Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Czy są na świecie "normalini" mężczyźni?

Polecane posty

Gość dfgsdfgdfg
a kobiety

Gość wggyqsdwd
Poza mna nie ma takich:)

Gość powinnas spytac
czy taki jest w stanie sie zainteresowac toba a to juz zalezy co ty soba reprezentujesz 🖐️

Gość wggyqsdwd
Ja mam juz kogos wiec pozostaja Ci przeciwienstwa tego co napisalas:)

hmm reprezentuję sobą na tyle dużo, że jestem warta zainteresowania takiego mężczyzny... najbardziej mi na wierności zależy...

Gość dfgsdfgdfg
to zlaezy czy jestes ladna

jestem ładna, szczupła, trochę stuknięta (pozytywnie), wykształcona, zdrowa, namiętna ;) bardzo uczuciowa i niestety zbyt wrażliwa...:o niestety trafiam na samych palantów ostatnio ...

Oczywiście że są, tylko tacy mają już was w dupie. Wolimy być sami niż użerać się z takimi szmatławcami jakimi jesteście.

Gość wggyqsdwd
;) Moze jeszzce jeden sie taki znajdzie, ale nie mozesz szukac na sile. Pozdrawiam :)

dominik1000 Oczywiście że są, tylko tacy mają już was w dupie. Wolimy być sami niż użerać się z takimi szmatławcami jakimi jesteście. powodzenie zatem :) PS: widać jak na dłoni, że Ty do nich nie należysz (brak szacunku)...

Gość wggyqsdwd
Kobiety powinny byc wrazliwe, to nie wada wg mnie. Moja dziewczyna tez taka jest:)

Są pewne granice, a że kobiety już dawne je przekroczyły, to nie zasługujecie nawet na minimum szacunku. Stąd zawsze będę mówił i pisał co o was myślę. Teraz się wam zachciewa normalnych facetów, żenada.

mój ostatni chłopak był nieziemsko przystojny i posiadał te cechy, niestety z wyjątkiem WIERNOŚCI :o ale ja mam pecha

Gość wggyqsdwd
Lepiej czuc mocno niz byc nieczula debilka/debilem. Nie wiem czy maja lepiej. Mysle ze jak spotkasz juz ta wlasciwa osobe to zmiensz zdanie i powiesz sobie ze te "twarde sztuki" maja jednak gorzej bo nie maja szczescia cieszyc sie tak jak Ty.

tak jak istnieja normalne kobiety , tak i faceta normalnego znajdziesz na tym swiecie

domoniku drogi: 1. Nie uogólniaj zachowań 2. Są zarówno kobiety takie jak opisałeś ale i mężczyźni! Mój ostatni chłopak mnie zdradził i i co Ty na to? Ja oddałam mu całą siebie, czuła, wierna, kochająca a on??? Puścił się z jakąś ździrą! Dlatego wkurza mnie Twoja gadka!

wggyqsdwd masz rację, jeśli w grę wchodzi prawdziwe uczucie to z pewnością, tylko jak dotąd mam pecha strasznego, zawsze daję z siebie bardzo dużo a na koniec zostaję skrzywdzona... ale inaczej nie potrafię..

Na nic twoje ściemnianie, nigdy nie uwierzę w to że facet zdradził. Tylko kobiety zdradzają, koniec kropka.

Masz to na co zasługujesz, ciągnie cie do kurwiarzy to teraz toleruj ich zachowanie. Po jaką cholerę się tutaj żalisz.

Gość wggyqsdwd
dobre srce to tak jest, ze nei potrafi inaczej. A moze jest w tym jakas racja, ze nie szuksz wsrod odpowiednich osob. Mzoe powinnas sobie znalezc kogos spokojniejszego. Nie wiem...

Może żyjemy w innych krajach. W mim środowisku, zawsze ale to zawsze tylko kobiety zdradzały i porzucały. Nigdy na odwrót.

być może.... Dominik a co Ty się do cholery udzielasz jak mnie nie znasz... A jakbyś poznał na pewno byś mnie polubił, więc nie obrażaj mnie :D

I możesz mi wierzyć lub nie, ale jestem na prawdę kobietą wierną i uczciwą... i tego samego oczekuję od mężczyzny!