KwiatyWeWłosachPotargałWiatr 0 Napisano Sierpień 1, 2010 JA 21-latka 163 cm wzrostu, zgrabna figura, włosy długie ciemny blond naturalna, pogodna, nieśmiała, skromna inteligentna, ambitna, pracowita, konsekwentna jeszcze studentka ON (mężczyzna którego pragnę) nieco starszy najlepiej brunet inteligentny, troskliwy, czuły, ciepły człowiek, o spokojnym usposobieniu, z zasadami, dżentelmen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszek spod monopolowego 0 Napisano Sierpień 1, 2010 powodzenia :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iza87 Napisano Sierpień 1, 2010 to jest forum, a nie Złota Rybka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunet Poludniowa pora 0 Napisano Sierpień 1, 2010 Witaj moja Malenka :-) Mam nadzieje, ze okzae sie tym, ktorego szukasz. Jak na razie spelniam wszystkie warunki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunet Poludniowa pora 0 Napisano Sierpień 1, 2010 Ale mam 28 lat i nie wiem czy nie okaze sie " za stary " dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Musisz być w prawdziwej Napisano Sierpień 1, 2010 desperacji skoro tutaj sobie kogoś szukasz. Faceci na studiach pozajmowani lub same geje? A może kiepska ogólnie jesteś i dlatego sama? Wartościowe osoby nie sa samotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunet Poludniowa pora 0 Napisano Sierpień 1, 2010 A ja sadze, ze kazde miejsce dobre. tu nawet lepiej niz na jakichs poratlach randkowych, typu sympatia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kenniks 7 Napisano Sierpień 1, 2010 Największy zabobon społeczny - atrakcyjne i wartościowe osoby nie mogą być same. Samotność = nieporadność:D? To coś jakby mówić, że wielkość stopy i faceta łączy się z długością członka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kenniks 7 Napisano Sierpień 1, 2010 Pewnie chodzi o te wymagania - dżentleman, w dodatku inteligentny - to tacy faceci istnieją?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunet Poludniowa pora 0 Napisano Sierpień 1, 2010 to ja. w 100 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KwiatyWeWłosachPotargałWiatr 0 Napisano Sierpień 1, 2010 brunecie miło mi :) coś więcej o Tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunet Poludniowa pora 0 Napisano Sierpień 1, 2010 Jestem doradca w dosc znanym i renomowanym banku. Mieszkam w warszawie, ale zawsze moge dojechac tam, gdzie piekna i ukochana kobieta przebywa. Jestem brunetem, niebieskie oczy, w weekendy ciemny zarost na twarzy :-), sylwetka wysportowana, ale nie tzw. kark. Jestem osoba bardzo spokojna, lecz swoje zdanie miewam rowniez. Coz ciekawego studiujesz? Gdzie mieszkasz? Chcialbym spotkac milosc swego zycia, ustatkowac sie, spedzac szalone dni, zwiedzac..bratniej duszy brakuje :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KwiatyWeWłosachPotargałWiatr 0 Napisano Sierpień 1, 2010 Nie chce mi się komentować postów, które w swej naturze mają mi dokopać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laaskaa Napisano Sierpień 1, 2010 nie napisałaś ile ważysz:P faceci na kafeterii to porażka, z jednym się umówiłam 2 lata temu i żałuję potwornie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Sierpień 1, 2010 tutaj szukasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KwiatyWeWłosachPotargałWiatr 0 Napisano Sierpień 1, 2010 Studiuję matematykę, mam też zapędy informatyczne. Mieszkam jakieś 200 km od Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunet Poludniowa pora 0 Napisano Sierpień 1, 2010 nie przejmuj sie nimi ;-) maja w sobie duzo zlosci Malenka. Kazde miejsce dobre, czy kafe, czy tez sklep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunet Poludniowa pora 0 Napisano Sierpień 1, 2010 Jesli Malopolska, to czesto bywam w Poznaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunet Poludniowa pora 0 Napisano Sierpień 1, 2010 Moja mocna strona rowniez sa liczby :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KwiatyWeWłosachPotargałWiatr 0 Napisano Sierpień 1, 2010 Studiuję matematykę, mam też zapędy informatyczne. Mieszkam jakieś 200 km od Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam też zapędy informatyczne Napisano Sierpień 1, 2010 lubisz cyber autorko czy kamerki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kenniks 7 Napisano Sierpień 1, 2010 Nikt nie chce Ci dokopać, tylko zwrócić uwagę, że Twoje wymagania są obrazowe w swojej płynności. Tak jak napisał Darker można je różnie interpretować, jednak są dość konkretne. Jestem szatynem, więc odpadam na wstępnie:) Laaskaa spotkałaś się z jednym i wszyscy to porażka? Kiedyś spotkałem się z dziewczynom z Władysławowa... tak dziewczyny z Władka to porażka?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kenniks 7 Napisano Sierpień 1, 2010 dziewczyną* - żeby nie było dla zywicieli błędów:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to przerzuc sie lepiej na Napisano Sierpień 1, 2010 informatyke bo po matmie wielkich perspektyw raczej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to przerzuc sie lepiej na Napisano Sierpień 1, 2010 no tak... ale po "samej" matmie bez doksztalacania sie w ksiegowosci tez pracy nie dostaniesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KwiatyWeWłosachPotargałWiatr 0 Napisano Sierpień 1, 2010 " Moja mocna strona rowniez sa liczby" - moją też , tylko do dat nie mam pamięci :) Wymagania mają nakreślić ogólny obraz potencjalnego partnera, nie mają go jednoznacznie identyfikować( nie podaje szczegółów, tylko ogólne preferencje), gdyż szukam kogoś kto by mnie uzupełniał i z kim mogłabym sie dogadać, bliższa specyfikacja byłaby bezsensowna, z kolei nie podanie żadnych wymagań byłoby szukanie na chybił trafił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KwiatyWeWłosachPotargałWiatr 0 Napisano Sierpień 1, 2010 jest matma specjalność informatyczna i matma specjalność finansowa, można też studiowac więcej niż jeden kierunek, tak więc nie martwcie się tak o moją karierę zawodową, bo ja już dawno sie o to zatroszczyłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapewne autorko Napisano Sierpień 1, 2010 nie jesteś atrakcyjna z twarzy i w tym tkwi problem jesteś po prostu średnia ogólnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I niska w dodatku jesteś Napisano Sierpień 1, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KwiatyWeWłosachPotargałWiatr 0 Napisano Sierpień 1, 2010 Dziękuję za wnikliwe spostrzeżenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach