Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgrthrtgrgtb1111

Pytanie o moją dziewczyne

Polecane posty

Gość rgrthrtgrgtb1111

A wiec tak: od 3 lat jestem z dziewczyną. Ma ona 20 lat jestem jej pierwszym i jedynym partnerem. Dziewczyna jest z "dobrego domu" i bardzo skromniutka itd. Utrzymuje ze nie masturbuje sie nigdy bo nie potrzebuje tego, a sama ma zreszta małe potrzeby dość i łatwo ją zaspokoić. Moja sprawa: w ciagu ostatnich paru miesiecy zdarzyło sie pare razy (doslownie cztery piec) ze juz przy zaczynaniu zabaw jej pochwa byla ze tak powiem lekko "odksztalcona" Bylo to cos podobnego do tego co czuje gdy w trakcie seksu przerywam penetracje członkiem i wkladam palce, czuje wtedy duza przestrzen przez to ze wczesniej wkladalem jej penisa. Ta przestrzen kilklakrotnie juz na starcie zabaw byla lekko odksztalcona z tym ze byla mniejsza niz po penetracji penisem. Zupelnie jakby dzien wczesniej wkladala sobie jakis maly przedmiot i robila sobie nim dobrze. Moje pytanie: dzewczyna utrzymuje ze NIGDY sama sie nie masturbowala i nie wie dlaczego czasem sie zdarza bo sama nic nie robi ze soba. W takim razie czy mowi prawde i czyms innym jest to spowodowane i jesli tak to czym? a moze klamie mnie lekko? Prosze o powazne odpowiedzi podszywaczom dziekuje

Gość rgrthrtgrgtb1111
Halo Halo

Hmmm powiem Ci tak...Kłamie w żywe oczy.Nie słyszałem o takich kobietach co się nie masturbowały,tzn że nigdy tego same nie robiły. Każda to robi. Zaufaj mi :) Po prostu boi się przyznać do tego lub na prawdę z nią jest coś nie tak . :(

jak jej pochwa moze być zniekształcona?? nie rozumiem?? nawet jezeli by się nią bawiła to ona wróci do swoich normalnych rozmiarów??

Gość rgrthrtgrgtb1111
Siemuś nie pytam czy wg ciebie to robi czy nie:) W srodku po wlozeniu palcow wszystko jest juz lekko rozciagniete. Tak jest podczas stosunku gdy pochwa rozciaga sie w srodku od penisa i chodzi mi o to ze kilkakrotnie juz na samym poczatku byla lekko rozciagnieta i dziwi mnie to dlaczego tak bylo....?

Gość rgrthrtgrgtb1111
tralala25 - wiec moze skoro pare razy nie wrocila do normalnych ksztaltow to bawila sie tuz przed spotkaniem ze mna

Czy mężczyźni zdają sobie sprawę z tego, że ciało kobiety nie zawsze jest takie same? To hormony decydują o nastroju, wyglądzie skóry i błon śluzowych a nawet o naszej wadze. Nawilżenie i "rozpulchnienie" pochwy również podlegają działaniu hormonów. Co wy mężczyźni robiliście na lekcjach biologi?????

Gość rgrthrtgrgtb1111
ja dystkutowalem z kumplem o kondomach i wymnieniałem wrazenia nt seksu z naszymi pierwszymi dziewczynami:) Ale tak serio - podpowiedzcie cos bo zachodze w glowe czy biedna dziewczyna mowi prawde i jej nie ufam czy moze rzeczywiscie cos jest inaczej niz mowi..

Po pierwsze: to czy się kiedykolwiek masturbowała to jej sprawa. Ty nie musisz wiedziec o każdym aspekcie jej intymności. Po drugie: możliwe, że NIGDY się nie masturbowała, a Twoje odczucia to skutek działania hormonów na jej ciało.

A tak w ogóle to ta dziewczyna faktycznie jest "biedna" skoro musi zabiegac o Twoje zaufanie... :-o

Gość Git
koleś jestes śmieszny te twoje wywody na temat "odkształcającej sie pochwy" AHAHAHAH WTF ?! przestań sie łudzić kazda kobieta sie masturbuje ,a skoro twoja jest taka skromniutka płochliwa łania to ci na pewno o tym nie powie. Pozwolę sobie zgadnąć ma na imie Ania ?

Gość rgrthrtgrgtb1111
nie musze ale w naszych relacjach jestesmy ze soba otwarci. a czy biedna czy nie to nie musisz oceniać, dziekuje ci za pomoc w sprawie tematu

Gość rgrthrtgrgtb1111
jeszcze raz powtórze dla wszystkich mających problemy z czytaniem ze zrozumieniem: NIE CHCESZ POMOC W TEMACIE - NIE PISZ WCALE

nie masz innych problemów jak "odkształacająca" się pochwa?? ciesz sie ze wogóle daje ci podotykać :P

Gość rgrthrtgrgtb1111
:( dziś przyłapałem ją na wkładaniu sobie ogórka w piczę, jednak znam chyba ten powód odkształceń :(

Gość rgrthrtgrgtb1111
tralala25 wal się frajerko, takie rady to możesz sobie wiesz gdzie wsadzić ?! w d........ !

Gość olciaaa19
o nie panowie, ja sie nie masturbuje!!! ;) poważnie. mam 19 lat jestem ładna i wogole. lubie seks ale nie masturbuje sie bo nie sprawia mi ti przyjemności.... wole jak facetmi to robi :) chociaż mój wciąż mi nie wierzy ze nie robie sobie dobrze. znam dziewczyne, ktora ma tak samo.

Gość rgrthrtgrgtb1111
NIE CHCESZ POMOC W TEMACIE - NIE PISZ WCALE

Gość rgrthrtgrgtb1111
Ryjson!

18:42 [zgłoś do usunięcia] rgrthrtgrgtb1111 ja dystkutowalem z kumplem o kondomach i wymnieniałem wrazenia nt seksu z naszymi pierwszymi dziewczynami Ale tak serio - podpowiedzcie cos bo zachodze w glowe czy biedna dziewczyna mowi prawde i jej nie ufam czy moze rzeczywiscie cos jest inaczej niz mowi.. 18:49 [zgłoś do usunięcia] rgrthrtgrgtb1111 nie musze ale w naszych relacjach jestesmy ze soba otwarci. a czy biedna czy nie to nie musisz oceniać, dziekuje ci za pomoc w sprawie tematu Oj coś kiepsko z logiką kolego ;) 🖐️

Gość rolezki truchała
koleś ty masz odkształcony, ale mózg ...

oj autorze wątku najpierw pytasz sie od czego ona ma o99dkształconą pochwe a teraz piszesz ze wklada sobie ogórka :) dobre prowo buahaha

Gość gigi-
myslę,ze po prostu taka uroda jej pochwy i tyle....albo to polubisz albo musisz poszukać innej.szkoda,ze jej nie ufasz i za wszelka cene chcesz sobie to wytłumaczyć po swojemu.i naprawde są kobiety,które W OGÓLE sie nie masturbują.nie oceniaj ludzi własna miarką:)

Gość klementytnkah
Skoro jesteście ze sobą 3 lata i jest dobrze między wami to nie sądzę, żeby musiała być z Tobą nieszczera. Jeśli by kłamała- to po cholere ze sobą być? Co do masturbacji to nie każda dziewczyna pcha tam sobie paluchy czy coś innego. Jeśli już to myślę, że może bardziej orgazm łechtaczkowy wchodzi w grę. Bo, skoro ma się faceta, po co robić to palcami?? No, chyba, że wielkość...i te sprawy.. hihi, nie no żartuję. Nie myśl , nie analizuj za dużo. ;)

Gość rgrthrtgrgtb1111
przegraliście wy wszyscy !!

Gość gigi-
prowo:)

Gość Git
a jak sie masturbuje to co ? poczujesz ze zdradziła cie z własna ręka i z nia zerwiesz ?!

Gość rgrthrtgrgtb1111
Problem w tym że czuć ją czasem zepsutymi rybami, znaczy jej myszkę, co to oznacza?