Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaija

jak to skończyć

Polecane posty

w domu było kiepsko seks z mężem tylko dla jego przyjemności ... i wtedy pojawia się on. jest super spotykamy się od 3 miesięcy ale ja chcę już to skończyć (może doszło do mnie co zrobiłam???) i nie wiem jak ?

Gość Wyzwolona / zakochana
jeszcze dużo czasu minie zanim to skończysz... to dopiero pierwszy przebłysk że chcesz to skończyć... a skończysz za parę miesięcy..

Wyzwolona / zakochana skąd wiesz że tak będzie? boję się że masz rację bo rozum co innego chce a ja co innego i tu jest ten problem. Przy nim poczułam się jak kobieta ( bo mój mąż chyba już zapomniał że nią jestem).

To Ty zapomniałaś, że jesteś kobietą. Zapomniałaś o tym, że jeśli coś w związku się wali, należy to naprawiać, rozmawiać, wzmacniać swój związek z mężem, probować chociaż, a nie zmieniać na kolejnego, który po paru miesiącach okaże się tak samo "skomplikowany" i "niedoskonały" jak Twój mąż. Gdzie tu logika ? Gdzie dążenie przez niektóre kobiety do harmonii w związkach ?

Kobiety przecież rzadko się kierują logiką w takich sprawach. Raczej sercem albo jeszcze czymś innym.

niestety pasażer taxi ma rację... po to wiążemy się w małżeństwo, by gdy coś się wali, walczyć, ratować... a Ty co? z dupą do innego, a teraz boisz się, że się wyda i będzie afera... skończysz to, ale gdy pojawi się kolejna okazja, zrobisz to znowu... takie kurewskie usposobienie...