Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijawka larwa

Dlaczego usunęłi grę Happy Harvest z NK?

Polecane posty

pewnie usuneli bo to kopia z facebooka, bo nk nic sama zrobic nie potrafi tylko kopiuje i sie pewnie ktos dopomnial o prawa autorskie

Gość eheheh
Ale z was głupki, po co wydajecie pieniądze?! Wystarczy wejść na www.farmerama.pl

Gość eheheh
Buraki, nie potraficie czytać :P Przerwa w dostępie do Happy HarvestDziś nie można skorzystać z Happy Harvest. Gra jest przenoszona na inne serwery i do czasu zakończenia migracji, dostęp do niej będzie wyłączony. Nie ma powodów do obaw. Po przeniesieniu gry, Wasze wyniki zostaną zachowane, będziecie więc mogli kontynuować zabawę. Zapraszamy do skorzystania z innych gier, znajdziecie je w katalogu nk.pl/aplikacje. Za niedogodności przepraszamy.

Gość klaks
a gdzie to jest napisane?? chyba nie tylko nie umiem czytac, ale i slepy jestem :D

Gość monika942
Jest już gra happy harvest:)

Gość eheheh
Wchodzi na nk, nawet nie musisz się logować i w górnym prawym rogu na żółto "przenosiny gry". No tak, widać kto siedzi na nk :P

Gość eheheh
czyt. pustaki, które nie potrafią czytać. Ja nie mam konta na nk a łatwo i szybko znalazłam info o tej grze. Ehhh skończyliście chociaż jakieś szkoły, że tam siedzicie? :o

Gość monika942
Już gra happy harvest jest.

Gość cyganica19
to dlaczego na innych kompach u kogos gra działa. Mi np też się nie otwiera a w pracy działa i o co kaman?

Gość Stizek
Człowiek inwestuje w grę bo ma zamiar w nią grać a oni tak sobie bezczelnie ją usuwają? powinni teraz zwrócić wydane pieniądze!...

Gość zdenerwowany czesiek
gdzie pieniadze sa za las ?łoddawać pieniadze

Gość HappyHarvest NK
Witam!! Znalazłem świetna recz!! eurogabki za sms 1,22 !!! Uwaga taka promocja trwa do 15 wrzesia!! trzeba sie spieszyc!! kto pierwszy ten lepszy ::) Numer do kodów : 91664 Kody : DCKAN4 DCKAOP DCKAN5 DCKANY Zostały tyklo 4 kody.