Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakomplesksiona 28latkaaaaaaaa

mam kompleksy....

Polecane posty

Gość zakompleksiona288888888888
nie wiem jak z facetami nigdy zadnego nie mialam:(:O

Gość jestem bo....muszę:)
To otwórz się na nich i daj szanse w końcu jakiemuś. Każdemu podoba się inny typ urody, trzeba maskowac swoje niedoskonałości faceci to tak naprawde ich nie zauważają dopóki same im ich nie wskażemy:)

Gość zakompleksiona288888888888
w moim wieku to chyba lekko spozniona jestem:O

Gość Anthia20
co ty mówisz... mam 176 uważam że to idealny wzrost, mam dłuuugie nogi i nie odmawiam sobie obcasów, spojrzenia facetów...bezcenne :D na piersi nic nie poradzę, cóż sama mam małe ale akceptuję to w zupełności, wystarczy dobry, usztywniany stanik i jest okej :) przestań się garbić, chodź z głową wysoko podniesioną, bądź pewna siebie a reszta też to zauważy.. na łopatki to cóż, na pewno jakieś ćwiczenia by się przydały. Kompleksy rodzą się zazwyczaj w główce, pozbądź się ich a na pewno będziesz szczęśliwsza (znam to z autopsji więc wiem co mówie :) )

Gość lekareczzzzzzki
lopatek juz w tym wieku nie wyleczysz trzeba bylo myslec wczesniej

Gość Kathlin30
Cycki to nie problem... ja mam dwóch facetów ... bo się do tych dwóch ograniczam ... :P

Gość Anthia20
dokładnie!!! push up i każdy się wgapia w dekolt :)

Gość ddddddddddddssssssssss
Ja pierdzielę, weź się kobieto dobrze rozpędź i jebnij głową w ścianę. 172 cm wzrostu to za dużo? To skocz se pod tramwaj i podetnij nogi wedle upodobania. Ty masz problem z charakterem, nie ze wzrostem ani z cyckami. Jesteś upośledzona emocjonalnie i kombinujesz, na co by tu zrzucić winę za swoje niepowodzenia, żeby to nie zależało od Ciebie. No to na ten nieszczęsny wzrost albo łopatki, dżizas.