Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany ojciec

Mój syn jest gejem. Wczoraj nas poprosił na rozmowę.

Polecane posty

Tutaj chyba same prostaki zabierają głos.Każdy człowiek zdrowy psychicznie, myślący racjonalnie nie odrzuca człowieka z powodu jego skłonności.Nie ma natomiast zgody na akceptowanie homoseksualizmu.Przyzwolenie na to to jak otwarcie na oscież drzwi szatanowi.Ludzi mają różne choroby i albo je leczą albo z nimi żyją. Pamiętać jednak trzeba że każda choroba zabija wcześniej lu później.

Gość załamany ojciec
Narazie mam ochotę jak już wcześniej pisałem podejść i mu wyjebać w gębe bo na samom myśł, że pozwala sobie wkładac przez faceta bierze mnie na wymioty. Jak myśle o ty poprostu mi się robi niedobrze. Zawsze był inny w tych swoich obcisłych spodniach ale to że jest pedałem poprostu mnie rozwaliło.

Gość sdfghjkl
prowo xD i debile pisze się rozumiem a nie ROZUMIE. Nic nie rozumiesz kretynko bo pisać nawet nie umiesz. Jak to nie prowo to przestań o tym myśleć. Przepisz wszystko na córkę, bo mimo wszystko to o geny trzeba dbać a on ich nie przekaże. Może jest BI i za parę lat znajdzie sobie laskę ;-) Olej ten temat, nie wywalaj go z domu. Powiedz mu tyle, że nie chcesz żeby facetów do domu sprowadzał. I koniec tematu.

Gość fdgdgdfgdfgdfgdfg
wiadomo ze prowo

Myśle że boli Cię to że Twój syn nie upodabnia się do Ciebie ii nie układa sobie życia tak jak to Ty byś chciał. CVhciałbyś żeby to on jeździł z Toba na strzelnice, gadał może o wojsku a w rezultacie poszedł w Twoje slady no i jak wiekszosc chlopcow założył rodzine i dał Ci gromadkę wnuków. A tak nie jest, on jest widocznie wrażliwy, nie kręci go wojsko, jest zupełnie inny od Ciebie no i jest homo, ale przeciez tak czy siak to Twój syn. Jesli wyrzucisz go z domu on sie załamie, to pewne, będzie pewnie mieszkał ze swoim facetem. Zresztą to że go wyrzucisz nie zmieni nic, poza tym że jeszcze bardziej zepsuje wasze relacje.

Gość załamany ojciec
Gdyby mnie to nie spotkało to sam natrafiając na taki temat bym powiedział, że to prowokacja. Ja poprostu nie wiem jak mam sie zachować Mam ochote go rozszarpać. Udawać, że jest ok nie zamierzam. Ja się go poprostu brzydzę - jak mam z nim mieszkac pod jednym dachem? A to że wszystko dostanie córka jest już przesądzone

Gość Kokoryckij
współczuję posiadania zboczonego potomka. Domyślam się jak musi boleć, że syn zabawia się stolcem męskim zamiast płodzić potomstwo. Ale podobno są terapie dla zboczeńców dające 50% szans na wyleczenie.

Gość kapiuszek:P
W ogole jak to wygladalo? zebrał was w pokoju i wygłosił oświadczenie-mamo tato siostro jestem gejem. Tak jak juz pisałam wczesniej on ma 17 lat jest nastolatkiem.zabierz jego siebie żone do psychologa i tyle.

Gość załamany ojciec
Nie chodzi o wojsko. teraz po reformach bym mu je wręcz odradzał bo już nie będzie tak lekko jak jest. Chodzi o to, że biore kumpli, zięcia jedziemy terenówkami w góry, wieczorem biwak, ewentualnie jakies wędkowanie no ogólnie fajne życie. A tamten motylki i obrazki :/ O dupach z nim nie pogadam (kiedyś myślałem, że się wstydzi a on poprostu woli inne dupy), na biwak nie wezmę bo go jeszcze pajęczyna zabije (on taki wrażliwy) co to za syn. Nawet mi nie jest w stanie pomóc pólkę powiesic bo nie wie jak sie młotek trzyma. Przejebane. Widzisz już z niego się nabijam więc co będzie dalej? Poprostu wiem, że bede go traktował bardzo źłe

Gość Kokoryckij
bo nie wali analnie tylko sasiad i czasem dozorca z pod 5tki

Gość załamany ojciec
ale to twoj syn aty chciales pewnie zeby zostal pilotem hehe dzieci to nie zwierzatka tatusku

Ta tolerancja to już niektórym na mózg pada.Inna sprawa jak ludzie są podatni na przekazy medialne.Josef Goebbels twierdził że Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą.W przypadku wielu się to sprawdza.Ciekawe czy jak ktoś by przyszedł wam do domu i nasrał na kanape to też byście wykazali tolerancje....

Gość załamany ojciec
Ktoś zapytał jak to było. Dostaliśmy zaproszenia na śłub dla naszej czwórki i dla osób towarzyszących. Zapytałem czy ma tam jakąś cycatą koleżankę cobym się nie wstydził za niego bo u nas kobity wszystkie ładne i biuściaste (Tak rzuciłem dla żartu) a on że chiałby o tym właśnie pomówić . . . no i tak to było

Rozumiem. Zresztą to jest pewnie dla Ciebie wstyd przed kolegami mieć takiego syna... no ale nigdy nie mieliście wspólnych tematów? Nie wiem co Ci poradzić, bo nie jestem w takiej sytuacji a to oczywiste że wszystko wygląda inaczej kiedy nie dotyczy to nas samych.

załamany ojciec' nadal się starasz :) ale ani gadka z "synem" anie prowo ci nie wychodzi :D postaraj sie o więcej finezji :) Może browara strzel :D

Gość dfgsdfgdfg
takie prowokacje to lipka widac po pisowni ze to jakis gowniarz

Gość kapiuszek:P
Maskara jakaś, no nic nie dziwie sie ze jestes wqurwiony. Wrzuć na luz jedż sie zrelaksować.

Gość Kokoryckij
ktoś sie podszywa pode mnie ! Pewnie jakiś zboczeniec analny.

Gość Bogumiła
W moich oczach to Ty jesteś beznadziejnym ojcem,ja wiem że to był dla Ciebie szok ale to przecież Twoje dziecko.

Prowokacja czy nie to jest realny problem. Ja z doświadczenia wiem że takie sytuacje i dramaty maja miejsce. Dramaty bo to dla każdego rodzica jest dramat choć byście nie wiem jak się upierali, że nie. Ja nie wiem jak bym sie zachowała bo poprostu nie dopuszczam do świadomości takiej sytuacji. Znam natomiast faceta, który po tym jak się dowiedział, że jego syn jest homo wyrzucił go z domu i już około 5 lat minęło a on ani razu się nie zapytał o niego. I uwierzcie mi facet kochany do rany przyłóź, dusza towarzystwa i zawsze każdemu pmógł i pomaga jak trzeba. Ta sytuacja go przerosła. Każdy to odbiera na swój sposób dlatego nie oceniam autora bo ciężko przewidzieć własną reakcję.

Do wszystkich w podobnej sytuacji prośba: Walczcie o swoje dzieci, nie dajcie sobie wmówić że homo jest normalne.Nawet jak poniesiecie porażke, będziecie mogli sobie spojrzeć w twarz.

Jakie normalne? Od kiedy jest normalne, że dwóch chłopów się bolcuje? Może kurwa jeszcze dzieci im dawać?

Gość sdfghjkl
to prowo ale to Nor0o cos tam to naprawde prawdziwy problem. Psychiczna jakaś jesteś wiesz? Czemu się mieszasz do tego kto z kim śpi i gejów chcesz na siłę leczyć? To ja Ci powiem Ty się idź lecz też, bo jesteś ograniczona. Wiesz, że wśród zwierząt też są geje? 2% zwierząt tak ma? Je też na terapie wyślesz kretynko? To GEN. To że masz coś z głową to pewnie połowa geny a połowa katolskie wychowanie w duchu nienawiści do wszystkiego co inne niż Ty. Nie Ty wyznaczasz standardy tego co normalne. A on nie biega i nie gwałci facetów tylko spotyka się z kimś takim jak on i nikogo nie krzywdzą. A genów dalej nie przekażą więc się nie podniecaj tak gejami, bo oni i tak kiedyś wymrą.

Gość dfgdfgdfgdfg
noro to wyznawc/czyni ksiedza rydzyka

Gość hj dwhj ijh w
Trep - to dopiero nieszczęście. Jakim trzeba być zboczeńcem, żeby zostać wojskowym? Kimś kto z założenia szkoli się do zabijania innych ludzi? Ale w kato kraju, czyli schizofrenicznym tyglu frustratów, to ok. Maryja Królowa Polski, Jezus na każadej gębie, ale szkolić się w zabijaniu to ok, nienawidzieć innych bo kochają osoby tej samej płci to ok. Ślepota katolików jest porażająca, po prostu szok, jaki trzeba mieć mózg wy...ny i jakim trzeba być tępolem, żeby wierzyć w Jezusa i siać nienawiść do innych. To jest niepojęte dla kogokolwiek choć trochę myślącego. Ale Kościół, ta pedofilska ostoja moralności, ten zakłamany do cna teatr starców już upada, na szczęście. Chwalmy Pana, że już kościół antychrysta upada. "My siedzimy i pijemy tu browary. Hare Kryszna Hare Hare, Jezus Chrystus chyba nie jest w modzie, chyba diabeł jest na fali. Hare Kryszna Hare Hare......A na końcu korytarza ksiądz pier....marynarza" (by Apteka). A może dzieciak za dużo chodził do Kościoła i tak polubił zabawy z panami? Może był ministrantem? To by przecież wiele wyjaśńiało. A może kapelan wojskowy odwiedzał was w domu za często? Przegrałeś życie - może powieś się - po co nam przegrani, nie będziesz dobrze zmotywowany, żeby napier....lać się z talibami. Jesteś nędznie wyszkolony, taki mały stresik, a już chodzisz jak małpa po ścianach? Czego Was tam uczą w trepowie? Jak żyć w garnizonie i nie wsadzać kolegom? To chyba główne tematy wykładów teoretycznych. A może pomódl się i łaskawy Bóg wyciągnie Cię ze schizy, w której pewnie żyjesz od urodzenia.

sdfghjkl - homoseksualizm to aberacja której żaden człowiek przyzwoity nie może zaakceptować.Jeżeli neandertalu nie stać cię na merytoryczną dyskusje to milcz ale czego można się spodziewać od kogoś kto zrownuje czowieka ze zwierzęciem. Ja oczywiście jestem problemem bo nie daje sobie wmówić że szambo to nie perfumeria.

Tak jestem od Rydzyka, moheram, zasciankowcem itd. odpowiem wam w gejowskim języku mam głęboku w dupie wasze impertynencje.Pisze prawde która jest niewygodna więc bukietu kwiatów i uśmiechu nie oczekuje.