Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicnienieenienic

szantażuje mnie były chłopak, to on stawia warunki...pomocy...

Polecane posty

Gość nicnienieenienic

witam. byłam w zwiazku 2 miesiace z gosciem troche starszym, ustawionym, niezaleznym od nikogo. Było nam razem dobrze, ale od tygodnia stwierdziłam że to nie ma sensu, męczyl mnie, ograniczał, musiałam ze wszystiego się spowiadać. Zakończyłam to z dnia na dzień, przez telefon, bo ustalilśmy kiedys że ja nawet mog mu to przez tel napisać lub powiedziec, byleby szybko, no a poza tym troche km nas dzieli. zerwałam z nim w piatek, i w niedziele zadzwonił i mnie sznatazował ze jesli do niego nie przyjade w dzien wybrany przez niego to pojedzie do moich rodzicow i powie co ja robie, z kim sie spotykam, ponieważ chce sie zemscic na mnie, bo on wbil sobie do glowy ze go ciagle oszukiwałam, klamalam, i bawilam sie nim, co bylo nieprawda, bo mi na nim zalezało. Wystarszylam sie bo nie powienien mieszac w to rodzicow, bo nawet mama jest chora i jakby sie dowiedziala nie wytrzymalaby umarła, a ojciec zaczał by mnie znowu bić. Powiedział, że chce zebym do niego przyjechała i porozmawiała, powiedziała wszystko całą prawdę. I jesli zobaczy ze mowie prawde to zakanczamy sprawe. CO ja mam robic?? jade dzis do niego, porozmawiam....kaze mi siebie on przeprosic, tak mi powiedział. Kurcze za co mam go przepraszac:( co ja mam zrobić, on moze mnie sznatazowac do konca zycia....a rodzice nie wiedzieli ze sie z nim spotykam

Gość nicnienieenienic
boje sie tam jechać, powiedział mi ze krzywdy fizycznej mi nie zrobi. jest juz 2 dzien kiedy czuje sie starsznie, bezradna jestem...

Gość strzel go w pysk

Wchodzi teraz prawo zakazujące emocjonalnego szantażu. Będziesz mogła z tego skorzystać.

Gość kei_bak
nic nie rób. nie będzie mu się chciało nigdzie jeździć. poza tym za chwilę spotka nową lalę i mu przejdzie.

Gość klin7889
luniaaa to miasto jest małe:)a facet nie jet twoj.ma kobiete ,ktora jest z nim w ciąży i nie wciskaj to kitow na forum

Gość zastrasza cie bo sie dajesz
zastraszyc :O