Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glossiness

Ręcznie robione kolczyki :-) Swarovski :-)

Polecane posty

Gość Glossiness

Hej Kobietki Mam do Was prośbę, mianowicie chciałabym was prosić o ocenę moich kolczyków, ktore wystawiam na Allegro Jestem w tym bardzo świeża, więc proszę o rady. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid= 2926646& ;gr_id=19732 i może któraś z Was skusi się na jakieś kolczyki Wasze rady będą dla mnie naprawde bardzo cenne!

Gość niżijka
wpisz adres dobrze

Gość karoliniszek99
kolcxzykizalatuja troche dziecinada sa malo gustowne zwykle kulki i to w wysokiej cenie zawyzobej bo lepsze hand made'y mozna kupic duzo taniej a te sa zwyczajane takie kulki to nawet ja sobie moge sama zrobic za prawie darmo wiec po co kupowac?

Gość karoliniszek99
wiecej orginalnosc by sie przydalo :)

No juz nie przesadzajcie. Mi tez nie podobaja sie te kolczyki, bo nie znosze Svarowskiego, tez robie bizuterie i uwazam ze do serduszek nie pasuja te bigle, ale z ta "wysoka cena" to pojechalas - zobacz sobie za ile w Twoim miescie mozna kupic Svarowskiego na srebrnych biglach (autorka ma za 10 zl - za ta cene nie chcialoby mi sie nawet pierdnac) :P

Gość karoliniszek99
no wlasnie o to mi chodzi u mnie w miescia sa bardzo tanie wiec nie wiem o co ci chodzi? zreszta mam znajomych ktorzy roia kolczyki duzo ciekawsze a sprzedaja je bardzo tanio zreszta nie rzucaj sie tak na mnie bo kazdy ma swoje zdanie. i tyle

A swoja droga to jesli sama robisz bizuterie i wydaje Ci sie, ze to jest drogie, to wspolczuje, musisz byc jedna z tych sprzedawczyn kolczykow za zlotowke, ktore oplacaja sie chyba tylko bezrobotnym, mamom karmiacym, babciom na emeryturach i gimnazjalistom - chyba tylko je cieszy mozliwosc zarobienia 5zl za caly dzien pracy :) Przez takie "psuje rynku" trzymam sie z dala od Allegro z moja bizu :)

Gość karoliniszek99
w sklepach owszem sa drogie ale jak ktos robi sam to nie spotkalam sie z takimi cenami za malo orginalne kolczyki moze komus sie takie podobaja mi osobiscie nie wole nietuzinkowe ozoby

Gość karoliniszek99
nie robie bizuteri wiec nie nakrecaj sie tak wyluzuj troche bo widze masz ochote sie klocic nie robie bizuterii a ta przedstawiona mi sie nie podoba wiec nie bulwersuj sie tak

Gość jbxbhjhasd
energiczna szmata jak zwykle pyszczy spierdalaj marna koorvo....

Gość karoliniszek99
pierwsze beznadzueja ale drugi link alkiem ciekawy niektore dodatki nawet ladne

Gość karoliniszek99
pierwsze beznadzueja ale drugi link alkiem ciekawy niektore dodatki nawet ladne

Gość karoliniszek99
zauwazylam i oceniam ze brzydko wygladaja nie podoba mi sie taka bizuteria jak bym miala cos takiego nosic wpolalabym wcale nie nosic bizuteri ale kazdy ma inny gust , skoro trt takie nosiz to super inni nie musza:) pokaz jakies swoje dziela skoro jestes taka fantastyczna

Gość karoliniszek99
ogolnie bzuteria na allegro jest okropna bez obrazy dla niektorych ja osobiscie niecierpie takiej bizutero wyglada tandetnie kiczowato

Gość Glossiness
karoliniszek99 - dzięki Bogu każdy ma inny gust :D

Gość karoliniszek99
dokladnie nie odbieraj tego jako jakis atak bo naewno sa osoby ktorym podobaja sie twoje dzela wg nie sa dobrze zrobione ale nie moj styl kazdy lubi co innego tak jak napisalas dzieki bogu:)

karoliniszek99 - szkoda ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem napisalam ze nie znosze Swarovskiego "Mi tez nie podobaja sie te kolczyki, bo nie znosze Svarowskiego", a Ty "skoro trt takie nosiz to super inni nie musza" :o Nie pisze, ze robie super bizuterie, tylko, ze ja robie, a na Twojej czy czyjejkolwiek innej ocenie mi nie zalezy. :P

Gość bonaliza
sprzedaż recznie robionej biżuterii po atrakcyjnych cenach (kolczyki, bransoletki, naszyjniki, zestawy jak rowniez polfabrykaty w ilościach hurtowych) _____________ www.bonaliza.pl

Ręcznie robiona biżuteria jest świetna. Przede wszystkim dlatego, że gwarantuje, że nikt więcej nie będzie miał takiej samej jak ty. Poza tym jest też zwykle nieco tańsza :-) niż w sklepach sieciowych. Rzućcie sobie okiem na wiano.eu - tam mają sporo ładnej biżuterii.