damska torebka 0 Napisano Sierpień 1, 2010 wpisujcie tu Wasze ulubione polskie piosenki ..... wybieram sie w daleka podróż i pośpiewam sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majteczki w kropeczki łohohoho Napisano Sierpień 1, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgfdgdfggdf Napisano Sierpień 1, 2010 dzem autsajder Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kola kao Napisano Sierpień 2, 2010 chłopaki nie płaczą t.love Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pseudonim dla mnie Napisano Sierpień 2, 2010 dzem- kolysanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jiolo Napisano Sierpień 2, 2010 Róże Europy - List do Gertrudy Burgund Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna inspirująca 0 Napisano Sierpień 2, 2010 Kołysanka Sumptuastik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Sierpień 2, 2010 Zdecydowanie to: http://www.youtube.com/watch?v=THPsSXsWE6Y . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slodziaczek81 0 Napisano Sierpień 3, 2010 ostatnio zaczelam sluchac mocno intesywanie Haliny Frackowiak, nie wiem co mnie naszlo na takie stare przeboje, ale wpadaja w ucho i w ogole sa jakies takie przyjemne wiec naprawde polecam rowniez innym na youtubie wrzucic Haline Frackowiak - polecam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach