Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jeść;)

Co jeść dziewczyny, co jeść?

Polecane posty

Gość co jeść;)

hejka dziewczyny:) otóż uważam, że najlepsza dieta pod słońcem to MZ:) czyli Mniej Żreć:). To już w miarę opanowałam, jem mniej niż dawniej, wiem że mogę jeść jeszcze mniej, pracuję nad tym:). Właściwie odrzuciłam już słodycze i napoje- potrafię obojętnie przejść obok Pepsi albo jakiegoś batonika:) Zajęło mi to tydzień, pierwsze dni były okropne, wszędzie jakieś pokusy, ale dałam radę:) w ciągu tygodnia moje słodkości to malutki kawałeczek loda oraz ciasta, które upiekłam dla rodziny i musiałam sprawdzić, czy się nie otrują:P. Polubiłam smak wody, piję jej dużo. W tym wszystkim pomaga mi Clarinol Cla 1000.Do tego robię brzuszki( 50 rano oraz 50 wieczorem). Brzuszki to na początku był horror, zakwasy jakieś ale teraz już jest o niebo lepiej:) Zaczynam też aerobiczną 6 weidera, w ciągu dnia staram się żyć aktywnie:). Moje pytanie to: co jeść? Oprócz tego, ze jem mało chciałabym jeść odpowiednie produkty;) Z góry dziękuję:)

Gość fdsfds
litr byczej spermy dziennie

Ja teraz też mam MŻ :D Ile chcesz zrzucić? :P Ja nie moge zmotywowac sie do ćwiczen, normalnie nie chce mi sie. I wymagam tego, zeby po jednej serii, juz byc piękna :D

Gość co jeść;)
fdsfds-dziękujemy za pomocną radę:O:O no wiesz... 10 kilo by się przydało:P

Gość co jeść;)
szczęściara;)

Gość co jeść;)
nikt nie walczy z kilogramami?

Gość befberherhgre
ja jem 5 posilkow dziennie --podpowiedzcie czy jest ok 1.poł szklanki płatków kukurydzianych 2.jabłko 3.banan 4.mała miseczka zupy jarzynowej 5.jabłko 6.jajko i pomidor lub małe skrzydełko cos robie zle? chce schudnac 10 kilo

Ja jestem przeciwniczką diet na własną rękę. Za to jestem ogromną zwolenniczką zdrowego żywienia. I jem zawsze gdy jestem głodna. Chodzi o to, by znaleźć takie produkty. które zaspokajają głód a dodatkowo są pożywne i dobrze kiedy niskokaloryczne ;) Może ty też spróbuj w ten sposób? Zamiast ograniczać się w jedzeniu czy wręcz głodzić, spróbuj jeść tyle ile potrzebujesz, lecz zdrowo!

befberherhgre -> tak, prawie wszystko robisz źle. W ten sposób nigdy nie schudniesz. Co najwyżej poczujesz efekt jo-jo na własnej skórze ;) Przede wszystkim gdzie ty masz główne danie? Ta miseczka zupy jarzynowej? Gdybym tam zobaczyła jakąś rybkę lub białe mięsko byłoby super. Oprócz tego słyszałaś że śniadanie powinno być odżywcze? Moim zdaniem Twoje nie jest... masz później energię do pracy???

Gość befberherhgre
czyli jak to mniej wiecej mogloby wygladac??

Gość ojTamOjTam
zamiast jasnego chleba ciemne, zero sera zoltego i masla/margaryny + ruch taki jak masz to 10 kg mniej w 3 m-ce na luzie

Gość befberherhgre
powiem szczerze ze ja sie odżywiam na codzien tragicznie;/ albo i gorzej wieklszosc posiłków to słodycze i inne pierdoły chce to zmienic ale nie wiem jak do konca

Gość befberherhgre
wolałabym wcale chleba nie jesc nie jest mi niezbedny do zycia i nawet nie przepadam,

Gość czy tucznik 62 kilo odpowiada
Mniej żreć to bez sensu. Trzeba jeść wystarczająco dużo żeby nie czuć głodu. Nalezy tylko zrezygnować z cukru, smalcu, tłuszczu, pizzy. Nigdy nie pić niczego oprucz sokow i herbaty albo wody. Ja jem zawsze do syta i się nie głodzę, ale nie jem zacukrzonych rzeczy. Wolę zjeć codziennie rano rondel kaszy manny niż parę kanapek z kiełbasą

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a moim zdaniem najlepszy sposob na schudniecie to problemy sercowe nikomu nie polecam ale ja tak stracilam apetyt ze przezz caly dzien zjadlam tylko troche ryzu i kanapke z bialym serem a jak chce cos wiecej zjesc to chce mi sie wymiotować :O

Gość wadliwa kolejka
moja dieta to : sniadanie - jajecznica z 6 jajek na bekonie drugie sniadanie - 6 paczkow z marmolada obiad - 3kg ziemniakow duzy stek i ogorek kiszony podwieczorek - 4 batoniki czekoladowe kolacja - jajecznica z 8 jajek z kielbasa druga kolacja przed snem - 8 kanapek z kielbasa

Gość wadliwa kolejka
i waze tylko 50 kg przy 170 cm wzrosty :)

Gość befberherhgre
1.poł szklanki płatków kukurydzianych 2.jabłko 3.banan 4.mała miseczka zupy jarzynowej 5.jabłko 6.jajko i pomidor lub małe skrzydełko co byscie dodały?? zeby szybko schudnac a sie nie zagłodzic:)

Gość wadliwa kolejka
10kg ziemniakow dwa kotlety schabowe

Gość co jeść;)
a owoce... jakie owoce? i warzywa.... mleko?.. dziękuję wszystkim za porady:)

Gość ojTamOjTam
banany odradzam, lepiej jablka i ananasy

Gość co jeść;)
a jakie warzywa?:)

Gość befberherhgre
tyle to wiem;/ chodziło mi o to co moge dodac do mojej diety doradzcie?

Do blebleble czy jakoś tak. Sama dieta to nie wszystko. Najważniejsze są aeroby. Najlepiej biegaj z samego rana. Warto też zapisać się na jakiś fitness czy tam siłownie ew. basen.

Hmm... to też zależy co kto lubi. Ja np uwielbiam kasze! Różne rodzaje. Mają sporo błonnika a do tego nie są kaloryczne. Nawet mam taki przepis na taką tygodniową dietę oczyszczającą! :) ale tylko dla wytrwałych hehe Oprócz tego rośliny strączkowe, a jeśli mam ochotę na słodkie to miód, bo zdrowy ponoć. No i moje ukochane ryby (ew. białe mięsko). Jem je bardzo często na obiad. Oczywiście też warzywa i owoce (lubię cytrusy). Pamiętajcie dziewczyny żeby dieta nie była dla was męczarnią, bo prędzej czy później się złamiecie! To musi być przyjemność, wtedy będziecie promieniować! :D

Gość czy tucznik 62 kilo odpowiada
No to moja dieta: rano rondel kaszy manny, bez cukrzenia herbata zielona fusiasta z cytryną, bez cukrzenia Obiad: ze trzy talerze gęstej zupy, ugotowanej z kartofli, kaszy, kluskow i pare rosołków, majeranku, bez soli i przypraw. Zagryźć pajdą chleba z margaryną. Ewentualnie zbełtać mąkę z wodą i tą miksturę usmarzyć na oleju na patelni, a potem spozyć w postaci placka Podwieczorek: Dalsze wyjadanie i dogryzanie zupy z obiadu, co została w garze. Zapić to rumiankiem bez cukru. Kolacja: ze dwie michy zupy obiadowej i rumianek bez cukru. Dzień drugi: na obiad gar za to z masełkiem.

Gość befberherhgre
podajcie mi dobra firme zielonej herbaty bo ostatno taka paskudna w smaku kupiłam;/

Gość befberherhgre
1.poł szklanki, jogurt płatków kukurydzianych 2.jabłko 3.banan lub inny syty owoc 4.mała miseczka zupy jarzynowej, odrobina kaszy lub ryzu z warzywami moze miseczna w sumie 5.jabłko 6.jajko i pomidor lub małe skrzydełko w razie napadu głodu zagryzac marchewki cos jeszcze? po modyfikacji;p

Gość befberherhgre
i duzo wody zielonej herbaty i wogole soki jakies bez cukru