Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Medina

Czy jest prawdopodobieństwo , że jestem w ciąży . ?

Polecane posty

Gość Medina

Witam . Jakoś 20 dni temu byłam z chłopakiem , i doszło między nami do tego , że wszedł we mnie , ale tylko tak 3 cm , bo sie wycofałam , dlatego , że jestem dziewicą i nie byłam jeszcze gotowa , był we mnie jakoś kilka minut , bo powoli wchodził , żeby nie bolało , ale nie chciałam . Teraz mam dylemat czy jestem w ciązy . ?! Fakt , mam błonke dziewiczą , ale w niej jest ten otwór , a on sie we mnie ani nie spuścił , ani wgle nie dokończył , ale w tym śluzie mężczyzn są podobno plemniki . Okresu nie mam , ale mam też nieregularny więc ciężko mi stwierdzić czy sie spóźnia . jakoś 8 - 10 dni po tym zdarzeniu miałam jajeczkowanie . Jajniki i piersi bolą mnie tak jak przed okresem . Mam dalej opławy , jak zawsze . Dzisiaj se mierzyłam temp . ciała i miała 35.4 stopnie , a przy ciązy powinno mieć sie temp . przynajmniej o 1 stopień większą , a ja mam mniejszą . Mam nudności , ale tylko tak , że dziwnie mi sie robi w brzuchu , ale nie musze wymiotowac, ale to może byś spowodowane tym , że jeszcze przed tym strasznie sie zatrułam alkocholem i wymiotowałam przez dwa dni . Zawroty głowy miałam ale trwały tylko jakies 3 dni , i to tylko gdy wstawałam rano z łóżka i były już dość dawno . Wczoraj wróciłam z długiej podróży , i jestem niewyspana , i cały czas zmęczona więc to może tylko przez tą podróż , bo jak byłam tam to raczej męczyła mnie bezsenność , codziennie zasypiałam jakoś o 4 nad ranem . Brzuch mam jakiś nie wiem czy wzdęty czy poprostu sie najadłam czy coś , ale to dopiero dzisiaj zobaczyłam . Przebarwień rzadnych na ciele nie mam , a pochwa mnie nie boli . No może troche na początku , w sensie jakoś po dwóch dniach mnie troche piekła , ale już dawno przeszło . To są wszystkie objawy jaki zaobserwowałam i starałam sie racjonalnie wytłumaczyć , teraz prosze o pomoc . Napiszcie co o tym sądzicie , czy moge być rzewczywiście w ciązy . Zadawajcie pytania , bede odpowiadać .. :)

100% pewnosc da ci tylko test ciazowy ale w tym przypadku nie bedzie potzrebny bo w ciazy nie jestes Po 2 dlaczego jestes tak malo odpowiedzialna i z takim glabem sie spotykasz co nawet nie zalozy gumki ?? chcesz z pierwszym lepszym zajsc w ciaze i zepsuc sobie zycie wychowujac dziecko w mlodym wieku?? Tyle przed toba . Sex jest bardzo przyjemny ale rob z glowa !

przed okresem brzuszek zawsze jest "wydety".. bola cie piersi,masz upławy to by to wskazywało na to,że jestes tuż przed okresem...ale nie moge ci dac zadnej gwarancji,ze nie jestes w ciazy... a myślalas o tym,zeby zrobic test?

Gość Medina
CHALNA - tak myślałam o tym , myśle codziennie . Ale jeszcze nie wiem ,, chyba jednak zrobie , żeby mieć 100 % pewności .

Jeżeli faktycznie było tak jak piszesz, to niestety byłby to prawdopodobnie drugi przypadek w historii świata (pierwszy jakieś 2000 lat temu :D ) Poważnie to idź do ginekologa i poproś o receptę na tabletki . Poczytaj też koniecznie o antykoncepcji. Ps. nie jesteś w ciąży ;)

Gość Medina
Hmm , dzięki Lilitka . ; D wiesz , nie jestem jeszcze doświadczona w tych sprawach i wgle .. : ))

Gość monisia1111
Skoro nie chciałaś tego z nim zrobić to po co na takie coś pozwalasz...?? to byłoby bardzo dziwne gdybyś zaszła w ciąże...ale zrób najlepiej test ciążowy bo nie wiadomo czy go umył przed waszym NIBY "STOSUNKIEM"...te objawy są normalne które podałaś...