Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa pantera-20

kto płaci w związku?

Polecane posty

Gość różowa-pantera20
luizka różni są ludzie... ale skoro ty płacisz to on też mógłby się zrewanżować- ale widać że twój chłopak robi to pod presją kolegi jak już robi:(

Gość różowa-pantera20
a ja jestem kobietą i ... nie jestem zależna od swojego mężczyzny to za dużo powiedziane- że jak mnie zaprasza na sok, czy piwo i zapłaci to od razu że jestem zależna od niego?:) on też jest ode mnie zależny?:) że mu gotuję, piekę, myję samochód- przecież ciasto w cukierni kosztuje, myjnia też:) nie musi za to płacić- bo ja chce mu gotować, chce dawać... ale czy musi to być w gotówce- w postaci płacenia?

Gość a ja jestem kobietą i...
To co jest właściwie Twoim problemem?

Gość tomeczek kotecek
dać coś od siebie to największy dar,, dar od serca:):):) to piękne co piszesz.Facet jest szczęściarzem.Moja kobietka niestety tylko by się opalała i chodziła do kosmetyczki i na zaupy, gotować nie umie i nie lubi, na szczęście ja gotuję:) ale i tak ją kocham, ma inne zalety:) jesteś dobrą młodą kobietą różowa pantero-20:) będzie z ciebie dobra żona:)

Gość różowa-pantera20
ja też jestem kobietą i... chyba nic:) jestem zakochana i tylko to się liczy:) są w życiu ważniejsze rzeczy niż pieniądze... :):):) jestem szczęśliwa:) doszłam tylko do wniosku, że fajnie by było jakbym czasem ja zapłaciła:)

Gość a ja jestem kobietą i...
Czyli EOT. Problemu, z któym się zgłosiłaś, nie masz.

Gość jejsiostra
a więc nie dziwie się ze tak się tym przejmujesz, jesteście ze sobą dość krótko i pewnie nie wiesz jak się zachować, po roku, dwóch lub trzech, jeżeli oczywiście dotrwacie, nie będziesz mieć już takich problemów, wiem coś o tym

Gość różowa-pantera20
ja jestem kobietą i ... już nie mam problemu ale z basen i tak głupio wyszłam- ale to jest nauczka, żeby zawsze mieć jakoś kasę przy sobie na wszelki wypadek:)

Gość różowa-pantera20
jej siostra- no dość krótko...:) no czas pokaże jak to będzie. ALe jak gdzieś idziemy to on się tak zachowuje jakby to było oczywiste że płaci- jeszcze nie weszliśmy do knajpki a on 'co chcesz soczek czy piwo'? i co chwile pyta 'jeszcze'? co chcesz pić'? a może jesteś głodna? nawet za często pyta ale to miłe:) także jestem pewna że robi to bo chce:)

Gość królik baks--->:-)
chce i niedopuszcza do sytuacji żebyś ty płaciła i była głodna czy spragniona. Słodkie:-) Czasem problemy same znikają:-) inni ludzie nam uświadamiają, że to co myślimy że jest problemem okazuję się nim nie być:-)

moim skromnym zdaniem... Tobie tak naprawde odpowiada to,ze chlopak za Ciebie placi... i tu na forum chcesz sie tylkow tym utwierdzic...aby kazdy Ci pisal, ze e no... to normalne przeciez, ze facet placi za kobiete...a prawda jest taka,ze jestes leniwa... i nie chce Ci sie...NAJZWYCZAJNIEJ W SWIECIE MASZ lenia...a by znalezc chociazby jakies oddatkowe zajecie aby miec pare groszy..tlmuaczas sie studiami kursem... i pewnie znalazlabys jeszcze tysiac innych powodow....

Gość różowa-pantera20
tak to prawda- odpowiada mi to:) jeszcze bardziej by mi odpowiadało jakbym ja czasem płaciła- i tak zrobię:) i nie masz racji pisząc, że chce słyszeć że mam rację- chce słyszeć wasze opinie szczere i prawdziwe:) a skoro uważasz że jestem leniwa- twoje zdanie nie mające uzasadnienia:) rozumiem że wolisz jak kobieta płaci za siebie?

Gość szalony dompedro111
nie wyobrażam sobie aby kobieta płaciła za siebie a tym bardziej za mnie nawet jak pracuje. a tym bardziej jak nie pracuje. czuł bym się mega głupio:):):)

Gość różowa-pantera20
nie jestem leniwa:) znalazłam już jednego ucznia:D

Gość szalony dompedro111
no widzisz:):):) to teraz głowa do góry i pokaż na co cię stać ale nie jeden raz haha :)

Gość szalony dompedro111
no ja uciekam dziewczynki bo rano do pracy trzeba wstać:):):) bawcie się- tylko się nie kłóćcie:) papatki

szczerze związek w którym facet płaci za kobiete jest chujowy i tyle w temacie kobieta jest takim samym człowiekiem jak facet więc nie musi miec wszedzie przywilejów

Gość różowa-pantera20
cream- dla ciebie jest beznadziejny, dla fajny, jeszcze inni wolą po połowie tamci preferują raz jedna strona raz druga z przewagą że płaci facet, ile związków tyle wersji:) to już zależy od związku- każdy jest inny...

Gość różowa-pantera20
a jak facet chce płacić to co w tym złego? Myślę że nic, tak samo jak kobieta chce płacić- niech płaci:)

nie ja bym nie pozwolił aby za mnie zały czas płaciła :P miłosc to nie kasa mnie nie kupisz

Gość To jest swietny facio
szalony dompedro111 nie wyobrażam sobie aby kobieta płaciła za siebie a tym bardziej za mnie nawet jak pracuje. a tym bardziej jak nie pracuje. czuł bym się mega głupio Takiego chca wszystkie , tylko sie glosnonie przyznaja ...

Gość ja ja je koko dżambo ja ja je!
ale macie problemy-----jak chce i płaci to w czym problem ma autorka i pozostali którzy się jej czepiają i wmawiają że jest pojebana bo facet za nią płaci? chce to niech płaci a wam huj do tego- porządny gościu jest i tyle. A wy panienki co się rzucają kurwa mać chcecie to płaćcie za siebie, wszytsko rubcie same przecierz takie niezalezne po co wam facet? do seksu tez nie bo same sie wyreczacie? hehe! autorka niech nie panikuje bo sie nie pali

Gość czarna perła oceanu
jak mężczyzna za mnie płaci, zaprasza mnie tu i tam to się czuja ważna i bezpieczna, mój kolega z pracy naprzykład ostatnio na papierosku mi powiedział że płaci za dziewczynę tylko wtedy jak mu na niej zależy i wiecie chyba coś w tym jest.

niech wydaje na co chce co cie to obhodzi? ty cream zeby tylko obgadac wszystkich a sam(a) jestes idealny(a)? co za tepi ludzie tu sa niektorzy

jeśli mamy 25 lat i facet nie ma w knajpie na drinki i oczekuje że kobita połowę wpłaci..to ja tyo rozumiem, oboje studiują i każdemu jest ciężko, ale jak ma sie 35 lat i spotyka faceta 35 lat który oczekuje że zapłacę za swoje drinki to jest żenada roku facet w wieku 35 lat powinien mieć na drinki dla kobiety skoro ja mam na drinki dla niego! żenada roku

" jak mężczyzna za mnie płaci, zaprasza mnie tu i tam to się czuja ważna i bezpieczna, mój kolega z pracy naprzykład ostatnio na papierosku mi powiedział że płaci za dziewczynę tylko wtedy jak mu na niej zależy i wiecie chyba coś w tym jest. " w przypadku kobiet jest tak : jak kobiecie zalezy na facecie to pozwala za siebie płacic a jak nie zalezy to tez pozwala za siebie płacic :D

Gość różowa-pantera20
Najlepiej niech każdy robi co uważa i nie krytykuje innych- każdy ma inne zdanie i podejście do tych spraw

riocola bo to jest żenada i wiocha że hej!!!