Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxswedcvfr

ogromny problem.... ciazowy

Polecane posty

Gość pot
nie wstyd wam sie tak obnażac i wysyłac zdjecia do internetu? już wam ta ciąża na leb się rzuciła.............. jestescie beznadziejne do roboty sie weźcie powinni przestac dawac te zwolnienia na ciąze bo głupiejecie

Gość pot
powinni przestac dawac te zwolnienia na ciąze bo zamiast pracowac symulujecie i glupiejecie w domach potem dajecie fotki dzieci i swoje

Ja pomimo tego że jestem dopiero w 9tc pare dni temu kupiłam sobie te spodnie ciążowe. Brzuszek mam mały, ale zawsze nosiłam spodnie w rozm. 34,36 i teraz mam problem bo w żadne się nie mieszczę, to dopiero początek ciąży a ja nie mogę się dopiąć. Jak jest ciepło to noszę spódnice, sukienki i jest ok, ale jak się ostatnio zrobiło zimno to nie miałam się w co ubrać i pojechałam do tego sklepu ciążowego. W takich sklepach jest naprawdę wiele świtnych rzeczy i nie jest wcale drogo, też słyszałam że ceny są bardzo duże, ale tak nie jest. Kupiłam sobie spodnie jeansy z tą gumką podwyższoną, są bardzo wygodne, ładnie leżą, wyglądają jak zwykłe spodnie. Jestem pewna, że po ciąży też można w nich chodzić, no tylko ta gumka;) Kosztowały 120,- więc tak jak zwykłe spodnie, a dla niektórych pewnie mniej niż zwykłe. Naprawdę polecam, to najlepsze rozwiązanie dla kobiet w ciąży. Mi na początku było trochę głupio bo nie mam jeszcze takiego dużego brzuszka, myślałam, że może sprzedawczyni mi powie, że przyszłam za wcześnie, albo coś, ale było ok i jestem pewna że niedługo znów odwiedzę ten sklep, bo najwyższa pora kupić większy biustonosz. Pozdrwiam;)