Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńka 0000

chłopak chce abym usuneła ciążę

Polecane posty

chlopak dal mi do zrozumienia ze nie chce dziecka i che abym usunela ciąże albo wziela jakies tabletki poronne... ja nie chce zabijac swojego dziecka... co wy o tym sadzicie?

Gość Kkkasik
kolejna prowokacja (zwykle takie tematy rozwijaja sie w nieprawdopodobne obrzucanie blotem) A ile masz lat i jaka jest twoja sytuacja? uczysz sie, pracujesz, masz roczicow, na ktorych mozesh liczyc?

szkole juz koncze mam rodzicow ktorzy napewno mi pomoga on tez twiedzi ze bd mi pomagal ale chce jednak zebym usunela bo on nie jest jeszcze gotowy

kurwa wakacje są więc albo skończyłas albo jeszcze rok przed tobą więc jak możesz pisać, że już kończysz?

Gość Kkkasik
a rodzice juz wiedza? i jesli tak, to jak to przyjeli? no i przede wszystkim czy ty sobie wyobrazasz bycie matka?

rodzice jak na razie nic nie wiedza ale wiem ze moge zawsze na nich liczyc choc w takiej sytuacji nigdy nic nie wiadomo...mysle ze bym sobie poradzila jako matka...

nie poddawaj się naciskom chłopaka Ty wiesz co bd dobre dla Cb i Twojego dziecka nie usuwaj ciąży

mowie mu caly czas ze nie podejme sie aborcji ani nie wezme zadnych tabletek ale on na kazdym kroku uswiadamia mnie ze nie chce jeszcze dziecka

Gość spieprzone zycie dzieckaaa
a co ty możesz dać dziecku, a czy rodzice kazali ci się bzykać, jeżeli tak to niech ci pomagają,

Gość gowniarskie podejscie do zycia
od kiedy to miłością można wychować dziecko, bo mam dołek finansowy

masz racje miłość jest najważniejsza a pomóc zawsze ktoś Ci pomoże nawet napisałaś że chłopak powiedzial ze tez pomoże ale dlaczego chce usunięcia jak powiedział ze bd Ci pomagał??

do "gowniarskie podejscie do zycia" a Ty co bys mogal zyc w swiadomosci ze zabilas wlasne dziecko chyba raczej nie lepiej zyc skromnie niz pozniej sie zadreczac ze zle postapilam

nie usuwaj ciązy tylko dlatego ze chce tego facet to jest także Twoja decyzja nie tylko jego wiec przemyśl to dobrze ale ciązy nie usuwaj

nie usuwaj ciązy potem bd miala wyrzuty sumienia ze to zrobilas i nie bd mogla sobie z tym poradzic chodz nie wszycy tak to przezywaja ale widze ze nbie chcesz usuwac ciązy wiec tego nie rob

chyba jednak tego nie zrobie ale przeraza mnie fakt ze on i tak bd mnie probowal namowic na usuniecie ciazy a ja wiem ze poznie sobie moge z tym nie poradzic juz wole urodzic niz pozniej cale zycie zalowac co zrobilam za namowa chlopaka

to co ja mam zrobic zeby przestal nacikac za kazdym razem powtarza mi ze on by wolal zebym usunela bo nie chce miec jeszcze dziecka a ja mysle trudno stalo sie trzeba teraz poniesc konsekwencje i wychowac a nie zabijac tylko ze on naciska :(

nie daj sie zprowokowac chcesz urodzic to zrob to i nie pozwol chlopakowi zeby zadecydowal za Cb bo to takze Twoja decyzja

powiedz mu ze nie usuniesz ciazy czy on tego chce czy nie ale napisalas ze nawet jesli zdecydujesz sie urodzic to on ci pomoze wiec jeli tak powiedzial to moze i tak zrobi ale nie rob to tylko dla tego bo jak usuniesz tez moze Cie zostawic nie usuwaj nie zabijaj wlasnego dziecka

Gość nie usuwaj
bedziesz potem żałować do końca życia, jak chłopak ma takie podejści do sprawy to lepiej jego usuń ze swojego życia. Pozdrawiam i powodzenia

A będziesz mogła być potem z tym chłopakiem, jeśli zdecydujesz się usunąć ciążę? Będziesz mogła mu spojrzeć w oczy? I będziesz miała pewność, że w kolejnej sytuacji kryzysowej będzie przy tobie, np jak zachorujesz?

Gość wiec................
1. usuniesz a ten k0oles i tak cie kiedy zostawi(lub ty jego) 2. usuniesz a potem on bedzie ciebie obwinial 3. usuniesz a potem znienawidzisz jego 4. usuniesz i bedziesz tego zalowala do konca zycia 5.usuniesz i nie bedziesz mogla miec juz dzieci 6. nie usuniesz i on cie zostawi 7. nie usuniesz i on pokocha to dziecko 8 nie usuniesz i bedziesz miec swoj skarb takie decyzje podejmuje sie razem, ale to jednak kobieta decyduje ostatecznie, skoro zostan awiasz sie czy usunac, nie rob tego.. a on jesli bedzie chcial bedzie ojcem , jesli nie to nie, ale ty matka pozostaniesz:) zycze wszystkiego dobrego. moj maz kiedys wraz ze swoja dziewczyna usuneli ciaze, i nic dobrego dla ich wzaiazku to nie przynioslo.. jak widac (moj maz)