Gość Genek palacz z rakiem mózgu Napisano Sierpień 2, 2010 Jeszcze jest Andrzej Łapicki i jego żona. On ma 85, a ona 25. http://www.vipnews.pl/page,article,aid,5725,index.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość b.e.a.t.a Napisano Sierpień 2, 2010 mojego meza - wiesz, przypominasz mi jedna laske, ktora kiedys probowala mi odbic mojego mlodszego o 6 lat faceta. Oczywiscie dzialala w dobrej wierze, chciala mu po prostu pomoc, bo jej zdaniem zaslugiwal na "mlodsza, warta jego dziewczyne" Jakiez bylo jej zdziwienie, gdy okazalo sie ze jej ladna buzia i mlode, jedrne cialo, pokazywane chetnie i bez umiaru zreszta, nie wystarczyly... Laska chyba do dzis zachodzi w glowe, czego jej braklo :P A tak samo plula na mnie jadem jak ty na byla swojego meza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odp.......z Napisano Sierpień 2, 2010 z mojego najblizszego otoczenia 16 lat a z opowiesci ponad 20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaskaz555566 Napisano Sierpień 2, 2010 Mój były chłopak ożenił się z 14 lat starszą kobietą. Byłam wściekła jak sie dowiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Coco Chanel Mademoiselle Napisano Sierpień 2, 2010 ona starsza o 27 lat - na faktach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Havier Zanetti Napisano Sierpień 23, 2010 13 lat. Z autopsji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxxpppppppppppp Napisano Sierpień 23, 2010 moj dziadek byl 6 laT młodszy i bylo tol calkiem dobre małżenstwem:) kuzyn mial 19lat a jego dziewczyna 26 (wpadka) z poczatku troche sie buntowal a to z kolegami do baru itp.ale juz sie uspokoil i jest ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach