Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa:)

robicie zakup w lumpeksach?

Polecane posty

jw czy lubicie kupowac odziez uzywana czy zagladacie czesto do sh?

Ja kupiłam tam fajne firanki i zasłony na działke ;p No niskiej cenie 7 zł za to dałam i jestem zadowolona Co do ubran to nie kupuje, nie widze tam nic dla siebie fajnego.

Gość ja tylko tam
nie stac mnie na inne ;)

Gość moja dziewczyna tam robi
zakupy ja jestem raczej na nie gdy se pomysle kto mogl chodzic w tych ubraniach, no ale ona kupuje mimo ze proponuje jej kupno na moj koszt w normalnych sklepach ona i tak placi za siebie

ja lubi bo zawsze znajde cos ciekawego apaszki czy sukienki czesto torby

ja lubi bo zawsze znajde cos ciekawego apaszki czy sukienki czesto torby

Gość xxy
tak głównie żeglarskie/ turystyczne rzeczy (SoftShelle, Windstoppery, spodnie sztormowe, kurtki z membraną etc) głównie nowiutkie, firmówki (w sklepię koszt to 300-400zł) mój rozmiar biorę reszte sprzedaje na all :D a z codziennych rzeczy to dorwałam rurki firmówki z metkami za 25 zł :)

ja kiedys mialam takie opory teraz juz nie

Gość mnaggfffffff
Różnie. Jak idę na zakupy to kupuje w "normalnych" sklepach, a ostatnio też w lumpeksach:) Dzięki temu mam wszytskie ubrania firmowe;) Ostatnio kupiłam za 17zł bluzeczkę playboya z metką:) Co z tego czy z lumpeksu czy ze sklepu... w sklepie przymierzane też ssą ubrania i nie iwesz kto przed toba je ubieral

Gość ja na szczescie juz nie musze
nosic ubran stamtad, dzis stac mnie na dopasowane, nowe ubrania,w ktorych dobrze sie czuje, lumpeksy pozwolily mi przezyc jak dotad najtrudniejszy etap w moim zyciu..

Gość Ginewra30
Ja kupuję dlatego, że jestem ekskluzywna ale oszczędna :P ... Lubię oryginalne, dobre jakościowo rzeczy (mam taki ekskluzywny lumpeks, gdzie większość z metkami) A dzięki temu, że coś zaoszczędzę przewalam mnóstwo kasy na kosmetyki najwyższej jakości i profesjonalne. Dobre perfumy, buty itd. Na wszystko razem, chyba nie byłoby mnie stać na takie ilości wszystkiego, zarówno ciuchów, perfum, czy kosmetyków ... oraz butów ... Dzięki temu mogę mieć wszystko... :)

ale nie kazdy kupuje bo go nie stac ja kupuje bo w ssieciowkach nie moge znalesc nicego xzeby nie wyfgladac jak ksero

Gość zazdroszcze tym
u ktorych w lumpkach mozna kupic perfumy - u mnie tylko ciuchy:O

Gość lumpexy są też w Kanadzie
Kupuję w kanadyjskich lumpeksach w Toronto. Co za różnica kupić w lu,mpeksie noszone po kimś czy ze sklepu. W sklepie u nas jest taka mozliwość, że ubrania można oddawać po miesiącu uzywania go. Na przykład majtki mozna oddać po miesiącu i przyjmuja z oznakami uzywania!!! Ludzie tak robią, że kupują rzeczy a potem noszą miesiąc i oddają do sklepu brudne noszone. Nie trzeba się nawet tłumaczyć dlaczego ci ta rzecz juz nie odpowiada po miesiącu uzywania. Przyjmuja bez słowa zwroty ubrań. Potem ktoś taka rzecz nałoży sobie na siebie i majteczki po mnie nosi. Hahahaha. Przecież to tak jak polski lumpeks w Polsce.

Gość mnaggfffffff
Ja ostatnio w dyskoncie widziałam stary, zaschnięty lakier do paznokci o.O

Gość Ginewra30
Nie kupuję perfum w lumpeksach, tylko zaznaczyłam że oszczędzam na zakupie dobrych ciuchów i dzięki temu nie żałuję na pozostałe zakupy w tym perfumy. Bo i tak mnóstwo tracę... :O Lumpeks tak mnie przyzwyczaił do jakości, że w sklepach to mi się przeważnie podobają teraz ciuchy po kilka stów ... :O

Gość lumpexy są też w Kanadzie
Znam jednego faceta ktory przyjezdza do Polski na wakacje, na urlop i calymi dniami podczas urlopu lazi po warszawskich lumpeksach i gromadzi kupuje rzeczy na nastepny rok. Wyjezdza do Australi z pelnymi walichami ubran, kupionych w warszawskich lumpeksach.

Gość taka sobie jednaaaaaa
ostatnio stałam się wręcz maniaczką sh z tym, że mam swoje dwa. W jednym kupuję namiętnie tuniki, natomiast w drugim różne różności:) W środę poszłam do galerii, żeby kupić spodnie na kant. Znalazłam tylko jedne pasujące za 120zł a i tak szału nie było. Poszłam więc do lumpa i kupiłam spodnie na kant (pasujące idealnie:P) za 15zł, za resztę kupiłam 3tuniki, jeden sweter, jedną elegancka bluzkę, jedne dzinsy :)

Gość taka sobie jednaaaaaa
dodam, że w sh nigdy nie kupiłam i nie kupię: butów, skarpetek, bielizny buty kupuję tylko skórzane, mogę sobie też pozwolić na droższe kosmetyki Pozdrawiam:)