Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natashkaxxx20

KOMPLEKSY!!

Polecane posty

Witam... Mam straszne kompLeksy na punkcie swojego ciaŁa. Na udach mam rozstępy i minimalny cellulit... Staram się z tym walczyć, ale nic nie pomaga. Mój chŁopak niby w żartach... aLe jednak ciągLe mi dogaduje... Fakt chciaŁabym schudnąć z ud... aLe jak?

Gość qwertura
Teraz o takich naświetlaniach jakimiś tam promieniami, komorach próżniowych i ciśnieniowych trochę słychać. Ale to pewnie drogie a nie wiem czy działa. Trezba by znaleźć osoby co stosowały

a może zamiast chudnąć z ud spal z nich tłuszcz i niech zastąpi go tkanka mięśniowa?

Gość efefefefgrgt
a ty nie potrafisz kontratakowac?? nie wierze ze twoj man jest taki idealny... nawet jak teraz jest to wnet sie to skonczy, pewnie ma małego albo zakola i tez dodawaj ze to w zartach

Noo aLe on ma ideaLne ciaŁo... DLatego co ja mogę... Jeżdżę codziennie na rowerze, pŁywam... Najgorsze jest to, że On na gg wysyŁa mi też różne porady... jak np. schudnąć z ud... itd

Gość efefefefgrgt
a co ci doradza z rozstepami?

ja kiedyś byŁam na zabiegan nawet... aby je usunąć, aLe okazaŁo się, że jestem uczuLona na jeden ze środków... DLatego z tym nic już chyba nie zrobię;/;/;/