Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 123456

mój facet odznacza sobie każdą zaliczoną panienke na figurce - blagam pomozcie

Polecane posty

Gość jolka 123456

sprawa wyda wam się smieszna i glupia :( mam faceta, jestem z nim 3 lata. kocham go bardzo mocno i nigdy nie dawal mi powodów, zebym przestała mu ufać. ma taką drewnianą figurke w ryskach. pytalam sie go kiedys co to znaczy. to mowil,ze zaznacza tam skoki na spadochronie. wyjezdza na te skoki raz na miesiac, albo rzadziej. nie przygladalam sie nigdy tej figurce, olałam. ktoregos razu na imprezie u nas, kiedy moj facet wyszedl z psem, a impreza dalej miala sie w najlepsze. jego kolega po pijaku rzucil tekstem "ooo widze, ze darek dalej trzyma te figurke, gdzie zaznacza zaliczone laski" zamurowało mnie. sprawdzilam potem te ryski i od kiedy ostatnio sie tej figurce przyglądałam (na początku związku) to przybylo ich prawie drugie tyle! jest ich teraz w sumie 36 :( wszystko mu wygarnełam, twierdzi, ze kolega zazartowal. no nic. uwierzylam, ale nie stracilam czujnosci. przed wczoraj 10 min przed jego powrotem wysylalam mu sms. kiedy wrocil to sprawdzilam mu 1 szy raz w zyciu telefon. nie bylo nic. wszystko pokasowane, sms, polaczenia itp. sytuacja powtorzyla się wczoraj :( nie wiem dziewczyny co mam robic, mam powod do zmartwien? jak to wszystko sprawdzic?

Gość uuuuuuuuuuuuuuup
czemu mi nikt nie chce pomóc?

Jeśli nie dawał Ci nigdy powodu do nieufności, to dlaczego bardziej wierzysz koledze niż jemu?

Gość jolka 123456
a mnie gdy mu loda ssie głaszcze po głowie i szepce: jolka kurwa twoja mać chyba się z tobą ożenie

Gość lody pistacjowe
to prowokacja czy jak? kresek przybylo, bo przybylo lasek w jego zyciu, ja bym go kopla w d..