Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninka 24

Mamusie w drugiej ciazy :)

Polecane posty

Hej czy sa tu mamusie ktore sa w drugiej ciazy ?? Ja mam juz coreczke a teraz jestem w ciazy w 11tc :) pozdrawiam

majoweczka09 moje gratulacje :) Widzialam ze masz coreczke o imieniu Nicole ja moja tez tak ma na imie :)

Gość gdybyś napisała córka
mama i kawa zamiast córeczka, mamusia i kawusia, to bym i może z Tobą popisała... ile masz lat? 24 jak sugeruje nick?

majoweczka09 moja corcia ma 2,7 :) madalenaa witam cie juz z toba pisalam na lutowkach :) Fajnie ze mamy dzieciaczki w tym samym wieku :) a ty jak sie czujesz ?? bo moje mdlosci jeszcze nie przeszly hihi pozdrawiam cieplutko

Gość OMG masakra
:O

ja tez nie najlepiej ;)... od dziś jestem na zwolnieniu lekarskim :) na szczęście córcia dostała sie do przedszkola i bedzie troszke spokojniej w domu ;)

O jejku a co sie stalo ?? Napisz mi jak u ciebie jest z podnoszeniem corki na rece bo u mnie to staram jak najmniej ja podnosic ale czasami sa takie sytuacje ze zapominam sie i ja nosze na rekach a ona wazy juz 18kg (zawsze miala duza wage jak na swoj wiek).

ja na zwolnieniu bo praca niby w biurze, ale to zaklad stolarski i biurko w magazynie, wiec sama rozumiesz, dodatkowo poranno-południowe sensacje żołądkowe i złe wynki,,,, chociaż juz na starcie problemy z zona szefa...ehhh szkoda słów nawet... córkę sporadycznie podnoszę, wie że mama ma Groszka w brzuszku i nie moze jej dzwigać ... ale juz niedługo przedszkole , wiec do 15 bedzie spokój w domu, a ona wyszaleje sie w przedszkolu ----juz nie moze sie doczekac :) później sie odezwe :) pa

Gość jak tys dziecko utuczyla....
moja ma 5 lat i 4 miesiace a wazy 19,300 normalnie jestemn w szoku;)

Ja nie musze odpowiadac na wszytkie pytania wiec nie bede komentowac po co i dlaczego a moze sa tego powody i co z tego nie taki jest temat .

Gość pomimo tego dziwne to ze
dziecko nie ma jeszcze 3 lat a takie jest grube, tucznika chowiesz

Gość Mamiii
dolanczam sie mam 25 lat za kilka tygodni synka 17 miesiecznego i jestem w 26 tygodniu ciazy .Roznica u nas 21 miesiecy czyli rok i 9 miesiecy:)