Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet87

jakie oblesne rzeczy robia wasze kobiety?

Polecane posty

Gość Nie lubię mielonki
Kurcze ja nawet jak jestem nawalona i ledwo stoje to musze umyc twarz, a skoro myje twarz to i cala reszte,

Gość Potwór z mokradeł
Niezłe brudasy. Ja taką wziąłbym za rączkę zaprowadził do łazienki i powiedział: albo myju myju albo wypierdaalaj.

Gość Blondas_Kraków
Niektóre laski to brudasy a zauważyłem że niektóre młode kobiety nawet dezodorantów nie używają i okropnie śmierdzą a te w średnim wieku są bardziej zadbane i pachnące.Pewnie dlatego że mają kasę a młode nie mają!

Gość zeta1
jeszcze nigdy zaden facet mi nie powiedzial a mialam ich wielu ze moja cipka nie pachnie, wiec dajcie na luz

Gość Potwór z mokradeł
Zeta Spotykasz bardzo taktownych facetów. Jak nie myta to musi capić, innego wyjścia nie ma.

Gość zeta1
moze dlatego ze to kulturalni faceci,a jeden z nich byl amatorem mojego zapachu i mowil ze pieknie pachnie

Gość Potwór z mokradeł
Przeróżne fetysze ludzie preferują. :)

Gość Potwór z mokradeł
ja np.kiedyś wylizałem i przy okazjii sie najadłem:-)

Gość Potwór z mokradeł
Te podszywy teraz szybkie jak błyskawica:P

Gość gość
Obrzydliwe te wasze kobiety. A myślałam, że faceci to świnie. Mój tylko beka przy mnie i czasem w nosie grzebie. Ale żeby pierdzieć albo drzwi od łazienki otwarte zostawić to nigdy się nie zdarzyło przez dłuugi czas...

Gość gość
Kiedyś chodziłem z jedną laską - wielka pani prawnik , uważała się za Kleopatrę a : mydlić się nie lubiła. Na doopie miała wągry od golenia pipki. Jak zdjęła gacie, to pokój się wypełniał smrodem stajni i chińskiego trampka.

Gość gość
do mozjej zony przyszla w odwiedziny kuzynka z dziecmi musialem wietrzyc cala chalupe przez 2h powaga pootwieralem drzwi , okna, zona plakala z zimna to jej powiedzialem ze ma nauczke zeby nie spraszac smierdzieli , jeszcze raz tak zrobi i jak akurat przyjade na chate to wyjepie te kluzynk eza drzwi i teraz pomyslcie, ona ma jakiegos meza, ja jepie