Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jejuuuuuuu

Miałam GASTROSKOPIE...to jest koszmar......

Polecane posty

Gość o jejuuuuuuu

Juz nigdy wiecej!!nigdy w zyciu nie rpzezylam tak okropnego badania...poki nie wynajdą innej metody to do konca zycia już nie pojde na to badanie:((((((

Gość pewnie nie zapropopnowali ci
znieczulenia

Gość pewnie nie zaproponowali ci
ze znieczuleniem jest ok.

Gość o jejuuuuuuu
popsikali mi gardło i to wszytsko ale to nic nie pomogło bo całe badanie wspominam tragicznie.. dziewczyna rpzede mną krzyczała i probowala wyrwać tą rurę:( nigdy nie myslalam ze ejst to az tak tragiczne badanie:(((

Gość o jejuuuuuuu
uczucie jest takie jakby ktos cie probował udusić a ty co sekundę masz odruch wymiotny, bekasz i sie slinisz......masakraaaaaaaaaaaaaaaaa:((

Gość o jejuuuuuuu
nemezis nieprawda przy kolonoskopi dostajesz glupiego jasia i jestes pol przytomna a tutaj totalna swiadomość a te pskinanko to niech sobie w dupe wsadzą bo nic to nie daje:(

A mnie na kolonoskopię chcieli wysałać:O.A nie wiem czy warto żwłaszcza że metody leczenia które znam to być może wyleczą a jak nie znam to chyba takich nie ma więc raczej diagnoza mi by nie pomogła:O.

Gość pewnie dali ci najgrubszą rurę
jak byś dała w łapę, to by ci dali najcieńszą, moja mama tak samo miała, po zabiegu dowiedziała sią o tym od innych pacjentek, jak narzekała na gastroskopię

Gość o jejuuuuuuu
max kolonoskopia jest robiona jak jestes pol przytomny po zastrzyku wiec nie zwlekaj tylko idz na to badanie. Zreszta ja tak pisze ale faktem ejst ze gdybym musiala zrobic to ponownie to pewnie bym zrobila -jak mus to mus ale faktem jest ze jest to badanie koszmarne:-o

Gość o jejuuuuuuu
nie wiem czy mialam gruba rure czy cienką , faktem jest ze przezyłam koszmar:-o

Gość o jejuuuuuuu
bleeeee

" o jejuuuuuuu max kolonoskopia jest robiona jak jestes pol przytomny po zastrzyku wiec nie zwlekaj tylko idz na to badanie. Zreszta ja tak pisze ale faktem ejst ze gdybym musiala zrobic to ponownie to pewnie bym zrobila -jak mus to mus ale faktem jest ze jest to badanie koszmarne" Typ gadał żebym musiał czekać ponad pół roku:O.Do tego w tej chwili to muszę najpierw zadbać o to żeby była zdrowa dieta a jest z tym problem:O.

Gość gastroskop
tez mialam i NIGYYYYY wiecej!!

ja miałam w wieku 15stu lat gastroskopię i także znieczulenie miejscowe ale żyję. zapomnisz o tym za jakiś czas i będzie dobrze.

Gość asderkaaaa
o jejuuuuuuu ale przeciez jest nowoczesna metoda :) Lykasz tabletke w ktortej jest kamerka i robisz badanie ... koszt tylko ok. 3 tys zl :)