Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakomplesksiona 28latkaaaaaaaa

mam kompleksy....

Polecane posty

obcielam wlosy i nie podoba mi sie...uwazam ze jestem za wysoka, juz jako dziecko bylam najwyzsze w kalsie i zaczelam sie garbic teraz mam odstajace lopatk:o unikam sukienek bez ramaiczek i bluzek....nawet nie umawiam sie z facetami:o wstydze sie tego..nie lubie siebie:O poza tym mam maly biust ...:o nie wygladam kobieco..nigdy nie bylam zakochana z wzajemnoscia jak to jest byc w szczesliwym zwiazku,powiedzcie?

Gość lalalalajojojoj
ile masz wzrostu?? przeciez nie 2 matry

Na pociechę poczytaj sobie tematy (a jest tu ich od cholery) o związkach, które się rozpadają. Zawsze trzeba znaleźć jakieś pozytywy. :)

172...ale dla mnie to za duzo na obsasach czuje sie jak na szczudlach i jestem od kazdej osoby wyzsza:o

z checia ale czuje sie jak nieudacznica zyciowa...nigdy nie bylam z zadnymzwiazku oprocz jednego 2 miesiecznego:o nigdy nie zakochalam sie z wzajemnoscia czuje ze cos mnie omija:O

ale ja cale zycie jestem sama i juz nie chce ahh:O

przynajmniej mozesz nosis obcasy i nie jestes wyzsza od kazdego faceta i kolezanek

Gość Kathlin30
Mam tylko 170 cm dlatego noszę buty od 12 cm ... mam też takie 14,5 cm koturny. Poniżej 10 cm nie schodzę...

Ale ja bym chciała :( Zawsze chciałam być wysoka i mieć długie smukłe nogi. Moim zdaniem nie masz się czym martwić. Pierś do produ, głowa do góry, ubierasz obcasy i idziesz :)

Gość ja mam 175
i sie ciesze, napewno wzrost 172 nie powinien być kompleksem tylko atutem

ale przez ten wzrost mam wade postawy:O

Gość Kathlin30
U mnie faceci przeżywają moje długie nogi i dlatego je podkreślam ... :)

Gość szczeryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Moze jakbys pila piwo i palila fajki to mniej bys urosla.

Gość pamietnik18509304
przeciez 1.72 to zadne wynaturzenie,zupelnie normalny wzrost dla kobiety,ja mam 1.73 i jestem zadowolona a obcasy tez nosze ale nie bardzo wysokie.Jest duuzo dziewczyn wyzszych ode mnie. A wade postawy masz nie od wzrostu tylko od garbienia sie.Cwiczeniami mozna to skorygowac,ja na twoim miejscu poszlabym do lekarza zeby zapytac jakie cwiczenia skoryguja taka akurat wade. Cycki ja tez mam male i je polubilam,wielu facetow takie lubi a z odpowiednim stanikiem typu push-up moga wygladac genialnie:D i moje tak wygladaja!:D To nie twoj wyglad jest problemem tylko to ,ze siebie nie lubisz,koncentrujesz sie na brakach,docen to,co masz a nad reszta popracuj!

mozliwe

Dobrze ze wszystkie kobiety nie maja 170-180cm, bo pojecie "idealny wzrost" przestałoby miec znaczenie ;) a wg mnie taki przedzial jest dla kobiet najlepszy. Wysokie kobiety po prostu lepiej sie prezentuja, modelki to przewaznie wysokie dziewczyny.

Gość fdadfs
ja tam lubie takie 172-174 cm są akuratne do przytulania dla mnie ;] ale z jednym masz autorko racje - przez kompleksy coś cie omija...

Gość mems
Ja mam 173 cm wzrostu i wcale nie czuje sie jakas wysoka :) Na odstajace lopatki prosta rada - prostuj sie. Co do biustu, to uwierz mi, ze jakbys miala jakis ogrooooooomny, to bys sie go bardziej wstydzila niz malego (wiekszosc moich kolezanek tak ma :) ). A zeby wygladac bardziej kobieco, to trzeba o siebie zadbac: ladny makijaz, paznokcie, ulozone wlosy, schludne ubrania, itp. :)

Gość aa91
ja mam 174 chidze w szpilkach no moze nie jak jestem zx chklopakiem wtedy zakladam niskie koreczki bo jest tylko o 5cm wyzsyz odemnie tez mam maly bist itd ale co z tego? czuje sie kobieco i nie zamartwiam sie kompleksami maskuje je i tyle! dopoki nie poczujesz sie ze soba dobrze inni tez nie beda tego czuc w twoim towarzystwie!

Gość Solveigh
Dam ci radę kochana. Mam 175 cm wzrostu. Kompleksów z tego powodu miałam co niemiara. I wiesz jak się wyleczyłam? Chodząc na szpilkach:) podkreślając swoje i tak długie nogi zauważyłam,że każdy facet z niską kobietką u boku za której wygląd dałabym się pokroić odwraca się za mną na ulicy i uśmiecha do mnie czy puszcza oczko:) Zrób tak a sama zobaczysz.

O jaaaa... ja mam 177 cm i nie narzekam. To wcale nie jest tak dużo. Mam też koleżanki wyższe od siebie, a i większość chłopców jest ode mnie sporo wyższa. Mimo mojego wzrostu mój chłopak uwielbia jak założę szpilki, więc czym Ty się martwisz dziewczyno? :) Wyprostuj się ładnie, głowa do góry i wal do przodu. :) Lepiej być wyższym niż niższym, nie uważasz? :)

Gość jestem bo....muszę:)
Ja Ci powiem tyle, zostaw te kompleksy daleko za sobą i zacznij myślec o swoich zaletach a na pewno masz jakies w końcu jesteś kobietą:) Ja też mam mały biust, ale przestałam sie tym przejmowac (push-up czyni cuda:P) a mój chłopak mówi że mu się podoba i po co mi większy. Będzie dobrze, wierze w Ciebie:)

Gość zakompleksiona288888888888
pewnie macie racje..ale w pracy ciagle slysze jak ktoras mowi ze jestem za chuda albo ze woli byc mala niz wysoka i od razu wpadam w dol

Gość jestem bo....muszę:)
Jak Ci tak jakaś mówi to ty wytknij jej jakie ona ma wady, typu "wole byc chuda i wysoka niż miec takie grube uda" :P nastepnym razem się zastanowi nim coś powie.

Gość zakompleksiona288888888888
:D

Gość Kathlin30
"Cycki ja tez mam male i je polubilam,wielu facetow takie lubi a z odpowiednim stanikiem typu push-up moga wygladac genialnie i moje tak wygladaja!" Dokładnie dzisiaj są takie opcje, że ho ho ... Moi faceci też nie narzekają na moje piersi. A potrafię je tak wydobyć, że faceci odpływają wglapiając się w mój dekolt.