Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rurka_z_ kremem

super para butów do sprzedania - zapraszam! OKAZJA

Polecane posty

Gość callendario
wystaw na allegro. Poprawisz humor setkom allegrowiczów

Gość kkiihyg6yfrdes
nie chce ,brzydkie !

Gość achy achu
słuchaj, nawet sie nie produkuj nikt ci tego nie kupi a juz na pewno nie za 120 zł, za 50 zł nawet pewnie by nie kupili bo w szmateksie takie mozna mmiec za 5 zl. buty sa strasznie nie modne, wieśniackie i odpychające. taka prawda, kazdy ci to tutaj mówi a ty swoje:/

Wrzuć je do kosza caritasu. Dziewczyno, przecież nikt nie kupi od Ciebie tych badziewnych butów. Jeszcze za taką cenę! Ja bym za darmo ich nie chciała.

To pochodz w nich jeszcze troszke po domku, zapłacę za nie 200 zł jesli beda pachniały Twoimi stópkami. ❤️👄

zrozumcie, ze są gusta i gusciki! a o gustach się nie dyskutuje! widać trafil temat do wypindrzonych laleczek. czy moze zazdrosc co? buty prawie nowe i was nie stac za 120zł i chcecie zebym zjechala nizej? nie ma mowy!

Gość callendario
Prawie robi wielką różnicę. A poza tym ładne czy nie w życiu nie kupiłabym używanych butów

Gość jestes glupia i tyle
przeciez te buty wygladaja jak pletwy :/

Gość callendario
hahaha kobieto jaka zazdrość?? Zrozum buty są poprostu obrzydliwe, brzydkie, dno totalne. Faktycznie jest czego zazdrościc

Gość Patik
brunet to chyba jakiś projekt skoro go wiosło rozmiaru 40 nie odstraszyło :D:D:D Dziewczyno co Ty chcesz od nas? Tytuł tematu zachęca, a później takie rozczarowanie na zdjęciach... To tak jakby ktoś napisał, że ma pięknego psa do sprzedania z wyglądu takiego jak owczarek niemiecki, a na zdjęciu jamnik... :O

jak ci sie tak strasznie podobaja to czemu je sprzedajesz?? Btw , watpie zebys znalazla kobiete , ktora by je nosila nawet za DOPLATA

Gość callendario
skoro tak bardzi ci sie podobają to po co je sprzedajesz?? ZOstaw sobie to cudo

Gość achy achu
nie, to na pewno prowokacja. kazdy kto ma oczy widzi że to wiesniactwo. na dodatek nie podała na wstepie ani firmy ani rozmiaru. kto tak robi chcac sprzedac buty? xD xD na dodatek noszone 15 razy to malo?????? ja mam kilka par butów, szpilek, które nosilam w życiu z raz, może dwa a nie uważam ich za nowe, bo w nich chodziłam. jesli to nie prowo to puknij ty sie w ten pusty łeb. ja moge zaplacić za dobre, ładne, eleganckie buty ze skóry nawet 800 zl ale nie za takie wieśniactwo!!! opamietaj się wiesniaro!!!

Gość dr Anabella Kurtz psycholog
Co za wredne kopyta masz buahahahahahahahahahahahahaha tylko yebnięty onanista moze te kopyta kupić:D

Gość Patik
Ja mam 37, moja matka 38 :) Mój ojciec jak na mężczyznę przystało ma 44. 40+ to męskie rozmiary przecież :D:D:D

Gość achy achu
ja nosze 36-37, 40 to straszna pletwa O.o

zainteresowany jest tylko jeden facet :P delikatnie ci to powiem : buty są okropne, w starym, niemodnym już stylu i na 100% za taką cenę nikt ci ich nie kupi. tym bardziej, że na allegro o wiele ładniejsze i zgrabniejsze są 3x tańsze (a też używane i skórzane). przykład : http://allegro.pl/item1169039458_biale_czolenka_rozmiar_36_drugie_gratis.html http://allegro.pl/listing.php/search?string=bia%C5%82e&from_showcat=1&category=5543&a_enum=&buy=2&clear_cookie=0&distance=1&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&postcode_enabled=0&sg=0&state=0&city=&order=t&postcode=&price_from=&price_to=&view=gtext&change_view=1 [nie wiem czy taki długi link wejdzie :P]

TO JEST MODEL ZIEZOWY CHYBA Z LAT 80TYCH .. nawet nie .. buty sa paskudne , wstyd takie nosisc , nie sprzedaz ich nikomu a juz napewno nie za 120 zl :/ osmieszylas sie tylko ..totalne bezguscie