Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qbekłody

zzb...Zazdrosna,zarozumiała bratowa mojego męża, mnie wkurza

Polecane posty

Gość qbekłody

Mojego męża bratowa,to okropnie zazdrosna babka,mimo, ze sa z mezem juz ponad 20 lat.ona nie pozwala,mu ogladac sie za innymi kobietami,robi mu sceny gdy pisze na gg z kims innym niz ona.Mnie tez sie oberwało. Mojego meza brat był u nas w piatek na imprezie ,bo sie narobił remontujac nam cały dzien ogrodek.Ja rowniez zapraszałam,nie przyszła.Natomiast gdy zobaczyła na fejsbuku zdjecie z imprezy to wpadła w wsciekłosc i zaczeła głupie komentarze pisac na moi profilu"ale moj maz sie zabawia,gdy ja haruje w prac na dwa etaty" ja pieprze.co za głupoie babsko.W dodatku lubi osoby,ktore jej prawia fałszywe komplementy na n-k "ale slicznie wyszłas i takie tam.Maxymalnie zakochana w sobie babka, a meza trzyma z daleka od seksu,bo sam mowił, ze jest oziebła i tylko marzy jej sie bogatszu facet a swojego ma za nic,b o nie zarabia milionow.

Gość dfgkae;kga;gk;skg;skg;dgk;skg;
a Ty sie nie wtracaj w ich zycie małzenskie plotkaro

Gość ddsaswa
dokładnie po co sie wtracasz? nie twoja sprawa!

Gość a tyyyyyyyyyyyyy
masz chyba na niego ochote ?...

Gość bierz jak daje a potem powiedz
no wlasnei, nie wtracaj sie. a skoro on tak o niej gada, to niech ja rzuci i juz.

Gość smrodek
dobre provo ;p baba niby ma 40< lat i takie rzecyz robi?:P dobre jaja :D

Gość qbekłody
DO OSOBY ktora wpadła na pomysł, ze mam niby na niego ochote. Ja wiem, ze w Twojej płytkiej wyobrazni nie moze zmiescic sie to, ze mozna nie miec na jakiegos faceta ochoty,nie nie mam na niego ochoty. No,a Ty myslisz jak jego zona zazdrosnica,ktore wszystkie laski posadza, ze go prowokuja itp.Natomiast jego zona jest pielegniarka i sie zastanawiam skad sie u niej ta podejrzliwosci wobec meza wzieła,moze z doswiadczenia na dyzurach?

Gość smrodek nie karm się
złudzeniami,masz pewnie11 lat i dla ciebie 30 to juz emerytura hahaha!a tobie autorko jej mąz się zwierza????ciekawe?z tak intymnych rzeczy? to macie jednego kretyna wiecej!

Gość rfvsdv
kutwa jedna..