Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inyoureyes00

co się stało..z

Polecane posty

Gość inyoureyes00

normalnymi,przystojnymi polskimi chłopcami/mężczyznami..? kurde.!. masakra, idą ulicą i spotkać przystojnego faceta to = cud. Takiego z normalną ,ładną fryzurką i ładnie ubranego, wystarczy stylowa koszula i dobrane dżinsy.ale nie, polska tonie w bezguściu...i niestety taka prawda w Polsce rzadko można zobaczyć przystojnego i CO WAZNE mądrego!!! faceta..;/ albo to albo to...

Gość przystojni stanowili
inteligencję i zostali wybici zostały mongoły ze wsi

Gość .sałatka.
ale z dziewczynami jest podobnie. albo ładna, albo mądra i inteligentna

podejrzewam, że jesteś tępą pizdą nie należy ci sie nawet ubrany pizduś w lumpeksie jeśli takie ważne są dla ciebie stylowe dżinsy z dobraną koszulą, materialistyczna dziwko

Gość inyoureyes00
heh dzięki DJ za miłą i niezwykle inteligentną odp.:) * Nie tylko ja uważam że po prostu faceci w Polsce nie potrafią/wstydzą się o siebie bardziej zadbac..bo po co? włosy można zgolić maszynką za darmo, szybko i wygodnie a ciuchy ..? co to za różnica...

Gość inyoureyes00
heh dokładnie. cieszcie się drodzy (ost.2) panowie, stanowicie silną grupę. ;]

Gość ojTamOjTam
kiedy bym nie wyszla z dpmu to widze takich, ze kolana miekną... gdzie ty mieszkasz? albo wymagania troszke zmien...

Gość niedzielny wzgardzacz
wychodzę z założenia, że jeśli miałbym o siebie dbac dla takiej tępej psichoy to po prostu mi się odechciewa :O nie ma to jak 3 mm włosów na głowie, 3 dniowa koszulka ubabrana sosem z obiadu a do tego jedna para dżinsów (szerokich, bo inne mnie cisną) i rozpieprzone adidasy :)

Ja płaciłem 80zł za koszule i nie wyglądam dobrze, więc to nie kwestia ceny a doboru. Krótko, facet musi zostać ubrany bo sam się nie ubierze choćby za 2000zł

Gość bruchhhh
ja tam też tak sądze w polsce same pokemony ;|