Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawianka_17

Do chłopaków!! poznajecie laskę na melanżu .....

Polecane posty

Gość warszawianka_17

bylismy na domówce u znajomych. widzieliśmy się pierwszy raz. on siedział ze mną całą noc, mówił, że mnie kocha i że jestem ładna i że jemu się podobam itp. nie, nie chciał mnie przer*chać. tylko że był trochę pijany ;| i to mnie martwi wierzyć mu? naprawdę mu się podobałam? podobno ludzie, jak są pijani są bardziej szczerzy. tylko że on jeszcze nic nie napisal ;/ teraz pytanie do chlopakow: jezeli w tym stanie poznalibyscie laske i bylaby ladna to byscie sie do niej odezwali pozniej?...

Gość proponowałabym również nie
oj dzieciaku dzieciaku... Widzieliśmy się PIERWSZY RAZ. On siedział ze mną cała noc i mówił że mnie KOCHA. Wierzyć mu? Nie - nie wierzyć. Nie ma czegoś takiego jak kochać po godzinie:) Mogłaś mu się faktycznie spodobać, mógł się zauroczyć, ale na pewno nie kochac :)

Gość warszawianka_17
ja wiem o ty! nie wierzę w jego miłość bo to Za krótko.. tylko chodzi o to, czy z wyglądu mu sie chociaż podobałam..;]

Gość warszawianka_17
*tym

Był pijany. Miał na Ciebie ochotę. Wytrzeźwiał i zapomniał o wczoraj.

Gość warszawianka_17
ale on ma mój numer i moje zdjęcie..

Gość warszawianka_17
piszcie ludzie, bo to ważne dla mnie ;>

Gość warszawianka_17
no mam 17 niech Ci będzie. ale wolę wiedzieć...

No więc: - poznaliście się na melanżu - on zadeklarował zainteresowanie - Ty nie podjęłaś tematu (czyli jego ptaka) - na następnym melanżu on wyskoczy z takimi samymi deklaracjami do innej ładnej nastolatki. :)

Gość werwwr
napil sie ,chcial poruchac to i gadal glupoty a nawet wzial nr i zdjecie zrobil- nic z tego to olewka... mlodas i naiwna :classic_cool:

Gość warszawianka_17
trochę okrutne ale... jesteś z tego co widze starszy więc możesz mieć racje hehe ;] wiecie ja nie uwierzyłam w miłośc itp ale tylko nie no ciekawi mnie, czy mu sie z wygladu podobalam heh;] no ale z drugiej strony jakbym sie nie podobala to by chyba nie poswiecal mi tyle czasu heh;]

Gość warszawianka_17
i mogl mnie wyruchać, ale tego nie zrobił nawet nie mowil o tym itepe. zreszta i tak bym mu nie dala.;]

Gość warszawianka_17
chcę być anonimowa wiec wiesz.. nie no nie jestem gruba, nie mam syfów, krzywych nóg itp. tylko wedlug siebie powinnam sto razy lepiej wygladac, no ale coz.

Gość warszawianka_17
Bó co dobre ? xd