Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No i po wakacjach

Po co mi o tym w ogole mowila skoro i tak zrezygnowala?

Polecane posty

Gość No i po wakacjach

Jutro jade z przyjaciolka na wkacje nad moze. Ona ma klopoty finansowe, robi akurat staz i wiadomo ile zarabia:-(. Ja pracuje teraz na dwa etaty i zarabiam naprawde niezle. Ten wyjazd byl juz planowany od dawna, nie bedzie nas az tyle kosztowac bo moja Mama ma domek tam wiec oplata za noclegi odpada a to chyba najwiecej kasy pozera. Ona wziela specialnie pozyczke na to. Od czasu do czasu pracujemy dla takiej jednej wlascicielki butiku jako modelki, ktora jest dosyc chytra wiec ja to bardziej traktuje jak zabawe. Przed chwila przyjaciolka mi powiedziala ze ja spotkala i zaproponowala jej prace w tym butiku akurat na ten tydzien i ze niby juz sie zazstanawiala zeby nie jechac ale zrezygnowlala bo nie chciala mnie zostawic na lodzie. Wiem od innej kolezanki ze miala kiedys taka sama propozycje i babka jej proponowala naprawde grosze wiec nie przyjela. Podejrzewam ze w tym wypadku tez by dosyc malo zarobila ale z drugiej strony wiem ze kazdy grosz jej jest potrzebny. Tak sie cieszylam na ten tydzien, obie duzo pracowalysmy ostatnio, klopoty z facetami wiec nalezy sie nam. A teraz bede miec caly czas moralniaka ze przeze mnie nie zarobi tych kilku groszy:-(

Gość Marysieńka z Niesobieskich
piję kawę i nie palę :)