Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kriszo

Brunetki są najpiękniejsze

Polecane posty

Gość cksummer
to wcale nie znaczy ze blondynki sa brzydkie..sa poprostu przereklamowane i wszedzie ich pelno.. juz sie pomalu facetom przejadacie kochane ...

Gość kriszo
a brunetka z naturalnymi lokami , to mój ideał kobiety takiej szukam, ciekawe czy w końcu kiedyś taką znajdę:)

Gość cksummer
to moja siostra :D tyko ze ma 30 lat , meza , dziecko i mieszka w Niemczech :) ale jest przepiekna kobieta .. i co najwazniejsze bardzo naturalna :)

Gość mohehehe
Gość mohehehe
co zatkao kakao? hahaha

Gość czarne niebo
Kriszo, jestem naturalną brunetką z jaśniejszą karnacją i naturalnymi lokami :P :classic_cool: Chyba jestem Twoim ideałem :D

Gość bronek z wronek
mohehehe a ty do których się zaliczasz??:)

Gość bronek z wronek
czarne niebo nawet nie gadaj:D pewnie już masz faceta?:)

Gość mohehehe
Mam podobny typ urody do Megan Fox, ale nie znaczy ze jestem podobna do niej. Takie same wlosy, brwi, owal twarzy, tylko oczy mam zielone

Gość kriszo
pomyliły mi się nicki:D ten u góry to też ja:D

Brunetki są fajne jako ogół, ale jeśli chodzi o konkretne, pojedyncze osoby, lesze są blondynki

Gość czarne niebo
Nie mam faceta, ale kilku się przy mnie kręci :P

Gość kriszo
Ale ta Megan to raczej taka latynoska uroda jest,

Gość thral-hahaha
wymyśliłes to w przedszkolu?czy ściagnałes z zeszytu ucznia???

Gość kriszo
co niby wymyśliłem??

Gość oliviaaaaaaaaa
zależy od dziewczyny bo niektóre blondynki są takie piękne ,że żadna brunetka ich nie pobije. jak mówiłam uważam ,że te blondynki z północy są nie ładne ,za to słowianki są nie raz bardzo piękne i w państwach południowych blondynki mają większe powodzenie. i co jeszcze zauważyłam.. wg dziewczyn często ładniejsze są brunetki ,a faceci i tak zwykle mają pociag do blondynek i tak jest od pokoleń. ja powiem nieskromnie ,że jako blondynka mam większe powodzenie od moich ładnych koleżanek brunetek nawet w Polsce. ale niektóre blondynki są wstrętne jak właśnie szwedki czy niemki ,albo nawet niektóre z polski . takie wypłowiałe o jasnych brwiach...

Gość ushdshd1
Ja mam ciemne oczy, naturalne ciemne włosy, coś około jasnego brązu i farbuje włosy na blond.. Miałam już różne kolory i faktycznie największe powodzenie mam jako blondynka.. Jeżeli miałabym wybierać typ urody to zdecydowanie blondynka o niebieskich, zielonych oczach i jasnej karnacji.. Uważam, że dziewczyny, które odziedziczyły ten typ urody są szczęściarami. I Szwedki nie są takie brzydkie jak się wszystkim wydaje, ale oczywiście nie dorównują urodzie słowiańskiej.

Gość debilka1234567890
brunetki są śliczne!!!

A moim zdaniem Polkom bardziej pasuje słowianska uroda. Polskie brunetki są czesto takie nijakie. Co innego latynoskie ,albo hinduskie ,ale one to inna bajka bo mają inna urodę i inne rysy. Choc tam wszystkie kobiety są brunetkami i wiadomo też tylko niektore będą naprawdę piekne

Gość szczera_aż_do_bólu
NIE ZGADZAM SIĘ .TO ZALEŻY KTO JAKI TYP URODY PREFERUJE I NIE NARZUCAJ INNYM SWEGO ZDANIA:p.Nie można tego obiektywnie stwierdzić.Denerwują mnie też stwierdzenia typu:blondynki to blade świnie opalające się na czerwono,bo znam wiele naturalnych blondynek o naturalnej średniej czy nawet śniadej karnacji i o naturalnej ciemnej oprawie oczu,tak samo znam blade jak papier brunetki ,znam nawet brunetkę o jasnej oprawie oczu,geny już tak się wymieszały,że nie ma samych latynosów i nordyków,ale jest wiele kombinacji,przynajmniej w Polsce:P Poza tym brunetka to kobieta o bardzo ciemnych włosach,a szatynka to kobieta o włosach brązowych.Zgadzam się z panią powyżej,że słowiański typ urody w niczym nie ustępuje latynoskiemu,a Polki powinny być zadowolone ze swej urody,a nie biegać po solariach i farbować się na czarno:P

Gość szczera_aż_do_bólu
wkurza mnie też stwierdzenie,ze blondynki są mdłe,a brunetki wyraziste,bo jest na odwrót,to blondynki widać z daleka,a brunetki wtapiają się w tłum :P Denerwują mnie też czarnule-pustaki,które uważają,że są najpiękniejsze na świecie, głupiomądre,zadufane w sobie brunetki i zawistne ,prymitywne kruczowłose oczerniające blondynki na forach:P

Gość zastanawia mnie
Ciemne wlosy postarzają niestety. Blondynki wyglądają młodziej, świeżej, ale oczywiście koniecznie ciemna oprawa oczu :)

Gość szczera_aż_do_bólu
I denerwują mnie też stwierdzenia typu,że jak blondynka,zwłaszcza farbowana to od razu plastik,puszczalska,głupia ,łatwa,blachara itp ,bo znam zdzirowate brunetki o ww cechach,a pustactwo,głupota,plastikowy wygląd i puszczanie się nie zależą od koloru włosów Zresztą,skoro brunetki są takie popularne i gorące,to one powinny teraz stać się synonimem tych cech,wkurza mnie też uogólnianie,że brunetki to kobiety z klasą ,a blondynki nie Kolor włosów nie ma nic do rzeczy,czy się jest damą,czy nie,bo znam wiele chamskich brunetek bez ogłady i sympatyczne,kulturalne blondynki,wiec stwierdzam,że to blondynki są damami ,a brunetki chamkami Oczywiście wszystko to wina telewizji,bo na filmach blondynki i brunetki pokazuje się właśnie w taki stereotypowy sposób oczywiscie znam kilka milych,fajnych,normalnych brunetek,ale te wredne,chamskie ,czarnowłose małpy przeważają:P Jetem naturalną szatynką,więc mnie ten konflikt nie dotyczy właściwie,ale żal mi blondynek,bo są niż bliższe niż brunetki ,a bylam i farbowaną blondynką i farbowaną brunetką ,a nawet farbowaną rudą