Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wy robicie jak byście chcie

ludzie samotni - ok 40-50 i wzwyż jak spędzają wakacje itp

Polecane posty

Pytanie do ludzi w takim wieku, albo podobnym , ich rodzin, dzieci itp....jak spędzacie wakacje, sylwestra jak np bardzo byście chcieli gdzieś się wyrwać, pojechać, a po prostu nie macie z kim. Np moja mama - bardzo bym chciała aby gdzieś pojechała( a wiem że ona też by chciała gdzieś pojechać) tylko po prostu nie ma z kim. Niby ma jakieś tam koleżanki z dawnych czasów, albo pracy, ale każdy ma urlop w innym czasie albo innych znajomych też albo swoją rodzinę itp. I tak widzę, że odpuściła ten jakikolwiek wyjazd bo nie ma z kim. Czy jeździcie sami na jakieś różne wycieczki organizowane,? No bo żeby pojechać, to też trzeba się wziąć jakoś za organizację. Ona też za bardzo nie ma czasu, dużo pracuje. Ja już nie mówię o tym, żeby poznała jakiegoś faceta bo to na pewno raczej się nie stanie, chociaż ja bym chciała aby sobie kogoś znalazła, ale ona nie miałaby już ani sily ani ochoty ani czasu na to. Chodzi mi bardziej o znajomych, przyjaciół. Co robiliście w takiej sytuacji, jeśli to wy, albo wasi znajomi / rodzina tak mieli. Odmieniło się coś, że np też nie mieliście z kim gdzieś pojechać, a później nagle się to jakoś odmieniło? Niby 21 wiek, a tak na prawde to mało jest alternatyw dla ludzi samych. A jak są jakieś tam durne imprezy dla singli to zazwyzcaj się tyczy wypięknionych 30 idących razem z koleżankami na dicho na podryw itp. A wiadomo że w wieku np 40 czy 50 lat to już nie pójdzie się gdzieś do knajpy i nie pozna tak o nagle kogoś.

Gość tacy starzy to powinni do
senatoriów wyjeżdżać i próbowac podrywac kuracjuszy.

Gość współczyuje ci głupoty,.
bardzo śmieszne:/ no ale tego można się było spodzewać:/ jak 40 czy 50 lat to staruch to gratuluje. Współczyje twojej matce ze ma takiego idiotę za syna/córkę:/

Gość Johann ze Szczecina
zróbcie sobie pierogi

Gość agatas28a
wszystko zalezy od twojej mamy czy chce z kims nawiazac kontakt czy nie.+50 to czas gdy duzo osob jest samotnych wiec wsrod takich osob nalezy szukac znajomych. moze ty masz kolezanke ktorej mama, tata jest sam?

Gość tak cos powiem
Mam 48 lat,jestem samotna od 10 i radze sobie znakomicie.Wszystko zalezy od twojej mamy ,czego chce i czego oczekuje.Mam znajomych,mnostwo kobiet w tym wieku jest juz samotnych z wyboru lub jakis losowych przypadków.Żeby z kims miec kontakt trzeba po prostu chciec,nie czekac aż ktos przyjdzie ,zachęć ją do odnowienia starych kontaktow-to działa. Na wakacje jeżdze z koleżankami i jest super:D

wiem wiem że dużo jest w tym wieku takich osób....trzeba właśnie chcieć....a najgorzej jest chcieć, a czuć niemoc i nic z tym nie robić, bo się nie ma czasu, za dużo obowiązków innych i po prostu jest obawa....ten pierwszy krok jest najgorszy, no bo żeby kogoś poznać( nie chodzi mi tu o faceta tylko ogólnie - znajomych), to przecież też trzeba najpierw gdzieś wyjść Raz na jakiś czas wyjdzie do kogoś na jakieś tam imieniny, ale zazwyczaj są to osoby które np maja mężów, jak gdzieś wyjeżdzają na wakacje to wspólnie. Jak sylwester to też. No i dupa