Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxswedcvfr

ogromny problem.... ciazowy

Polecane posty

jestem w 13 tc a juz brzuszek mam, co prawda nie duzy.... ale zadne spodnie juz na mnie nie pasują. moze ktoras z was zna jakis patent... dzielmy sie kobitki informacjami, bo ja juz na prawde nie wiem co mam robic....

Gość antypatologia
ale ze co?

Gość lifestyle
a nie możesz kupić sobie już ciążowych???

ja jestem w 15tc i mam juz dosyc spory brzuch, naszczescie cale zycie kupywalam biodrówki i nie mam z tym problemu, Gorzej z krótkimi bluzeczkami, wyłania się spod nich brzuszek. Raz juz usłyszałam od kobiety w sklepie "no patrz jakie cielsko wywalila"

Wstawienie klinów za gumki w miejscu zamka (ale to widoczne). Wstawienie klinów z materiału na całej długości paska, można dużo poszerzyć i dołożyć troczek. Do tego spodnie z troczkiem w pasie, dresowe, spódnice na gumce- to dopóki brzuszek nie "dorośnie" do ciążowych. Albo pożyczyć od kogoś troszkę większego na te 2-3 m-ce. Też się zastanawiała o jaki patent Ci chodzi, no na pomniejszenie brzucha nie ma :P

Gość nie oszukujmy się
wywalony bebech, ciążowy czy nie, nie wygląda estetycznie :o Dla postronnego widza, bo dla nosicielki ciąży jest to na pewno ósmy cud świata :o

qazxswedcvfr ----Nic innego jak kupno spodni ciążowych chyba się nie wymyśli ;) Angellss19-----Jak nie chcesz by Tobie brzuch się "wylewał" to są pasy ciązowe ;)

Gość errteee
radziłabym zainwestować w spodnie ciążowe, ewentualnie zanieś spodnie do krawcowej i poproś o poszerzenie rozpiętych raczej nie będziesz nosić.... warto rozglądnąć się za ogrodniczkami:)

Gość lifestyle
można jeszcze kupić sobie taki fajny pas ciążowy z materiału jak bluzeczki są za krótkie to zakłada się ten pas i fajnie zasłania.

Gość gość
To jest normalne :D Ja też jestem w 13 co prawda już prawie 14 i też już się nie mieszcze :) Kup jakieś luźne nie uciskające brzucha :)

Tylko ze ja mam jeszcze mały brzuszek i poprostu nie mam tunik tylko normalne bluzki spod których jest to lekko widoczne. poza tym nie wiszą mi jakies "schaby" tylko wystaje leciutko okrągły brzuszek

Gość errteee
Angellss19 zainwestuj w tuniki, jesli szkoda Ci kasy to przejdź się do sh. Przy odrobinie szczęścia znajdziesz coś ładnego za grosze:) A jak nie lubisz tunik nosić to po ciązy bez żalu je wywalisz

Angellss19 -----Ależ to z uśmiechem napisałam ;) Poprostu się uśmiechnęłam po prostu kiedy dostałaś rady o kupnie tuniki luhb pasa zaczęłaś się bronić że masz mały brzuszek :)

Gość taka ta czarna
Jestem w 19 tyg.i jak na razie obyłam się bez spodni ciązowych.Nosze materiałowe spodnie,wiązane na sznureczek.Pełno jest w sklepach fajnych dłuższych tunik,i brzuch sie nie wylewa

Gość katrin1982
proponuję częściej chodzić w sukienkach i spódniczkach. To najlepszy moment, jest lato po co kisić się w spodniach. Biodrówki to też dobry pomysł, ale należy pamiętać i dłuższej bluzce typu tunika. Teraz jest tego mnóstwo w sklepach. http://www.brioko.pl/components/com_widgets/view.php?sid=4520

Bo ja strasznie nie lubie tunik a nigdy nie kupywalam nic w sklepie z tanią odziezą i głupio mi tam nawet wejsc. Moze jak mi bardziej brzuch podrosnie i bedzie mi wrecz wstyd zakladac te bluzeczki to sie zdecyduje tam na hurtowy zakup :p

Angellss19 ---Jak ni9e lubisz tuniki to nie ma co się męczyć :) Jeśli nie masz kasy i nie chcesz rezygnować ze swoich ulubionych bluzek możesz kupić sobie później coś takiego ;) http://allegro.pl/item1159971827_pas_ciazowy_aplikacje_z_cyrkonii_kolory_s_m.html Lub jakąś typową bluzkę ciążową których teraz jest zatrzęsienie.

Gość errteee
Angellss19 kiedyś chodzenie po lumpeksach to był wstyd Teraz naprawdę dużo ludzi tak robi. W sobotę byłam w sh i były do kupienia spodnie ciążowe dresowe za 20zł:)

Gość ciezarowkaa25
kup sobie leginsy i do tego tuniki - a spodni ciążowych jest sporo na allegro - bo w sklepach są strasznie drogie

Gość pięta smierdząca
załóz worek od ziemniaków i tak mąz cie po porodzie zostawi bo bedzies gruba oblesna baba z wiszacymi cyckami

Gość mama Adasia 2121
noś spódniczki i do tego rajstopy jest wygodniej

Gość tajasne
moesz sprobowac nosic spodnie nizej - sciagac pas pod brzuch - albo kupic biodrówki. ja nie znpsze biodrówek, wiec bede skazana na "ciążówki" :)