Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany ojciec

Mój syn jest gejem. Wczoraj nas poprosił na rozmowę.

Polecane posty

Gość ojciec geja
Ograniczony ojcu, nie wierzę, że jesteś aż taki ograniczony. Serio myślisz o seksie Twojego syna z chłopakiem? A czy chodzi o córkę to też myślisz co ona robi w łóżku? Seks to jakieś 1/1000 aspektów naszego zycia. Chcesz się pozbyć syna z powodu tego, że jest gejem? To jest takie samo myślenie jak to, że byś się pozbył syna z powodu tego, że ma piegi na nosie. Nie wierzę, że istnieją tacy ludzie jak Ty. Ja sam jestem ojcem geja i mamy wspaniałe relacje między sobą. Jeśli chcesz to zapisz się do jakiejś grupy rodzicow gejów- wiem że takie istnieją. Ja takich nie potrzebuję ale Ty chyba tak.

Gość inaccessibIe89
Prowokacja. ;)

Gość gość
solidne trzepnięcie w łeb powinno załatwić sprawę. ale to trzeba odrazu.broń Boże nie namawiam do bicia syna, tylo trzeba go stanowczo przywołać do porządku

Gość gość
Marne prawo,a jeśli jednak prawda,to masz mądrą żonę, która wyszła za imbecyla :-(

Gość gość
Większość wojskowych jest gejami... A po drugie mówisz, że syn jest zboczony.... A tak naprawdę to ty jesteś zboczony bo pierwsze o czym myślisz to jest to, że twój syn robi loda innemu! Córka możliwe, że się ****ała z każdym facetem i robi codziennie loda swojemu! i je twoimi sztućcami..

Gość gość
Zniszczyłeś mu życie..

Gość Andaluzja275
Moim zdaniem takie związki: chlopak z chłopakiem, dziewczyna z dziewczyną są dla nastolatków najlepsze. Odpada problem ewentualnej ciąży, a przynajmniej poznają swoje ciała, ucząc się co im sprawia przyjemność. Gdy mężczyzna juz jest w stanie utrzymać kobietę, a Kobieta jest w stanie skutecznie przekonać mężczyznę do ślubu, to wtedy jest czas na normalny związek. Takie mechanizm działał już w starożytności. Teraz się do tego wraca, bo to jest najlepsza, najbezpieczniejsza opcja

Gość twisted31
@załamany ojciec powies sie i bedzie jednego kretyna mniej . A kogo to obchodzi czy jestes wojskowym czy policjantem czy h@uj wie kim tam ? To jest twój syn ciemnoto i powinienes go kochac takim jakim jest . Jesli tego nie tolerujesz to spierd..laj a na miejscu twojego syna bym powiedział : Dzieki stary ze jestes dla mnie taki , własnie wyszło po latach jakiego mam starego .....Starego idiote który ma w d***e co mowi rodzina i chce sie nawet rozwieśc ...to trzeba miec naje..ne w głowie .

Gość gość
Ale jestes zalosny. Twoj syn robi loda innemu facetowi a potem uzywa Waszych sztuccow? To uwazasz za ohydne? A to, ze zona robi Tobie loda czy Twoja corka przelizala kilka roznych meskich 'ptaszkow' to juz ok? Ograniczenie Twoje nie zna granic, gratuluje

Gość gość
uklęknij przed krzyżem i proś dniami i nocami za całą rodzinę o ratunek , a szybko przyjdzie ocalenie.

Gość gość
A to jest jakąś wada? To jest Tak, jakby on uważał że Hetero to wada. Nic w tym złego.

Gość Iczi
Giejem sie nie rodzi . Giejem sie staje . Zostal przez tego starszego uwiedziony . Freud nazywal to prawo pierwszego kontaktu

Gość gość
daj mu wp*****l k***a

Gość radoslaw111
Kiedyś przyłapałem bękarta co dawniej myslalem, ze jest moim synem na robiebiu lachy z kolegą. Nie biłem bo nie bije kobiet ale dałem mu dobę na spakowanie i wygnałem. Dzisiaj juz wiem, że on na pewno nie był mój. Żona się pusciła, dochodziłem do teggo miesiącami. Mam spokojne sumienie tylko złość, że męska dziwkę karmiłem tyle lat. Czuje sie schańbiony.

Gość gość
Wy/pie/rdo/lil bym z domu na zbity pysk i natychmiast zapomnial bym o istnieniu takiego zwyrodnialca.

Gość gość
Musisz być bardzo inteligentny jeżeli piszesz takie rzeczy na forach, bo według mnie 42-letni facet nie powinien zachować sie jak ostatnia pi*** i żalić sie na stronach internetowych. Swoją srogą jesteś obrzydliwy pisząc takie rzeczy na swojego syna i nie jesteś godny posiadać zonę i dzieci jeżeli tak o nich sadzisz i chcesz wszcząć postępowania wobec nich; a to ze twój syn jest gejem to nie twoja sprawa i to jest całkowicie normalne. :)

Gość gość
Człowieku zastanawiales sie kaieys ze to nie jego wina? Szukasz winy z syna strony a tak naprawde wina tkwi w waszym wychowaniu. Tak naprawde jezeli chcesz go wyrzucić z domu to nie jestes ojcem.

Gość Do spierdolonego OJCA
Nie rozumiem podejścia... twoja żona ci ciągnęła fiuta nie raz a możne nawet i komuś na boku i normalnie możesz jeść sztućcami ale jak już twój syn pociągnie komuś innemu to już sztućców nie dotkniesz... pamiętaj ze im bardziej est się agresywnym w stosunku do homo osób tym bardziej cie do nich ciągnie... wojsko i kościół od dawna ryja banie i to żadna nowość. masz stary po prostu nasrane w bani i nie nadajesz sie na rodzica... nie dość ze społeczeństwo dyskryminuje to jeszcze rodzice - Twój syn miał do ciebie zaufanie i ci to powiedział - ty reagujesz agresywnie - Twój syn ma pretekst do samobójstwa.... właśnie zjebany kościół katolicki tak naciska na robienie dzieci żeby kasa leciała, wpierdala się do szkół wbija dzieciakom do głowy ze tylko baba i chłop to normalny związek, a sami się pierdolą gorzej niż domki w czeczeni Podsumuję cie, krótko zwięźle i na temat - zamiast rozpierdalać swoja rodzinę, rozwodzić się z żoną i wydziedziczać syna, lepiej się zastrzel i daj żyć innym... NIE BĘDZIESZ SIĘ MĘCZYĆ i nie BĘDZIESZ MĘCZYĆ INNYCH... Na stryczek z takim ojcem...

Gość gość
Wyobraź sobie że pociągają cie mężczyzni a właśnie do kobiet czujesz niechęć bądź nawet obrzydzenie. Co byś zrobił? Wolałbys by twój syn się powiesił z braku akceptacji bądź ze strachu przed powiedzeniem wam prawdy czy by wam powiedział i próbował być szczęśliwy takim jakim jest bo bycie homoseksualnym niejest jego wyborem uwierz mi wielu powiesiło się ponieważ dowiedzieli się o swojej homoseksualiści, zgaduje że twój syn też o tym myślał. Zastanów się nad sobą.

Gość gość
Najgorsze jest to ukrywanie , zwłaszcza w mniejszych miejscowościach

Gość Gay
Ja też jestem gejem, ciesz sie, to chyba normalne durny homofobie.....

Gość gość
To nie prawda ze ktos sie taki urodzil!!!!!. Kazdy rodzi sie normalny zdrowy z biegiem czasu cos sie dzieje ze ktos zmienia orieentacje. Wspolczuje ci nie wyobrazam sobie aby mnie cos takiego spotkalo. Mam znajomych ludzi zamoznych bogaci a syna geja czarna owca w rodzinie. Matka wyladowala w psychiatryku jak sie o tym dowiedziala nastepnie rozwod rodzicow i wstyd do konca zycia za syna.

Gość Bisex
22:31 Ja w wieku dojrzewania zaczelem sie nadmiernie interesowac swoim cialem i mi sie podobalo. Patrzylem na kolegow i niektorzy tez mi sie podobali. Potem probowalem z dziewczynami i w dwoch nawet sie zakochalem. Ale stwierdzilem ze bardziej mnie chyba do facetow ciagnie. Teraz jestem w zwiazku mm. Zawsze taki bylem. Taki sie czlowiek rodzi.

Gość Bisex
I nie wierze ze masz zamoznych znajomych bo w takich kregach to jest akceptowane i nie jest to wstyd. Sa to ludzie bardziej rozwinieci intelektualni i obyci niz nietolerancyjne cebulactwo co przychodzi po robocie na budowie do domu i pije piwo ogladajac seriale... Tam to moze rzeczywiscie byc tragedia dla biednych zasciankowych rodzicow ze syn jest gejem.

Gość dagregor
Jestem gejem, czy to jest choroba? Witam, mam 48 lat, nazywam się Grzegorz Polewski / nie wstydzę się tego / jestem właścicielem restauracji pizza da gregor w mieście Swiebodzice, jestem niezależny finansowo. Od dłuższego czasu mam problem. Mianowicie codziennie mam „doła”, albo prawie codziennie. Nic nie jest tak jak dawniej, nie lubię siebie, słucham ciągle smutnej muzyki, która jeszcze bardziej potęguje we mnie złe samopoczucie dodam, że nie potrafię słuchać wesołych piosenek. Wydaje mi się, że mam jakiś stan, boję się, bo nie radzę sobie z otoczeniem. Kilka razy było tak, że zadawałem sobie kary, dla siebie od Boga, albowiem ciąłem rękę. Był taki okres w życiu, że się modliłem, ale to nie pomagało mi, płakałem i prosiłem o pomoc. Mam wyrzuty sumienia o wszystko – o kłótnie z sąsiadami, rodzina, o swoje myśli, masturbację, którą przez pewien okres non stop robiłem, myśląc o głównie o chłopakach. Miewam sny, ale nie takie jakich oczekuję, mianowicie śni mi się sen erotyczny, ale z udziałem chłopaków, i tak na okrągło to ciągle mężczyźni.Kiedyś chodziłem do psychologa, ale nie potrafilem się przed nim otworzyć w ogóle. Co o tym myslisz DAGREGOR ze Swiebodzic

Gość gość
zgłoszone na policję

Gość wwwww
Współczuje twojemu synowi takiego ojca a wlasciwie nawet nie jesteś jego ojcem bo takiego gnojka nie mozna nazwać ojcem !

Gość gość
A ja na twoim miejscu autorze zastanowil sie kto komu zmarnowal zycie . JAK GO wygonisz z domu to dopiero bedzie twoja porażka i mam nadzieje ze syn nie odezwie sie do ciebie do konca zycia.Współczuję synowi ojca.Gdyby mój mi powiedzial ze jest gejem to jeszcze wsparcie by dostal.A co na to mozna poradzic? Starac sie zaakceptować ,w koncu to Twoje dziecko