Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa pantera-20

kto płaci w związku?

Polecane posty

"komiczne, widac ze nie lubisz kobiet, tudziez dostales od ktorejs niezle w kosc" masz rację, rozgryzłaś mnie - nienawidzę tych zakłamanych dziwek, tych kurew, tych suk, pozabijałbym wszystkie te puszczalskie ścierwa.... uffff poniosło mnie!!!! ożeniłem się, by móc krzywdzić kobiety!!! :P:P:P:P

Gość Czarnaperła32
komiczne komik1112@tlen.pl'; w dobrej restauracji są torebki!!" Pewnie w tej, do której chodzisz ... do zwracania??? :P I wtedy nic nie płacisz?

"Problem pojawia się wtedy, kiedy przychodzi zapłacić kobieca kartą" kto to widział, żeby baba kartę miała??????? Wam to się już w dupach przewraca!! Krata, same do restauracji?? Niedługo to będziecie chciały same decydować, czy macie ochotę na sex!!! Co za świat!

Bylam w wielu restauracjach, w zadnej nie placilam i teraz nie mam o czym z Wami rozmawiac. Moze bysmy wobec tego zboczyli z cen na kalorycznosc dan i smakowitosc deserow? ;-)

Czarnaperła32 Te zasady powstawały w czasach, w których Twoja babcia robiła w pieluchy... Może obowiązują w jakimś protokole dyplomatycznym, może na spotkaniach biznesowych na bardzo wysokim szczeblu, może w środowisku izby lordów... ale nie wśród normalnych ludzi

Gość facet placi
a moge wiedziec dlaczego siedzisz caly dzien na babskim forum :) pytam z ciekawosci. Widze ze masz zaczerniony nick wiec pewnie czesto sie udzielasz. Nie masz jakiegos hobby, cos czym moglbys sie zajac? :P

"zboczency!" zwazajac na to, ze do kieszonkowcow dodac trzeba przesladowcow kobiet w postaci Komisia, summa sumarum sama patologia

To widać, nie chodziłam do eleganckich restauracji. :( Kilka razy zapłaciłam sama. :( A mogłam poprosić o kartę bez cen. :D

Gość Czarnaperła32
komiczne komik1112@tlen.pl'; - Ty lepiej idź ze swoją torebką do restauracji ... :P Jak ten z wieczorynki ... faceci coraz bardziej są ciotowatymi nieudacznikami ... Facet jak potrafi zarobić, to nie ma takich dylematów ...

pisałem już - jestem po urlopie i mi się do pracy nie chce zabrać... nie mam weny - pewnie niedługo się zbiorę... a hobby mam ale raczej tutaj go nie da się realizować... a czy udzielam się często - to zależy... czasem często a czasem mnie pół roku nie ma

"zboczency!" zwazajac na to, ze do kieszonkowcow dodac trzeba przesladowcow kobiet w postaci Komisia, summa sumarum sama patologia też tak myślę, że komik z tymi normalnymi ludźmi to z lekka przegiął

"Facet jak potrafi zarobić, to nie ma takich dylematów ... " a o jakich dylematach piszesz skarbie?

Gość Czarnaperła32
Te zasady powstawały w czasach, w których Twoja babcia robiła w pieluchy... Może obowiązują w jakimś protokole dyplomatycznym, może na spotkaniach biznesowych na bardzo wysokim szczeblu, może w środowisku izby lordów... ale nie wśród normalnych ludzi" Masz na myśli blockersów? Ja nie znam tej normalności.... A mój facet zna zasady savoir-vivru, bo spotyka się na spotkaniach biznesowych, więc musi znać ... i nie jest w wieku mojej babci!

Gość Czarnaperła32
"Facet jak potrafi zarobić, to nie ma takich dylematów ... " a o jakich dylematach piszesz skarbie?" O takich, czy postawić jej tą kawę, czy patrzeć w sufit, gdy przyjdzie kelner z rachunkiem ... :P

To Twój facet zabiera kobiety do eleganckich restauracji i za nie płaci?

Gość Czarnaperła32
Tak uważam się za kobietę! i za mnie płaci!

nie doczytałaś perełko czarnulko.... ja praktycznie zawsze płacę w knajpach czy kafejkach... mam kaprys więc płacę, zresztą zazwyczaj to ja zapraszam natomiast jeśli baba chcąc się napić na mieście colę za 3 zł wyciąga do mnie rękę, to uznaję, że bankomat sobie znalazła

A, za Ciebie płaci? To Ok. Zatrwożyłam się, że za inne panie też.

O takich, czy postawić jej tą kawę , czy patrzeć w sufit, gdy przyjdzie kelner z rachunkiem ... to nie ma żadnej różnicy kelner i tak rachunek zostawi:) choćbyś nawet udawał, że zupełnie niechcący wypinasz się do niego tyłkiem modląc się w stronę mekki:)

"Masz na myśli blockersów? Ja nie znam tej normalności.... A mój facet zna zasady savoir-vivru, bo spotyka się na spotkaniach biznesowych, więc musi znać ... i nie jest w wieku mojej babci! " zatem jak rozwiązuje problem, gdy zaprosiła go kobieta i ma tylko kartę kredytową? zresztą na biznesowych spotkaniach płaci się firmową kasą, więc można mieć gest jak stąd po Paryża

Zawsze można wyjść strategicznie do łazienki. :D

Gość Czarnaperła32
ike - podejrzewam, że dla kobiety jednak ma znaczenie fakt, że nagle zainteresował Cię sufit przy rachunku ... A kelnera nie musi ...

" A, za Ciebie płaci? To Ok. Zatrwożyłam się, że za inne panie też." jej facet płaci za wszystkie - on ma tak głęboko zakorzeniony savoir vivre, że nawet jak przy sąsiednim stoliku widzi, że facet nie chce zapłacić, to on płaci za tamten rachunek

myślisz brum, że w łazience napotka się na podziemne przejście przekopane przez innych strategów?:)

Czarnaperła32..racdzej jestes utrzymanka :) ale jak to lubisz to jest git nic nam do tego :)

ike - podejrzewam, że dla kobiety jednak ma znaczenie fakt, że nagle zainteresował Cię sufit przy rachunku ... chyba, że nic nie zauważy bo dziwnym zrządzeniem losu akurat w tej samej chwili wnikliwie ogląda paznokcie:)