Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia9090

chce schudnąc, ale potrzebuje motywacji...

Polecane posty

Pomyśl, że jak schudniesz, to, będziesz miała lepsze samopoczucie, będziesz się lepiej czuła ze swoim ciałem, będziesz mogła bez skrępowania chodzić w bikini, no i będziesz się samej sobie podobać :)

Gość pomagacz popołudniowy
zmotywuj się tym, że żaden facet Cię nie zechce :classic_cool: no chyba że jakiś zboczeniec który lubi nurzac się w fałdkach tłuszczu :O ale żaden zdrowy facet nie zechce tłustej spasionej lochy, która waży więcej niż on sam wyciska na klatę :classic_cool: tak więc ruchy mała 🖐️

Gość obsesjaaa
Asia-zacznijmy od tego ile chcialabys schudnac

aż tak źle to nie jest :) chłopaka mam i waże 64kg przy wzroscie 167. chciałabym zrzucic , ale tylko dlatego zeby lepiej sie czuc.

mysle ze z dyszkę chcialabym schudnac.. ale nawet nie wiem jak sie do tego zabrac...

Gość obsesjaaa
Najgorzej sie za to zabrac,wiem.ja schudlam 10kg w 1,5mc.pomysl sobie przemeczysz sie ponad miesiac I uzyskasz wymarzona wage a mc szybko zleci.ja jadlam glownie kasze gryczana prazona z warzywani natomiast b.malo miesa ewentualnie kurczak gotowany bez skory,jak mnie ssalo to jablko albo sliwka i duzo herbaty zielonej.powodzenia

Gość LesnaNimfa
Ja rozpoczelam diete w marcu, zjechalam ze 103 kg na 79kg poki co... (mam 170cm) marzy mi sie cos ok 58kg mam nadzieje ze do konca roku sie uda :) Mysl przede wszystkim pozytywnie, ze sie uda i nie przejmuj sie drobnymi wpadkami w diecie. A jak sie zmotywowac.... mnie motywuja fajne ciuszki w ktore juz wchodze, ale niestety nie wygladaja jeszcze fajnie na mojej figurze.