Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet87

jakie oblesne rzeczy robia wasze kobiety?

Polecane posty

Gość facet87

skoro o facetach jest to i o kobietach byc musi!! moja dlubie w nosie tzipke myje chyba 2 lub 3 razy w tygodniu;/ strasznie smierdza jej nohgii blle

Gość zapomniales o jeszcze
jednej oblesnej rzeczy......uprawia z tobą seks :classic_cool:

Gość xxxxxero
nie wyobrażam sobie ,jakiego śledzia ma między nogami, nie wierzę że są taki brudne cipy na tym świecie

Gość WICKET
jedzą krosty

Gość facet87
jak sie kochamy to nie wacham tylko aby sie zaspokoic nawzajem i tyle ale jak siedzi i ma rozchylone nogi to tak stamtad smierdzi ze nie idzie wytrzymac:O

Gość facet87
dlazcego? bp ja kocham ma super charakter jest wesola mila czasem zadziorna:) kocham ja

Gość blkeee
moja czesto sika i nie mowie tutaj o domowym WC tylko jak np. wracamy z klubu to sika w krzakach albo na parkingach denerwuje mnie to jakby nie mogla wytrzymac tak samo zreszta jest na koncertach

Gość facet87
obrzydza mnie to wiec nie ma zadnych minetek sretek...zaraz po wszystkim szybko idze sie wykapac i ona tez idzie do lazienki ale czy sie kapie?moze recznik powinienem sprawdzic czy mokry..?

Gość serużonka
wyliż jej to będziesz miał pewność że czysta

Gość to moze sam zacznij
ją myć?:P

Gość Pierdogrzmot urzędniczy
O c*pko słodsza od lizaka Lizana przez Prusa i Balzaka Dlaczego nie wyrosłaś na łokciu lub brodzie Tylko koło dupy,w tym największym smrodzie...?

Gość Lukentend
smierdza to chore lub dlugo niemyte cipki oblesnego.... hmm chyba nic, czasami chce mi udowodnic ze ksiezniczki pierdza fiolkami i ma przy tym duzy ubaw, ale mnie to smieszy wiec :D

Gość emanuellllaaaa
Ahahahhahaa ten wierszyk mnie zabił, kogo to? :D Pusia nie śmierdzi, kiedy jest zdrowa i czysta więc nie pieprz, nie wierzę ci, dziewczęta się myją, w porównaniu do facetów bardzo dbają o higienę, nie wierzę że jakaś kobietka bez mycia zdecyduje się na seks, to jest obleśne bardzo.

Gość ania ania aniaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahahahahahahaha fajny topic :D sluchajcie cipka moze czasem brzydko pachniec np po calym dniu to normalne pot sikanie itd ale zeby myc ja 2 razy w tygodniu ? ja myje ze 3 razy dziennie a jak uprawiam sex to czesciej w ciagud nia matko jakie niektore dziewczyny to brudasy :) a nogi tez moge smierdziec tak jak facetowi ale to sie myje i kremuje byle nie byc brudasem reszta to normalne i ludzkie :)

Gość Scarlett24
Jestem kobietą i przyznam szczerze, że nie wyobrażam sobie nie myć się codziennie szczególnie w tak intymnym miejscu...Jeśli Ci na niej zależy i chcesz z nia być to ją uświadom jak ważan jest higiena...ale kobieta bez takiej wiedzy...ech przynam szczerze ze to po prostu okropne

Gość Klsolw
A mnie nigdy nie smierdzialy nogi ani mojemu facetowi, dlaczego?

scarlett patrzac wokol widzisz tylko zadbane kobiety ? niestety nie wiec to nie zadna nowosc :)

niektorym nie smierdza tak jak niektorzy sie bardziej poca lub mniej

Gość ahahahahahahahahahahah
Ja sie myje codziennie ale sama woda, to jest chwila, siadam na wannie tylek nad i pach pach, ale przed seksem to zawsze sie myje, nigdy nic nie smierdzi, facet tez musi sie myc, bo sisior smrodzi sie tak samo jak pipolek :P

Gość sdfdf
dłubie w nosie a potem wyciera o siebie lub o mnie

myc sie sama woda ? matkoooooooooooo to niewiele se umyjesz :/

Gość Kleofass28
Na początku było miło i kulturalnie...a teraz jesteśmy prawie dawa lata poślubie i po czterech latach znajmości i moja żona potrafi: - piernąć bez żenady- niby niechcący ale wcześniej jej to się nie zdarzało a teraz bardzo często - dłubie cały czas w nosie- to już bez krępacji- muszę sie drzeć na nią żeby przestalz i to na chwilę pomaga a jak tylko sienie patrzę dłubie znowu - miesza sobie w cipce i drapie się po tyłku ( długo i namiętnie) - rano wącha pończochy czy się jeszcze nadają do włożenia - nie myje zębów wieczorem tylko rano - rzadko się kąpie (ostatnio 2-3 razy w tygodniu ale bywało że tylko raz na tydzień ) Nie wiem czy moja kobita jest jakimś wyjątkiem czy wszyscy tak z czasem mają że przestają dbać o siebie i o to czy są przyjemni dla otoczenia...

Gość tak szczerze to..
jest to strasznie obrzydliwe że wasze kobiety się tak zachowują. Nie wiem jak wy to znosicie. Nie wyobrażam sobie pierdzieć przy facecie, czy długać sobie w nosie. Nawet przy nim nie bekam. Ewentualnie bardzo dyskretnie. Fuuuuuuj!

Gość wacławwacłowksi
eeee opisze moja byłą -jadła swoje babole (powaga) -po całym dniu spocona siadała czasami na kanapie i grzebała sobie w pusi a potem wąchała i mówiła ale jebie:) -po szczaniu nie wycierała czasami psiochy -pierdzenia na porządku dziennym niczym god morning:) dodam tylko że była bardzo atrakcyjna i młoda:) który mnie przebije?:)

Gość zeta1
problem w tym ze czasami nie da sie myc cipki codziennie, ja myje srednio 4-5 razy w tygodniu, jakos zaden facet nie mowil mi a mialam ich w zyciu ponad 100 ze nieladnie pachnie

Gość Za mało obleśnie ale napiszę
A co wody nie masz? Za często też nie można, a detergenty to zło. Ja nigdy nie grzebię w nosie, nawet jako dziecko nie spróbowałam gila z nosa :P Lubię sobie cycki dotykać ale to chyba nic złego.

Gość zuuska
Obrzydliwe te wasze dziewczny :P Ja jedynie czasem bekam przy chłopaku albo zdarzy mi się nie zamykac drzwi od kibla

Gość ta od fiołków jest
fajna :D :-)

Gość zeta1
wode mam,ale czasami jestem padnieta ze nie mysle o myciu cipki, tylko o tym zeby zjesc i sie wyspac