Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrea miko

Panowie!Sex w prezerwatywie a bez?Różnica?ma

Polecane posty

Gość andrea miko

mam pytanie. wiem ze jesli kochacie sie w prezerwatywie to macie mniejsze odczucia. ok. ale moje pytanie brzmi: czy mozliwe jest praktycznie nic nie czuć w prezerwatywie? czy ktos tak ma ze jesli uprawia sex bez to jest ok i penis jest twardy a kiedy zalozy prezerwatywe to od razu robi się ze tak powiem miękki????

Gość malenstwooo
nie mozliwe, w prezerwatywie prawie jest to samo.

Gość andrea miko
up

Kochałem się kilka razy bez prezerwatywy...jest o niebo lepiej :) lepsze odczucia ale bezpieczeństwo przede wszystkim ;) więc można raz spróbować i zobaczyć jak to jest :D mi się podobało bynajmniej ^^

Każdy chłop lubi bez gumy no i wytrysk do tzipki . A najfajniejszy jest drugi numerek tzw. ubijanie piany.

Gość zuzia123456
dla kobiet tez jest roznica. wbrew pozorom. w prezerwatywie miekki?????

Gość k4tarzynka
Mój mężczyzna za branie tabletek nosi mnie do dzisiaj na rękach. W prezerwatywie gdy dochodził czułam głośniejszy oddech, a teraz... zdarza mu się jęknąć,, to cudowne. Dla mnie jako kobiety? Lepiej. Nie rozprasza mnie zakładanie gumki, czuje ciepło penisa, bo z gumką jakoś inaczej to ciepło.... po za tym zapach, nie lubie zapachu gumek tych lateksowych i nielateksowych.

Gość jhkhkhkuyuh
"Mój mężczyzna za branie tabletek nosi mnie do dzisiaj na rękach." Do czasu... Badania potwierdzają, że związki w których stosuje się hormonalną antykoncepcję częściej się rozpadają, gdyż tacy faceci stawiają przede wszystkim na siebie, a nie na partnerkę i łatwiej im potem ją wymienić na młodszą i ładniejszą.

Gość Różnica jest w psychice.
Prawda jest taka, że przy obecnych prezerwatywach różnica jest jedynie w nastawieniu psychicznym. Odczucia są takie same.

Właściwe, tzn fizyczne różnice w odczuciach są niewielkie, oczywiście z korzyścią na seks bez prezerwatywy ;) Natomiast, od kilku lat stosuję i nie przeszkadza mi to w uzyskaniu odpowiedniego "naprężenia" i wrażeń.

Gość xxl-men
Dla mnie to duza roznica. Bez gumy jest przyjemniej bo w czasie stosunku napletek zsuwa sie z zoledzia i nasuwa. To dodatkowe podniecenie. Oczywiscie z prostytutka zawsze zakladam gumke, tzn ona zaklada.