Gość to kafe.... Napisano Sierpień 1, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laaskaa Napisano Sierpień 1, 2010 autorka wcale nie jest niska, tylko średnia Kenniks ja chcę w was wierzyć:O:) oczywiście że nie powinnam generalizować... Kafeteria stała się takim forumowym, uzależniającym czatem.... W każdym razie bardzo się zawiodłam na tym kolesiu, którego poznałam na kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laaskaa Napisano Sierpień 1, 2010 niee to nie był prawiczek:D, zupełnie na odwrót, przystojny facet.. osobowość miał super... itd ale ta historia jest niewarta pisania:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abc101 0 Napisano Sierpień 1, 2010 Autorko , nie daj się oszukać...doradca z renomowanego banku nie pisalby:Brunet Poludniowa pora Jesli Malopolska, to czesto bywam w Poznaniu. Od kiedy Poznań leży w Małopolsce? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no abc masz refleks Napisano Sierpień 1, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abc101 0 Napisano Sierpień 1, 2010 A Ty nie znasz geografii Polski:D Pewnie jesteś przed 18:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to byl komplement Napisano Sierpień 1, 2010 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu piszą dzieci z podstawówki Napisano Sierpień 1, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilq2 0 Napisano Listopad 25, 2010 Jak chcesz, napisz do mnie:-) vilq2@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niegrzeczny chłoptaś 0 Napisano Listopad 25, 2010 Przepraszam bardzo, ja nie jestem z podstawówki, a też udzielam się na forum. I nawet opis podany przez autorkę się zgadza...:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach