Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denerwuje mnie kobieta

narzeczona nie chce pracować i irytuje mnie to

Polecane posty

za rok ślub a ona nic, z mojej pensji godnie żyjemy, ale nie mam zamiaru pracować i utrzymywać ją cvale życie, już 1,5 roku szuka pracy i nie może znaleźć bo ciągle wybrzydza ile to jeszcze będzie trwało? jakby urwała się z księżyca, do niczego się nie kwapi, wiadomo że jest cięzko ale jak się chce to coś się znajdzie

Jeśli masz naprawdę takie myśli odnośnie swojej narzeczonej, to lepiej z niej zrezygnuj, póki nie jest za późno.

Gość ciocia krysia
tez mam taka kolezanke utrzymuja sie z malej pensji faceta Ona 1.5 roku po obronie i bez pracy bo ona chce w zawodzie i nie dopuszcza do siebie ze ma gowniane wyksztalcenie i do usranej smierci bedzie czekac az etat spadnie jej z nieba Do innej pracy nie bo ona ma mgr i nawet nie pojdzie czasowo zanim znajdzie cos dla siebie odpowiedniego mogla isc na podyplomowke i zaplacic za nia pracujac np w sklepie ale tez nie to ponizej jej godnosci taka praca i teraz zlozyla podanie do urzedu pracy o sfinansowanie podyplomiwki bo ona jest taka biedna i pracy nie moze znalezc jak odcieli im prad to nakrzyczala na faceta ze ja to nie obchodzi i on ma cos z tym zrobic pozyzczyc pieniadze na rachunki bo on sobie idzie do pracy i bedzie siedzial w swietle a ja zostawia a ciemnym mieszkaniu Tragedia mowie ci jak masz podobna kobiete to rzuc

Gość ciocia krysia
i wiesz co jakas praca zawszsze sie znajdzie inna kolezanka po 3 mies dostala prace na recepcji w salonie samochodowym Wszyscy sie smiali mgr a na recepcji itd ale teraz ona awansowala nawet zdawala jakis panstowoy egzamin zbey miec jakies uprawnienia dostala podwyzke itd i teraz to ona sie smieje bo inni pracy nie maja ja tez na poczatku pracowalam u jubilera prace dostalam po miesiacu a po nastepnych 3 mies ciaglego szukania znalazlam w zawodzie

Też mam taką znajomą, nie pracuje już kilka lat od urodzenia dziecka.A dziecko ma już 12 lat.Jak to mozliwe siedzieć tyle lat w domu i nic ze sobą nie zrobić?

teraz będzie siedziała a co będzie później? nie wymagam aby zarabiała kokosy, przecież to dla jej dobra, ona się przez to cofa, później będzie jeszcze trudniej

Masz rację, przez takie siedzenie w domu się cofa...To znak, że macie inne oczekiwania..Teraz jesteś w niej zakochany, ale kiedy ta fascynacja minie, nie będziesz mógł patrzeć na taką w domu...chciałbyś podziwiać pewnie swoją kobietę, jej ambicję, rozwój...

Gość kawa w necie
A ja Cię autorze rozumiem, i popieram... A zapytaj narzeczoną jak sobie wyobraża sytuację, gdy Tobie się stanie coś? I jedyne źródło utrzymania zniknie? I to prawda z roku na rok będzie coraz trudniej odnaleźć jej się na rynku pracy.

Właśnie, niektóre kobiety nie myslą o tym....A zresztą, czy nie szkoda im lat poświęconych na naukę, by potem siedzieć tak w domu...?

Gość gdffhhghg
przeciez ty jej nie kochasz. darujcie sobie ten slub bo nie pasujecie do siebie. szkoda ze ona nie widzi tego tematu, moze wtedy by przejrzala na oczy z jakim gosciem sypia :O

Gość lampka Alladyna
zostaw ja , moja synowa byla i została takimdomowym leniem. Syn żaluje jak nic!:( ale juz po ptokach bo jest maluszek na świecie.

Moja bratowa po ślubie oznajmiła, że do pracy nie pójdzie i trzeba jej przyznać, że dotrzymała słowa :) Tylko, że często kłócą się o pieniądze. Tłumaczyłam jej, że dzięki pracy rozwijamy się, spotykamy z ludźmi, a i nie martwimy się o domowy budżet, ale ona mówi, że się do pracy nie nadaje :)

nie kocham jej bo chce żeby pracowała? typowe myślenie niedorozwoja, wszystko ma być na mojej głowie, jak myśleć o przyszłości z taką kobietą? ona nie pracuje bo wybrzydza, jej się nie chce, ale są sposoby walki, kasa będzie tylko na jedzenie, a jak będzie chciała sobie kupić ciuch to niech jedzie do rodziców, chcę mieć kobietę życiową a nie niedorajdę, której wszystko będę podsuwał pod nos

Gość moja dobra rada.
pogadaj z nią a jak nie pomoże rzuć szkoda życia na nią

Gość jiolo
Autorze! Zgadzam się z Tobą. Dobrze myślisz. To, że jesteś jej narzeczonym nie znaczy, że masz spełniać wszystkie jej zachcianki. Ma rączki, niech sobie zarobi. Powodzenia.