróbiarstwem i autorko zle zrobiłas ze chwalisz sie na forum dodajac zdjecia bo ludzie potrafia byc zawistni i zazdrosni a tym samym wystarczy ze tyle osób spojrzy na zdjecie i szczerze sobie pomysli ze zyczy ci wszystkiego najgorszego i za jakis dłuzszy badz krótszy czas przestanie ci sie powodzic z pieniedzmi..takimi rzeczami jak pieniadze, sława czy sukcesy jakies sie nie chwali bo sa ludze którym naprawde ciezko sie powodzi i ledwo sobie radza.. ale ty tym samym sama sprowadzasz na siebie pecha bo działa to jak siła przycagania spoteguja to dodane zdjecia. szczescia w zyciu zycze ;) pozdrawiam

Gość Pseudonim dla mnie
Pieniadze niestety sa niezbednym srodkiem do zycia, skoro je masz i nie musisz martwic sie o sprawy materialne to mam nadzieje ze przezyjesz swoje zycie w pelni, bedziesz cieszyc sie kazda chwila spedzona z dzieckiem i z mezem i bedziesz czula sie spelniona zawodowa nie dla kasy ale dla samej siebie. pieniadze sa srodkiem do zycie, nie jego sensem. zycze Ci powodzenia i wykorzystaj swoje zycie w pelni....

Gość oleander21
A gdzie NASZA BOGACZKA ? czyzby strach ją obleciał ????

Gość oleander21
Leżała Laska na wersalce a w rekach trzymała kase w takich grubych plikach

Nie uwierzycie ale ja ja znam :) To moja sasiadka ktora ma schizofrenie i nei zartuje , moze ktos pamieta bo kiedys zalozylam temat o niej ze stasznie szaleje i za facetami gania :D ( kurcze mam nadzieje ze mnei nie rozpozna :O ) to nie jest zadna bogaczka tylko chora umyslowo kobieta , gdybyscie slyszaly co ludzie o niej mowia jak sie zachowuje to szok po prostu. ale numer :D

Gość Pseudonim dla mnie
Tkie zdjecie wstawila? Ludzie maja naprawde nasrane.....