Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medeah24

Mój facet przyznał się do odwiedzania agencji towarzyskiej..

Polecane posty

Gość medeah24

Witajcie..kobietki co sądzicie o mojej sytuacji..nie wiem z kim mam o tym porozmawiac,nie mam przyjaciółki,wiec piszę na forum.Mój obecny chłopak jakis czas temu żeby być ze mną szczerym opowiedział mi kilka faktów z przeszłości.Mimo ze ma 24 lata przyznał sie ze 4 lata temu 2 razy był w burdelu..było to dla mnie szokiem,tak młody czlowiek..ale co miałam zrobic.Doceniłam szczerość to ze mnie nie okłamał,ze nie dowiem sie o tym przypadkiem.Twierdzi ze w zyciu by juz tego nie zrobił..ale od tego czasu męczy mnie to..boję sie ze kiedys znowu to zrobi..nie wiem jak sobie poradzic z tą wiedzą.Czy któras z Was miała podobną sytuację??

Moj maz tez sie przyznal, ze byl tam raz na dlugo zanim zaczelismy sie spotykac. Mial wtedy 19 lat, byl mlody i glupi. Liczy sie to co jest tu i teraz, nie moge miec do niego prenetsji o przeszlosc, bo ja tez swieta nie bylam. A jest nam razem dobrze. Dzis obchodzimy druga rocznice slubu :)

Gość wielu facetów codz do burdelu
mój tez się przyznał , ze był jeżeli nie miał wówczas dziewczyny, a miał potrzebe , to nie widze w tym nic złego

Gość julaa! *
to było 4lata temu, kiedy pewnie nie miał dziewczyny. Ja bym to puściła w niepamięć.

Gość w temacie
Tak, dość podobną, też w przypływie szczerosci przyznał sie do korzystania z takich usług, po czasie wyszło, że nie zrezygnował z nich będąc ze mną... Myślę, że wszystko zależy od faceta, czas pokaże, że zasługuje na zaufanie.

ja myślę że nie potrzebnie rozpamiętujesz coś co robił Twój facet 4 lata temu był młody miał swoje potrzeby więc pewnie z kumplami poszli do agencji się zabawić pomyśl sobie tak ....a co by było jakby w tamtym okresie miał dwa razy przygodny sex z jakimiś panienkami z dyskoteki ?...jaka to różnica ?...no chyba tylko taka że tutaj płacił a tam by nie musiał skoro facet powiedział że więcej tego nie zrobi to mu zaufaj ...każdy z nas w młodości popełniał mniejsze lub większe błędy

Gość medeah24
dziekuje ze tak szybko odpisaliscie..tak staram sie ufac..inaczej juz dawno bym odeszła..ale widocznie jestem jakas za wrazliwa..?nie wiem..nie potrafie tego zapomniec do konca..wiem ze to niedorzeczne..co do panienek z dyskotek-tez były takie sytuacje,a nawet takie swinstwo ze kiedys (w internacie-On jest żołnierzem zawod.ale od roku mieszkamy razem),zaprosil sobie z kolegą panienkę takze było 2 na jedną.nie potrafiłam w to uwierzyc.tłumacze sobie te swinstwa wpływem towarzystwa poniekąd koledzy z wojska mają to do siebie ze nie są święci..Ach faceci..ciezko z tym zyc ale wierze ze któregos dnia całkiem zapomnę o tych wybrykach.Ponadto przyznał sie..wiec powinnam to docenic..

to znaczy tylko tyle, że to cipa, a nie facet. nawet średnio atrakcyjny facet jest w stanie przygruchać sobie jakąś laskę do bzykania GRATIS. a jeśli już musi za to płacić, to znaczy, że dupa z niego 🖐️

Gość medeah24
tlumaczyl ze chce zebym wiedziala co kiedys robil,zebym sie kiedys nie dowiedziala przypadkiem ..chcial zebym wiedziala ze sie zmienil..ze chcial sprobowac,ponadto nie byl trzezwy..jedno mnie zastanawia.rozumiem-poszedl raz.ok.sprawdzil,ale kiedy pytam po co poszedl 2 raz wkurza sie;/ tlumacze sobie to tak ze po prostu sie mu podobalo..

mam podobne podejście jak anomalia gdybym musiał za to zapłacić, to chyba by mi nie stanął

oho, chyba wychodzą na jaw pewne fakty z przeszłości komicznego :classic_cool: nie znam takich facetów. ja znam tylko takich, których kręci to, że kobieta robi dla nich wszystko bo CHCE :)

" gdybym musiał za to zapłacić, to chyba by mi nie stanął" i impotent na dodatek :P już ja cię dawno przejrzałam :D

Gość medeah24
wlasnie opowiadal ze nie robila wszystkiego heh..byl tak pijany..nie rozumiem facetów,od tego czasu stalam sie zazdrosna..podejrzliwa..ze ma takie doswiadczenie,ze kazda mu sie moze spodobac..boje sie ze znow to zrobi..

nie tam moje ego by tego nie zniosło, ja chcę by robiła dla mnie wszystko, ale dlatego bo uznaje, że jestem taki zajebisty :P

autorko przestań... kumple pukali laski z odlotów aż furczało i to nie jedną czy dwie a dziesiątki a teraz mają żony i świata poza nimi nie widzą...

Gość dziffka pierdoli glupoty
o facecie ktory jest bozyszczem tlumu idz sie schowaj zelku 🖐️

Gość medeah24
:)

Gość medeah24
staram sie byc spokojna ale wiesz kazdy gest nie taki wbudza zaraz drżenie serca..

Gość Definition
Taaaa, straszna sprawa taka delikatna jesteś i pewnie byś się dowiedziała:-/ Ładnie masz z mózgiem!!!!:_)

Gość kubelwajgen
ja tam kurestwu mówię NIE. Po co tam łazić? Same straty. Tylko choróbska jakiegoś można się nabawić, a kasę mogę wydać lepiej.

Gość medeah24
tez jestem tego zdania

Gość dsafasdfasd
"nie wiem po co Ci to powiedział... bez sensu" dokładnie , rzuc go , to idiota! :D

Gość Black Angel :)
Robisz z igły widły:P

Gość miotykociezreszat
wogole faceci to idioci chodza i placa za to co by mieli za darmo gdyby modre kobiety nie udawały dziewic