Fan związków starsza młodszy 0 Napisano Sierpień 2, 2010 Chodzi o wasze otoczenie. Ja - 19 lat :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 14 lat starsza Napisano Sierpień 2, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja 15 Napisano Sierpień 2, 2010 on 30 ale sie nie bzykamy jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość óóóóóóóóóóóó Napisano Sierpień 2, 2010 13 lat starsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość on27 ona 36 Napisano Sierpień 2, 2010 i jak narazie wulkan związek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślicznotkaona Napisano Sierpień 2, 2010 42 lata różnicy on miał 60 i jest milionerem... http://odlotek.pl/zaproszenie/31074 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja 47 on 34 Napisano Sierpień 2, 2010 od dwóch lat sprawiamy sobie przyjemność;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcia1984 0 Napisano Sierpień 2, 2010 moj ex maz byl 17 lat starszy, za bardzo zazdrosny i jak ojciec sie zachowywal, obecny jest 10 lat strszy i jest super nie odczuwamy zadnej roznicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojego meza Napisano Sierpień 2, 2010 byla. 13 lat. fu, do dzisiaj nie rozumiem jak on mogl bzykac takie stare prochno. sam przyznaje ze nie wie co mu odbilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja tesciowa w wieku Napisano Sierpień 2, 2010 54 lat przygruchala sobie 37latka :/ sa juz po rozwodzie, malzenstwo wytrzymalo 2 tygodnie bez zdrad z jego strony.. duzo by mowic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Sierpień 2, 2010 12 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcia1984 0 Napisano Sierpień 2, 2010 osobiscie mlodis faceci mnie wogole nie pociagaja nie zdecydowala bym sie na zwiazek z mlodszym moze dla zabawy ale nie na powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_87 0 Napisano Sierpień 2, 2010 On 23, Ona 33. Dziecko w drodze, we wrześniu ślub. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie bądź głupia Napisano Sierpień 2, 2010 moja mama - 60, a on 51. to była późna miłość, są razem og 6 lat, mają ślub i są szczęśliwi. dziwne ale moja mama jest wizualnie od niego młodsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojego meza Napisano Sierpień 2, 2010 obrzydlistwo! pedofilki, ale tak czy inaczej taki facet predzej czy pozniej zaczyna zdradzac taka kobiete. bo wiadomo ze taka 30 latka nie ma szans w starciu z mloda jedrna 20 tka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcia1984 0 Napisano Sierpień 2, 2010 znam taie zwiazki i 100% zn nich kobieta jest dobrze usytuowana finansowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie bądź głupia Napisano Sierpień 2, 2010 oj ma szansę, mylisz się :) wiek nie odgrywa roli, jak widać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojego meza Napisano Sierpień 2, 2010 dokladnie , ta byla mojego faceta tez miala kase. i to jest chyba jedyna atrakcyjna rzecz w niej. pobzykal ja i zostawil dla mlodszej od siebie po 2 miesiacach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 14 lat starsza Napisano Sierpień 2, 2010 nie jest bogata, zdarza się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona 25 lat starsza Napisano Sierpień 2, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość b.e.a.t.a Napisano Sierpień 2, 2010 mojego meza - a tobie duzo jeszcze brakuje do 30tki? Bo wiesz, potem to juz pora wziac przescieradlo i zaczac ciagnac sie w strone cmentarza. A moze to ciebie ktos rzucil dla starszej, stad tyle jadu ? Coz, widocznie miala jedrniejszy mozg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blę27 Napisano Sierpień 2, 2010 ja znam takich co ona była 11 starsza od niego....są już dawno po rozwodzie z jego winy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okidokido Napisano Sierpień 2, 2010 jedrniejszy mozg - piękne określenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojego meza Napisano Sierpień 2, 2010 duzo mi brakuje, mam mniej niz 25. nie , to wlasnie ja bylam to dziewczyna dla ktorej ja rzucil. a ona potem jeszcze zalosnie go blagala by wrocil:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za kilka lat tak samo bedziesz Napisano Sierpień 2, 2010 miala tyle, jestes mocno zakompleksiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojego meza Napisano Sierpień 2, 2010 no dobrze, ale on tez sie zestarzeje nie?:D mimo wszystko bedzie trosze ode mnie starszy, a nie ze on 30 a ona 44:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojego meza Napisano Sierpień 2, 2010 43, sory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wyzwolona / zakochana Napisano Sierpień 2, 2010 on starszy 35 lat - szczęśliwa parka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość b.e.a.t.a Napisano Sierpień 2, 2010 "duzo mi brakuje, mam mniej niz 25" No to ciesz sie seksem i swoim mezem poki mozesz, bo za 5 lat zaczniesz sie powoli acz nieuchronnie zamieniac w stare prochno, ktorego nikt nie bedzie chcial bzykac i zostaniesz wymieniona na jedrna 20latke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojego meza Napisano Sierpień 2, 2010 temat jest -gdy KOBIETA JEST STARSZA, a nie odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach