Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukaszCZiłałała

Zamierzam iść do prostytutki

Polecane posty

Gość A nie mówilam......
żebyś troszke zaczekał z tą decyzją

Gość Mirokko
"niclas I jeszcze jedno, kwestia ambicji, "to już nie stać mnie żeby mieć tę pierwszą kobietę tak z życia, tylko muszę sobie ją kupić"?, to już nie potrafię strzelić gola z gry , tylko muszę zapłacić sędziemu za karnego? Pomyśl o tym." Ambicja, ambicją, ale żeby strzelić gola z gry trzeba być dopuszczonym do gry i móc wyjść na równych zasadach do tej gry na boisko z innymi zawodnikami. A jak jest tak, że inni zawodnicy podostawali taryfy ulgowe czy dodatki / bonusy (np. wygląd od Boga, kasę od rodziców, super pracę po znajomości, a nie za wiedzę) i mogą na boisko mogą wejść bez problemu od pierwszej minuty meczu, a inna osoba może sobie najwyżej bez tego pokopać w przerwie meczu albo na boisku rezerwowym sama to cóż ? Może zapłacenie za możliwość choć raz zagrania w podstawowym składzie i zobaczenia jak to jest grać na prawdę, a nie samemu sobie nie jest takie złe rozwiązanie. Będzie przykro pewnie, że inni mogą grać tak normalnie na codzień i nic ich to nie kosztuje, ale cóż dla niektórych życie jest podłe.

Gość Mirokko
============nie rób tego proszę Cię Łukaszu jeśli jeszcze jesteś na tym forum to proszę Cię nie rób tego z prostytutką. Jako kobieta z bardzo niewielkim doświadczeniem w tych sprawach oraz w Twoim wieku powiem Ci to, co już tutaj ktoś pisał: kobiety zawsze są ciekawe przeszłości mężczyzny i prędzej czy później wyjdzie na jaw,że byłeś u prostytutki, a to łączy się z jednym - koniec związku. Pomyśl czy warto tracić prawdziwą miłość za którą nie musisz płacić dla chwilowej przyjemności z kobietą, która już nawet nie czuje przyjemnośći z seksu i może mieć przeróżne choroby weneryczne biorąc pod uwagęfakt, że średnia ilość jej klientów idzie w setki a nawet tysiące. Mi by nie przeszkadzało to, że jesteś prawiczkiem. To naprawdę jest zaletą w obecnych czasach! Nie daj się zepsuć jak część "wiernych" i kochających mężów i chłopaków, którzy również z ciekawości lub niezaspokojonego popędu biegną do prostytutek. Daj mi wiarę w to, że wartościowi faceci jeszcze istnieją...============ Tak istnieją. Tu masz przykład jak są traktowani przez kobiety na rzecz pięknych i bogatych cwaniaczków co do tego zdradzają i jak kończą : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4607625 Dziękuję.

Gość raztaman
Ależ te baby cięte są na dz*wki. Zdziwyłoby Was ilu facetów z otoczenia czy mężów ma takie doświadczenie za sobą. Tylko NIKT poza nimi i tymi panienkami NIGDY sie o tym nie dowie! Te wyjazdy na temat moralnosci sa bez sensu. Faceci nie będa tego żałować do końca zycia. Wyjatkami są ci, co wpadli w nałóg jak dziwkarz, lub ci co dali sie przyłapać, lub wygadali się babie(takich chyba nie ma). Dla pozostałych to po prostu numerek(często ze spełnieniem marzeń erotycznych). Jeśli facet nie moze sobie popykać normalnie z różnych powodów, to ma zachować celibat do konca życia??? Przeciez ci brzydcy i nieśmiali też mają hormony, a Wy każecie im sie męczyć? Szukac miłości, gdy wszędzie drwicie z nich i poniżacie? zresztą tak ekonomiczniej : ;-) http://www.youtube.com/watch?v=fwbl6SJGRyQ

Gość X77
Mirokko, raztaman i ktoś tam jeszcze powiedzieli najlepiej. A dla autora gratuluję podjętej decyzji. Ja też w taki sam sposób zacząłem.