Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy nic sie nie stanie jesli

do mam ktore karmily piersia

Polecane posty

podam dziecku przez 2 dni mleko sztuczne, np bebiki1...musze zrobic przerwe, ale pozniej chce znow karmic piersia... odpowiedcie prosze to dla mnie bardzo wazne

Nic się nie stanie. Ale lepiej,żeby dziurka w smoczku (jeśli będzie dostawał mleko butelką) była mała.. Najlepiej zapytaj w aptece o taki, który działa podobnie do karmienia naturalnego. Tylko, czy dziecko, które nigdy tego mleka nie dostawało, a nagle dostanie przez 2 dni, jakoś tego nie odchoruje? może masz czas jeszcze, żeby jakiś posiłek zastąpić tym mlekiem i sprawdzić, żeby nie było problemów... Oczywiście nic nie musi się stać, ale ja bym była spokojniejsza sprawdzając ;P

dzis kupie to mleko i sprawdze,

niec się nie stanie dwa dni to niedużo, a dlaczego nie chcesz karmic tylko podac sztuczne przez dwa dni wyjeżdżasz?

Gość a co cie to daga obchodzi
co jestes taka wscibska, jakby chciala, to by napisala czemu.

a nie możesz odciągnąć swojego mleka tyle żeby na te 2 dni wystarczyło i to mleczko podawać w butelce? oczywiście jeśli masz jeszcze tyle czasu zeby takowe zapasy zrobić :P i pamiętaj jak nie będziesz karmiła to musisz ściągać regularnie pokarm, w takich samych odstępach czasu jakby dziecko ssało, zeby nie stracić pokarmu, albo co gorsza nie dostać zastoju, czy zapalenia piersi!

Gość cma cme goni
Spokojnie możesz podać butelke tylko sprawdz wczesniej czy zje BEBIKO bo mój syn byl karmiony 9 miesiecy piersią i nie chce zadnego mleka :O

Nie chce za cholere tego mleka...:( może ze 2 łyżeczki połknął-juz nie wiem co robić, tylko mleko cycowe, jak odciągnełam to z putli wypił..a bebika nie chce

to spróbuj inne, np hipp, bebilon. albo tak jak pisłam postaraj się odciągnąć odpowiednią ilość i zamroź.