Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lcneccnkeekekkek

JAKI ANTYWIRUS JEST NAJLEPSZY ??? TAKI ABY NIE ZAMULAŁ KOMPA ??

Polecane posty

Gość lcneccnkeekekkek

JAK W TEMACIE. posiadam aktualnie avast i jest do niczego :(

Gość tylko jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Avira AntiVir mam i nie narzekam

Gość lcneccnkeekekkek
napewno jest dobry ???

Gość onaonaNarzeczona
Ja mam ten sam juz 3 lata ;) dobry jest.

Gość onaonaNarzeczona
Znaczy się, mam Avira AntiVir

wg mnie najlepszy.mialam Nortona to komp mi sie wieszal a kolezanka ma NODa i jej sie czasami sam restartuje i komunikat jakis z Noda wywala

Gość a jest na win 7 ??

Gość BUCHAJ ladaco
Kaspersky darmowy 30-dniowy lub platny za 135 zl i masz pełną ochronę.Pocztę,skajp bardzo dobrze chroni.Już były 8 ataków koni trojańskich i 6 000 000 milionów robaków wszystkie odparte.Wszystko firma załatwia.Norhoto też dobry.Miałem go 3 lata.Ale w/w najlepszy:classic_cool:

nie wiem czy jest na 7, musisz sprawdzic

Gość BUCHAJ ladaco
NORTHON**

Gość onaonaNarzeczona
No wlasnie ja tak samo jak kolezanka wyzej, tez mialam Nortona to tak mi sie komp zawieszal ze czasami chcialam go wypieprzyc za okno... Avire kupil mi moj ojciec i jest duuuzo lepiej.

Gość ja mialam Avasta
Kasperskiego teraz mam Malwarebytes i nie narzekam

trzeba spacje usunac bo mi link podzielilo

Gość dzieki wielkie :)

a prosze :) dodatkowo Avira sama sie automatycznie przedluza jak skonczy sie okres licencji czy jak to sie tam nazywa :)

Gość Bernoror
Ja bym powiedział, że dobrym wyborem obecnie może być polski program antywirusowy Filemedic. Nie jest drogi, a sprawdza się całkiem nieźle, więc chyba warto sprawdzić;).

Gość Togur
CO do Filemedica, to jest to rzeczywiście dobry wybór dla osób, które hmm...nie są doświadczone w obsłudze komputera. Jest prosty i niezwykle intuicyjny tak więc każdy sobie z nim poradzi. Problem polega jednak na tym, że program aż tak przyjazny, musi cierpieć też na pewne braki w kwestiach, które są przydatne np. dla kogoś kto chcę pogrzebać w bebechach kompa etc. Innymi słowy Filemedic: Dla początkujących - świetny Dla znawców komputera - niezły

Gość Elektronikełe
Kaspersky, używam od ładnych paru lat

Gość gość
używam g data 2014, jest bardzo dobry, wykrywa wszelkie syfy a przy tym nie zamula systemu więc można normalnie pracować i przy okazji nie martwić się o bezpieczeństwo danych, bo ten antywirus we wszelkich rankingach wykrywalności zagrożeń jest w czołówce

Gość adamenko
Kilka darmowych aplikacji - wirtualny-wojownik/najlepszy-darmowy-antywirus Ale oczywiście nie ma takiej reguły, że każdy doskonale działa. Testuj - ludzie każdy program oceniają inaczej.

Gość tetelka
Moim zdaniem ESET jest naprawdę doby - może go teść dośc tanio kupić, ja w sklepie klucz-system dorwałem go no w sumie za grosze :)

Gość gość
No na pewno żaden darmowy. Ja kiedyś sobie ściągnęłam niby taki najlepszy i wszedł wirus :-/. Pominę fakt że przedtem potrafił zamulać. Potem tam gdzie usuwali tego wirusa polecili mi Kasperskiego i faktyczne działa bez żadnego problemu. Do tego prosty w obsłudze. Ważne żeby kupować go w sprawdzonym miejscu i nie trafić na jakąś podróbę swój mam akurat z WndComp www.wndcomp.pl. Mają tam jego różne wersje.

Gość gość
No na pewno żaden darmowy. Ja kiedyś sobie ściągnęłam niby taki najlepszy i wszedł wirus :-/. Pominę fakt że przedtem potrafił zamulać. Potem tam gdzie usuwali tego wirusa polecili mi Kasperskiego i faktyczne działa bez żadnego problemu. Do tego prosty w obsłudze. Ważne żeby kupować go w sprawdzonym miejscu i nie trafić na jakąś podróbę swój mam akurat z WndComp www.wndcomp.pl. Mają tam jego różne wersje.

Zgadzam się z tym w 100%, że antywirus Kaspersky jest najlepszy. Jest to firma typowo ukierunkowana i zaangażowana w ochronę urządzeń przed cyberatakami, o czym świadczą badania i publikacje nad którymi pracują. Ostatnia, którą widziałam opisywała zaskakujące wyniki badań, bo wychodzi na to, że połowa urządzeń mobilnych jest przez nas na takie ataki nie zabezpieczana. Ciekawe rzeczy, warto poczytać: http://publicrelations.pl/badanie-kaspersky-lab-tylko-polowa-urzadzen-mobilnych-jest-zabezpieczana-przed-cyberatakami/.

Gość gość
panda :-D Na tablecie też śmiga nie zamula ;-)