Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko123703

Dlaczego tak się zachowuje?

Polecane posty

Gość słoneczko123703

hej wkurzają mnie koleżaneczki mojego faceta....ciągle jakaś do niego wydzwania co słychac lub z jaką banalną pierdołą....a on mi mówi, że jak pogada to nic złego nie robi, ale jak odpisze którejś na smsa, bo to tlyhko koleżanki...Dziewczny czy Wasi faceci też tak mają, że wydzwaniają do nich koleżanki, których nawet nie znacie....mój facet stwierdził jeszcze, że czy ma dzieczyne czy będzie miał żone nie zamierza zrywać kontaktu z kolezankami...co Wy o tym sądzicie, czy to normalne????

Gość normalne jak najbardziej
z koleżankami idzie się do łóżka i wyjeżdza na wycieczki. a z tobą jest bo jest, ale jak widzisz, nic nie masz z tego oprócz podejrzeń :D

Gość słoneczko123703
nie jedzi nigdzie z nimi bo po pierwsze to są gówniary, które mają bo 17-20 lat

Gość lulcia piękna
Porozmawiaj z nim i powiedz, ze Ci to nieodpowiada. Zapytaj go jak czułby sie gdyby to do Ciebie pisali i dzwonili koledzy, których on nie zna.Jeśli taki koleżeński to niech nie wiąże się z jedna dziewczyną tylko dalej bawi się z wszystkimi koleżankami. Ja bym nie pozwoliła, albo one albo ja.

Gość słoneczko123703
rozmawiałam z nim o tym, to mówi że to nic takiego to są tylko koleżanki a ja jestem dla niego najważniejsza i zna granice koleżeństwa, wiec rozmawiając z nimi lub pisząc smsa nic złego nie robi. nie wiem jak mam na to reagowac

Gość słoneczko123703
Nie ma nikt podobnej sytuacji????

Gość normalne jak najbardziej
nie, nikt nie ma tak jak ty. bo tylko debilki uważają, że"koleżanki" są niewinne, a on z nimi :D

Gość słoneczko123703
a jak dzwonią to od razu uwazasz ze cos zrobią

Może to jest wkurzające, ale póki tylko dzwonią i smsują to chyba jest ok. No chyba, że za Twoimi plecami się z nimi spotyka.