Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamabdara

Wiecie co było hitem nad morzem w tym roku w miejscowosci gdzie bylam?? SZOK!!

Polecane posty

Nic dziwnego, że to hit, bo to jest pyszne!!! Świeży chleb, smalec z cebulką, podsmażanym boczkiem, ogórasem kiszonym czy jak ktoś lubi czosnek z cienko pokrojonymi kawałeczkami czosnku - niebo w gębie :) Ewa, 33 Wiocha powiadasz? Dla mnie wiocha to forumowicze tacy jak Ty :O

Gość tajasne
"bo pajda ba ze smalcem i ogorasem to przepyszne danie..ja mam dosc kebabow, tlustych frytek i ryb drogich jak sam skur...." ja też, pomijając ryby, bo ryby to mogę zawsze. ale na kebaby, frytki, karkówkę i boczek z grilla to patrzec nie moge... "a 4 zł za kromke chleba ze smalcem - to nie jest drogo? za tyle to jest bochenek chleba i pół słoika smalcu zapewne" jak kogos nie stac to niech nie kupuje. wszyscy wiedza że nad morzem tanio nie jest. nie dziwie sie ze probuja zarobic na wszystkim - chyba nikt z was nie był w Mielnie po sezonie i nie wie, ze dla wiekszosci ludzi tam DOBRE lato to podstawa do przezycia na kolejny rok. btw - średni koszt wyprodukowania dużej pizzy z pieczarkami, serem i szynką to ok 2,5. w pizzerii płacisz za nią ok. 10zł. nie za drogo?...

fuuuuu jak można jeść świński tłuszcz? Tak samo obrzydliwe jest jedzenie krwi (kaszanka) i jelit (wszelkie kiełbasy) czy rzeczy typu wątroba czy język :-O i zaznaczam, że nie jestem wegetarianką

ewa 33 akurat reprezentuje inna polke, ejst bogata jada w najlepszych restauracja i ma najlepsze wyksztalcenie ...tylko dlaczego siedzi na forumn dla prostakow??? mysle ze wcale sie od nich nie rozni:)

Gość akurat ewka 33
wszedzie gdzie sie pisze ze gotuje zupe i żrą te zupe cały tydzień jak świnie pomyje

W poprzednim roku jak byłam nad morzem to wszędzie stały budki z goframi (po 7 zł) i z donner kebabami (nie wiem za ile, w lato kebab nie budzi mojego zachwytu). A wiejskie jedzenie lubię - pajda ze smalcem na pewno wzbudziłaby mój zachwyt :-)

Gość fiufiuuux
chyba nie ma jeszcze obowiązku uwielbiania chleba ze smalcem? brak zamiłowania do flaków, golonki, schabowego i smalcu nie jest jak dla mnie objawem snobizmu, każdy ma prawo do swoich upodobań. a co do skwaśniałych zup forumowiczki ewy, to- wiem, że dla niektórych będzie to szok- ale zupę można przechowywać w lodówce. a na tym smalcu ludzie robią niezły interes, co mnie zresztą nie dziwi, bo widziałam nad morzem pieczone ziemniaki po 6 zł od sztuki, a przykłady można by mnożyć

Gość nie ma chętnych
Kliknij w poniższy link, ZAREJESTRUJ SIĘ I ZARABIAJ ! NIECH CI PŁACĄ ZA TO ,CO NA CODZIEŃ ROBISZ ZA DARMO ! ;) Będzie Ci się tylko wyświetlać małe okienko z reklamami,które zupełnie w niczym nie przeszkadza.W reklamy nie musisz w ogóle klikać.Przez cały czas nabijają Ci się punkty wymienne na gotówkę- np. ,gdy pracujesz na komputerze,gdy przeglądasz zdjęcia na Naszej Klasie,gdy grasz w ulubione gry! Więc od dziś za przebywanie na komputerze będziesz miał/a za to płacone!:) Zachęcam Wszystkich do rejestracji,bo to po prostu się bardzo opłaca!!! Oto link do polskiego surfbaru: http://www.surfbar.pl/ref=2248

Gość agata-----
smalec ze skwarkami z cebulka plus ogorek to boskie polaczenie ;-) mmmmmmmmm