Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żółtkowa_

MARZENIA

Polecane posty

Gość Żółtkowa_

Macie jakieś marzenia, które na pewno się nie spełnią, mimo wszelkich starań? Chętnie poczytam wszystkie odpowiedzi...

Gość mala może nie
wszystkie były związane z Nim nigdy nie byłam jeszcze tak zakochana, nigdy ale nie mogę mu o tym powiedzieć może przeczyta i będzie wiedział Ty byłeś, jesteś i będziesz moim marzeniem Ty i to wszystko co nie mogło nas łączyć Ty byłeś, jesteś i będziesz najważniejszym facetem mego życia z miłości odchodzę byś mógł być szczęśliwy

Gość Żółtkowa_
ja też mam marzenie, przegrane już.... wystarczy zapomnieć o NIM o tej nieodwzajemnionej milosci

Gość Jose Mourinho
Moje marzenie jest bardzo romantyczne ale odnosi się głównie do tego jak bd z jakąś dziewczyną chciałbym sprawić radość na jej twarzy ale już się zabieram co takiego chciałbym zrobić . Mianowicie byłaby to jakaś rocznica , urodziny jej lub coś w tym rodzaju a ja bym udawał że o tym zapomniałem itp i sobie idę do pracy aż nagle wieczorem puka człowiek do jej drzwi i daje jej suknie z liścikiem ode mnie " załóż to i jedz z tym Panem . Ona założyła suknie schodzi z tym człowiek a tu czeka na nią dorożka i biały koń . No i ona jedzie w tej dorożce do takiego miejsca które pięknie przygotowałem , przystroiłem itd ( sam dokładnie nie wiem jakie to miejsce miałoby być ale na pewno na świeżym powietrzu ) no i czekam tam na nią ja z jakimś prezentem . Łańcuszek , pierścionek ( nie zaręczynowy bo na to chciałbym coś lepszego wymyślić ) Potem jemy tą kolacje i przygrywa nam jakaś skromna kapela jej ulubione piosenki lub też jakąś naszą piosenkę którą już pewnie będziemy mieć . Wieczór dobiega końca ja przed nią klękam chwytam za rękę i mowie " kocham Cię i nie ma rzeczy której bym dla Ciebie nie zrobił " Jak myślicie czy to jest wykonalne ? Bo nie ukrywam że bardzo bym chciał to zrobić

Gość mhm...takie rzeczy to
tylko w filmach - chociaż pomarzyć dobra rzecz!

Gość Jose Mourinho
Życie mnie nauczyło żeby nigdy nie mówić że coś się nie zdarzy więc kto wie . I tak nadal się trzymam że uda mi się hehe ale dzięki za opinie :)

Gość trele lelele
Jose Mourinho zazdroszcze Twej wybrance :) jak najbardziej jest to mozliwe, zreszta wszystko jest mozliwe, wystarczy chciec :)

Gość same smęty
chciałabym zatańczyć z MJem niewykonalne

Gość księżycowa_noc
Jose Mourinho - cudowne:) chybabym sie poplakala ze szczescia:)

marzenia:-) Jose Mourinho twoje w jakims procencie wykonalne , bo zalezy od ciebie.. moje nie:-)

Gość xxx555
wszystkie marzenia się spełniają:)jezeli tylko czegoś naprawde pragniesz:)

dobrze- a skąd wiesz, że nie dasz rady? próbujesz? moje marzenia- troche ich jest:) jaedne wykonalne bardziej, inne mniej:)

Gość Jose Mourinho
Nie no jak dla mnie to jest to wykonalne . Wystarczy chcieć a ja chcę i będę do tego dążył .Zawsze staram się doprowadzać sprawy do końca i mam nadzieję że w tym przypadku będzie podobnie . A odnośnie tego co dziewczyny piszą że cudowne to powiem to co powiedziałem przed chwilą samemu sobie . " Dla mnie to takie proste , chce to zrobić i tyle "

Gość trele lelele
Proste ? Nie wydaje mi sie ze to takie proste, chlopaki w tych czasach nie wpadają na takie pomysli, tzn jak widac wpadaja ale mało ich jest strasznie. Ja tak samo, chyba bym się popłakała..

Gość Jose Mourinho
trele lelele Nie chodzi o to że proste jest tego przygotowanie bo tak na prawdę wiem że samo utrzymanie tego w tajemnicy będzie trudne ale wiem że jestem osobą która może to zrobić . Znam siebie , wiem jaką jestem osobą i wiem na co mnie stać . A to na pewno jest rzeczą którą mogę zrobić . To po prostu pokaże jak kocham moją wybrankę i mam nadzieję że jak będziemy siedzieć na starość będziemy o tym wspominać dzieciom , wnukom i będziemy mogli się szczycić jak byliśmy zakochani w sobie

'Dobrze' chyba wiem jakie masz marzenie...mojego też nie da się spełnić niestety:(

Gość zniesmaczona ja jestem
Domyslam się o co Ci chodzi, i ciesze się że istnieją jeszcze tacy. :) Takze zycze Ci aby się taka znalazła i byś mógł spełnic swoje marzenie, napewno bedzie szczesliwa :)

Gość Jose Mourinho
Bardzo dziękuje za jakiekolwiek słowo . Każda opinia w jakiś sposób mi pewnie pomoże i kto wie może kiedyś przeczytacie o tym co napisałem teraz więc będziecie wiedzieć że to ja :) Pozdrawiam wszystkim i niech spełnią się wasze marzenia

Gość do Mourinho
coś mi to przypomina czyżby jakiś film tylko scena inaczej się kończyła :)))