Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki jeden z pomorza

Co sądzicie o takim kolesiu

Polecane posty

Tak z ciekawości się pytam ;) 23 letni oficer z własnym lokum (rodzice mi dali na 19 urodziny, kiedy poszedłem na studia), po studiach, niezależny finansowo. Głowa pełna pomysłów i marzeń, lubiący zwierzęta (2 kocury), wolny czas spędzać lubię na świeżym powietrzu, gdzieś nad jeziorem czy morzem z dala od ludzi. Niestety samotny, bo marynarz moim zdaniem powinien być sam (życie rodzinne jest nie dla niego).

Gość kobiecakobietkano1
jakbyś rzeczywiście uważał, że musisz być sam to byś nie pytał co na ten temat sądzimy....

Gość .klkk..
Sam napisałeś niestety...pora kogoś znaleźć ...to ze marynarz to o niczym nie świadczy ...ludzie mają różne zawody

Gość facet po kiego grzyba
zalozyles ten temat ? jak szukasz panny na chwile to idz do burdelu ;/

facet po kiego grzyba nie mylisz się, nie założyłem tego tematu by zaliczyć jakąś pannę z "internetu" :D tak dla Twojej ciekawości nie wykorzystuję kobiet, na jeden raz. Tylko że te kobiety myślały, że uda im się mnie usidlić i może zmienić zawód ? Dlatego pisze, że (życie rodzinne jest nie dla niego).

Każdy marynarz prędzej czy później rogów się dorabia. Bo żona się czuje samotna... :o

Gość platynowa modeleczka
A co z kocurami robisz jak wypływasz hen hen?? Tez mam dwa kocury i one niestety energia świetlna sie nie żywia. Co gorsza strasznie dużo sikają :o Ale i tak je kocham :D

dziękuję :) A teraz komunikat :) dla tych wszystkich co myślą, że marynarze to dziwkarze. Uważam tak, że marynarz powinien być sam, bo nie chce przeżywać tego co koledzy z którymi pływałem. Telefon z domu, że coś złego się dzieje w rodzinie, że dziecko zachorowało itd. A oni dostawali szału i furii z bezsilności, że nic nie mogą poradzić. Owszem na brak kobiet nie mogę narzekać, tylko, że nie zdają sobie sprawy na co się piszą.