Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KwiatyWeWłosachPotargałWiatr

szukam męzczyzny mego życia

Polecane posty

JA 21-latka 163 cm wzrostu, zgrabna figura, włosy długie ciemny blond naturalna, pogodna, nieśmiała, skromna inteligentna, ambitna, pracowita, konsekwentna jeszcze studentka ON (mężczyzna którego pragnę) nieco starszy najlepiej brunet inteligentny, troskliwy, czuły, ciepły człowiek, o spokojnym usposobieniu, z zasadami, dżentelmen

Gość Iza87
to jest forum, a nie Złota Rybka

Gość Musisz być w prawdziwej
desperacji skoro tutaj sobie kogoś szukasz. Faceci na studiach pozajmowani lub same geje? A może kiepska ogólnie jesteś i dlatego sama? Wartościowe osoby nie sa samotne.

Największy zabobon społeczny - atrakcyjne i wartościowe osoby nie mogą być same. Samotność = nieporadność:D? To coś jakby mówić, że wielkość stopy i faceta łączy się z długością członka...

Pewnie chodzi o te wymagania - dżentleman, w dodatku inteligentny - to tacy faceci istnieją?:D

Jestem doradca w dosc znanym i renomowanym banku. Mieszkam w warszawie, ale zawsze moge dojechac tam, gdzie piekna i ukochana kobieta przebywa. Jestem brunetem, niebieskie oczy, w weekendy ciemny zarost na twarzy :-), sylwetka wysportowana, ale nie tzw. kark. Jestem osoba bardzo spokojna, lecz swoje zdanie miewam rowniez. Coz ciekawego studiujesz? Gdzie mieszkasz? Chcialbym spotkac milosc swego zycia, ustatkowac sie, spedzac szalone dni, zwiedzac..bratniej duszy brakuje :-(

Gość laaskaa
nie napisałaś ile ważysz:P faceci na kafeterii to porażka, z jednym się umówiłam 2 lata temu i żałuję potwornie:O

Gość mam też zapędy informatyczne
lubisz cyber autorko czy kamerki? :classic_cool:

Nikt nie chce Ci dokopać, tylko zwrócić uwagę, że Twoje wymagania są obrazowe w swojej płynności. Tak jak napisał Darker można je różnie interpretować, jednak są dość konkretne. Jestem szatynem, więc odpadam na wstępnie:) Laaskaa spotkałaś się z jednym i wszyscy to porażka? Kiedyś spotkałem się z dziewczynom z Władysławowa... tak dziewczyny z Władka to porażka?:D

Gość to przerzuc sie lepiej na
informatyke bo po matmie wielkich perspektyw raczej nie ma 🖐️

Gość to przerzuc sie lepiej na
no tak... ale po "samej" matmie bez doksztalacania sie w ksiegowosci tez pracy nie dostaniesz :)

" Moja mocna strona rowniez sa liczby" - moją też , tylko do dat nie mam pamięci :) Wymagania mają nakreślić ogólny obraz potencjalnego partnera, nie mają go jednoznacznie identyfikować( nie podaje szczegółów, tylko ogólne preferencje), gdyż szukam kogoś kto by mnie uzupełniał i z kim mogłabym sie dogadać, bliższa specyfikacja byłaby bezsensowna, z kolei nie podanie żadnych wymagań byłoby szukanie na chybił trafił.

Gość zapewne autorko
nie jesteś atrakcyjna z twarzy i w tym tkwi problem jesteś po prostu średnia ogólnie

Gość I niska w dodatku jesteś